SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 COZONAC CU NUCA COZONAC CU NUCA
Aluatul : Inainte de a prepara aluatul de cozonac, se cerne faina intr-un lighean si se lasa descoperita timp de 1-2 ore intr-o camera incalzita impreuna cu celelalte ingrediente.Se prepara maiaua: drojdia se dizolva in putin lapte caldut si se ...
 COZONAC COZONAC
Se face aluatul din faina, laptele si drojdia amestecate bine, sa nu fie prea moale, se opareste cu 12 cana ulei, se framanta pana se face basici, se ia cate o bucata cam cat ii tava si se pune in tava unsa. Se poate adauga nuca, cacao sau stafide. ...
 Minciunele Minciunele
Se amesteca toate si se prajesc in ulei incins. Se pudreaza cu zahar. ...
 Cozonac Cozonac
Se cerne faina intr-un vas mare si se adauga praful de sare amestecand. Separat laptele se fierbe cu putina sare, iar dupa ce este dat la o parte de pe foc se adauga zaharul amestecand pana ce se dizolva in lapte. Ouale se separa albus de galbenus; ...
 CHEC CU CACAO CHEC CU CACAO
Separi albusurile de galbenusuri, freci galbenusurile cu praful de sare, albusurile le bati spuma si apoi adaugi treptat zaharul, dupa aceea pui galbenusurile putin cate putin si bati bine, adaugi uleiul si aromele, adaugi si faina si amesteci bine, ...
 MAMALIGA MAMALIGA
Intr-un tuci se pune apa cu sare si se da in clocot. Cand apa cu sarea a dat in clocot, se pune malaiul sub forma de ploaie si se amesteca, pentru a nu face cocoloase (ii punem malai astfel incat sa nu fie nici tare nici moale). Se face la foc mic si ...
 clatite clatite
Se pun intr-un vas ouale, zaharul, sarea, razatura de lamaie, se bate cu mixerul, se adauga faina, alternind cu laptele.Cu cat iese mai subtire compozitia, cu atit ies clatitele mai bune.Se pune grasime intr-o tigaie, sa fie uns fundul. Cu polonicul ...
 Aluat pentru uscatele (minciunele) Aluat pentru uscatele (minciunele)
Se obtine un aluat ca de taietei, putin mai moale, care se poate intinde in foaie, cu usurinta. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron si, apoi, aluatul se framinta pe masa, ca si foaia de taitei, indoindu-l mereu sub podul palmei, de la ...
 cozonac cozonac
ingredientele -FARA FAINA doar 4 linguri(restul de faina dupa dospire) se amesteca si se lasa sa stea la cald O ORA . apoi se adauga restul de faina si se framanta pina cind acesta este bine amestecat aproximativ 9-10 minute.din acest aluat ies 2 ...
 aluat ecler aluat ecler
Intr-o oala se pun sa fiarba apa, grasimea si sarea. Cind da primul clocot, se trage olita de pe foc, se adauga toata faina deodata si se amesteca repede, trecind iar pe foc; se amesteca de citeva ori, pina cind se dezlipeste aluatul de fundul ...
 Saratele cu chimen Saratele cu chimen
Se amesteca pe masa de aluat faina cu untul proaspat. Se face loc la mijloc si sepune un ou, o lingura de lapte, o lingura de smintina si sarea. Se framinta, apoi se lasa la rece sa se intareasca. Se fac betisoare cit se poate de subtiri, care se dau ...
 Mucenici muntenesti Mucenici muntenesti
Se face un aluat mai tare, din faina, apa si putina sare. Se framinta si se lasa sa se odihneasca. Se rup bucatele din aluat si se formeaza suluri ceva mai subtiri decit macaroanele. Din aceste suluri se modeleaza covrigei sau opturi, cit mai mici, ...
 Cascaval pane surpriza Cascaval pane surpriza
Incorporez: oul,cartoful,faina sare, piper dupa gust.Trec feliile de cascaval prin aceasta compozitie,apoi le prajesc in ulei incins. Scot pe servet de hartie. Servim caldute,cu masline sau legume proaspete. ...
 Bile colorate Bile colorate
Mixezi branza cu untul, uleiul,piperul si sarea. Lasi compozitia la frigider pentru 1/2ora.Modelezi bile pe care le treci prin : marar tocat fin, gogosar taiat marunt si prin mac. Asezi pe platou dupa imaginatie.Se poate folsi alta verdeta sau alte ...
 Tartine vesele Tartine vesele
Mixez branza de vaci, adaug maioneza, ridichea data pe razatoare amestecata cu uleiul de masline,sare, piper dupa gust. Ung felii de paine proaspata sau prajita cu pasta obtinuta. Ornez dupa imaginatie, presar cu ridiche data pe razatoare. ...
 Pachetele din frunze  de vita pentru aperitiv Pachetele din frunze de vita pentru aperitiv
Pe fiecare frunza de vita se aseaza cate o felie de branza,o felie de cascaval si se impaturesc,impacheteaza bine formandu-se pachetele.In cazul in care fruzele sunt mai micute,mai subtiri se pot folosi chiar doua...Pachetele unse bine cu ulei de ...
 Clatite cu branza Clatite cu branza
Pentru umplutura putem folosi branza sarata (telemea), feta, branza de vaci proaspata, etc.Preparati un aluat ca o smantana mai subtire din ouale intregi, faina, sare, 2-3 linguri ulei si apa intr-un blender sau amestecati ingredientele intr-un ...
 Cartofi copti umpluti cu branza Cartofi copti umpluti cu branza
Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la cuptor la 180gC la copt .Dupa ce sunt gata,ii scoatem,ii lasam sa se raceasca 2-3 minute,apoi ii taiem in doua pe lungime si cu ajutorul unei lingurite scoatem trei sferturi din miez.Se ...
 Cocorada si pita de pe valea Salautei Cocorada si pita de pe valea Salautei
Aluatul:Se face o maia din drojdie,apa,zahar si putina faina si se toarna peste faina in care a fost adaugata sare.Cand maiaua a crescut se framanta cu apa minerala adaugata treptat(se framanta cam 45-50 min)si o lasam la dospit.Umplutura:Branza ...
 Rulouri de vinete Rulouri de vinete
Se taie colturile vinetelor si se curata de coaja.Taiem vinetele in lungime de marimea de 2 mm cca.Le presaram cu sare si le lasam cam 1 ora sa lase apa si le uscam cu un servetel absorbant.Se aseaza faina intr-o farfurie intinsa,oul se bate intr-un ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 428
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z