SiteDeBucate » Aluaturi (dospit, din foi, foietaj) » CORNURI IN DOUA CULORI

CORNURI IN DOUA CULORI

Ingrediente - CORNURI IN DOUA CULORI

1Kg.faina L lapte se fierbe si se amesteca cu 4 linguri zahar si 1 lingurita sare. Se lasa sa se raceasca laptele si pe urma se pune in comp : -1 pachetel de drojdie mic. -2 pachete de praf de copt stinse cu lapte rece. -250 ml ulei.
Mod de preparare - CORNURI IN DOUA CULORI
Se framanta toate si se imparte coca in 2 parti egale.
O parte ramane alba si una se pune cacao.

Fiecare parte se imparte in 6 buc ,apoi in 12 buc.
6 albe +6 cacao
Se intinde o parte cacao,deasupra se pune una alba.Se imparte ca la cornulete.
Iti ies 6x8=48 cornulete
Se umple cu rahat sau finetti.


Se coc (nu se lasa mult la cuptor).Dupa aceea se dau prin siropul rece si prin nuca de cocos.

Sirop : 1 cana zahar
1 cana apa
Se fierb pana se topeste zaharul.
Timp de preparare: 1h minute
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta CORNURI IN DOUA CULORI
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z