SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Pui umplut cu ciuperci si orez aromat Pui umplut cu ciuperci si orez aromat
Pentru pui, incinge cuptorul la 180°C. Taie cate un buzunar in fiecare piept de pui. Freaca carnea cu 1-2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie apoi cu sare, dupa gust. Incinge intr-o tigaie 1 lingura ulei de masline cu aroma de ...
 Piept de pui cu parmesan Piept de pui cu parmesan
Se incinge cuptorul la 200°C.Se pune parmesanul pe o farfurie.Se bate albusul de ou apoi se adauga 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate.Se trec pieptii de pui prin albus apoi prin parmesan si se dau la copt 20-30 minute pana cand carnea ...
 Tort cu ciocolata Tort cu ciocolata
Incalzeste cuptorul la 180°C.Unge cu grasime si tapeteaza cu faina forme dorite de tort. Pentru blat bate ouale cu zaharul. Topeste la bain-marie ciocolata alba cu untul si laptele, apoi lasa-le putin sa se raceasca.Incoropreaza in amestecul cu ...
 Tort de ciocolata amaruie Tort de ciocolata amaruie
Incalzeste cuptorul la 180°C.Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o forma de tort dorita. Intr-un vas bate untul cu zaharul.Separat, bate albusurile spuma cu un praf de sare.Adauga galbenusurile la unt si amesteca.Incorporeaza apoi ciocolata ...
 Tort de ciocolata alba cu banana Tort de ciocolata alba cu banana
Inainte cu o zi de preparare, pune bananele la congelator, iar urmatoarea zi scoate-le cu cateva ore inainte de a face umplutura pentru a se decongela si a se inmuia. Pentru blat incinge cuptorul la 180°C apoi unge cu grasime si tapeteaza cu ...
 Potarniche la ceaun Potarniche la ceaun
Am tinut carnea la marinat de seara pana dimineata la frigider, dupa care am spalat-o putin, am pus-o in ceaun, am acoperit-o cu apa, am turnat 100 ml ulei si am lasat-o sa fiarba la foc mic cam 90 minute, completand din cand in cand cu apa. Am ...
 Soricei-oua umplute Soricei-oua umplute
Fierbem ouale aproximativ 10-15 minute, dupa care le lasam la racit, le decojim cu grija, le taiem pe jumatate, scoatem galbenusurile. Facem un amestec din galbenusuri, pateu, branzica, maioneza, marar, sare si piper. Umplem jumatatile de ou cu ...
 Rosii acordeoane Rosii acordeoane
Spalam bine rosiile, dupa care cu un cutit care taie bine, nu ca al meu cu care m-am chinuit o gramada :D :)) crestam rosiile in asa fel incat sa ramana prinse jos ( exact ca la Cartofi acordeon) Intre feliute punem cu o lingurita Salata de vinete. ...
 Bruschete cu ciuperci Bruschete cu ciuperci
Ciupercile se spala si se usuca bine, se taie felii, se stropesc cu zeama de lamaie si se pun in tigaie la prajit in 3 linguri de ulei timp de 4-5 minute. Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga busuiocul. Feliile de paine se prajesc fie in ...
 Saramura de peste Saramura de peste
Apa se fierbe un clocot, impreuna cu sarea, ca aceasta sa se dizolve. Pune ardeii in apa, apoi rosiile si lasa sa se racoreasca putin. Pune pestele in saramura si lasa-l minim 15 minuteinainte de a-l devora cu niste mamaliguta. ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
ciupercile se curata de codite , se sareaza si se umplu cu materialul de carne tocata. se pun intr-o tava , se decoreaza cu cas afumat , se stropesc cu ulei si de dau 25 min la cuptor . serviti calde sau reci cu rosii si patrunjel verde . ...
 Linte rosie cu carnita Linte rosie cu carnita
lintea se spala din mai multe ape si se lasa la infoiat 2-3 ore in apa calduta. legumele se curata si se spala carnea se taie cuburi , morcovul rondele , ceapa si telina  cubulete si se pune la calit in ulei aproximativ 5 min . se adauga lintea ...
 Musaca aperitiv vegetarian Musaca aperitiv vegetarian
Dovleceii se spala bine si se taie rondele potrivite fara a-i curata.Se presara cu un praf de sare si se lasa cam 30 min. in strecuratoare.Se scurg bine si se tamponeaza usor cu un servetel de hartie. Se rumenesc in putin ulei de masline. Rosiile ...
 Salata de vinete si dovlecei Salata de vinete si dovlecei
vanata se prajeste pe plita incinsa sau pe gratar , se curata de coaja cat e calda . dovlecelul se curata , se taie cuburi si se pune la fiert in apa cu sare [ in 10 min . e fiert ] , se scurge de apa . ceapa si usturoiul  se curata si se toaca ...
 Budinca cu legume de vara Budinca cu legume de vara
Aluatul Ingredientele se amesteca, se framanta putin (doar cat sa devina omogen) si se lasa cam o ora la frigider,in folie. Legumele Fasolica se da incateva clocote in apa sarata. Dovlecelul taiat rondele se inmoaie in putin ulei de masline impreuna ...
 Mazare cu carne de pui Mazare cu carne de pui
Taiem ceapa marunt si o punem la inabusit in 3 linguri apa si 3 linguri ulei, adaugam apoi morcovul ras,ardeiul tocat cuburi  si cartoful taiat cuburi foarte mici. In timpul prepararii cartoful se va topi si va ingrosa  putin mancarea. ...
 Farfale cu crochete de pui Farfale cu crochete de pui
Preparam mai intai crochetele: Carnea se toaca apoi se amesteca cu cartoful ras si scurs de zeama, oul, usturoiul pisat ,mararul si patrunjelul tocate marunt. Dupa gust adaugam sare, piper iar la sfarsit pesmetul. Se amesteca bine si in cazul in care ...
 Saratele fragede Saratele fragede
Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul.Faina se amesteca bine cu untura si margarina RAMA,pina se obtine un aluat sfarimicios.Se adauga galbenusurile frecate cu sare,drojdia inmuiata in lapte,smintina si se framinta un aluat care se intinde ...
 Sos Gribiche Sos Gribiche
Se fierbe in apa cu sare, oul , de jumatate ca sa-i ramana galbenusul moale( 2-3 minute) Cand este gata se rastoarna apa de pe el si il lasam 2 minute sa se raceasca in apa rece. Il curatam si il zdrobim cu furculita ca sa se faramiteze albusul ...
 Platou asortat Platou asortat
Se spala carnea si se lasa la scurs. Se sareaza si se condimenteaza. Se lasa 30 minute la frigider sa se patrunda bine aromele. Se pune apoi pe gratarul incins,si se rumeneste bine pe ambele parti. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 219
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z