SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Musaca de cartofi cu carne de curcan, ciuperci si branzeturi Musaca de cartofi cu carne de curcan, ciuperci si branzeturi
Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete si se pun la fiert intr-o oala cu apa,sare si vegeta. Cand sunt fierti se scurg de apa, se mixeaza cu margarina, 1lingura de smantana si lapte. Carnea tocata se amesteca cu ardeiul, ceapa si rosia ...
 Carbonada (mancare flamanda din carne de vita) Carbonada (mancare flamanda din carne de vita)
Carbonada – un fel de mancare specific regiunii flamande a Belgiei, foloseste un ingredient special - berea. Reteta am primit-o de la o buna prietena, Iulia. Am adaptat reteta bucatariei romanesti. Am mai scos din zahar si am inlocuit turta dulce ...
 Creier pane Creier pane
Las creierul in apa o ora sa se curete de sange, apoi il fierb 5 minute cu sare, foaie de dafin si ceapa. Il las cateva minute sa se scurga dupa ce il clatesc cu apa rece, apoi il trec pin faina si ou batut cu sare,piper si un strop de ulei. Incing ...
 Curry de curcan si orez cu legume Curry de curcan si orez cu legume
Carnea de curcan se taie in bucatele mici, se pune intr-un bol si se acopera cu iaurt.Presaram curry deasupra si coaja de limette apoi amestecam bine si lasam o ora la rece sa se patrunda.Legumele se curata, se spala si se taie in fasii ...
 Sarmale cu varza acra si dulce Sarmale cu varza acra si dulce
Acestea sunt sarmalele preferate ale sotului meu. Si mie imi plac tare mult. Sunt si usor de facut.Se curata morcovii si cepele, apoi se toaca marunt. Eu le-am dat prin blender. (Pastrati o jumatate de morcov.) Puneti la calit in 3 linguri de ulei ...
 Sarmalute de manzat in foi de tei Sarmalute de manzat in foi de tei
Frunzele de tei au o savoare aparte, sunt fragede si bune mai ales in aceasta perioada, inainte de inflorire.Frunzele de tei nu se oparesc, pentru ca sunt foarte fragede. Le spalati cu apa calduta si le puneti deoparte. Daca nu folositi carne tocata, ...
 Piept de pui in sos de smantana cu mamaliguta Piept de pui in sos de smantana cu mamaliguta
Incingem tigaia,topim untul,adaugam cuburi de carne.Lasam sa se patrunda carnea, dar sa nu se prajeasca. Adaugam smantana si un varf de cutit de faina de grau.Lasam 5 minute pe foc,sa se lege sosul.Condimenta, ornam cu verdeata.Servim cu mamaliguta ...
 Papricas de vita Papricas de vita
Cuburile knor se zdrobesc si se dilueaza in 100gr de ulei . Dupa ce s-a topit se adauga vinul.Carnea se taie cuburi si se pune la marinat cu ceapa taiata in 4 .Trebuie sa steie la marinat de la min 3 ore la 12 ore,cu cat sta mai mult la marinat cu ...
 Rol de curcan impachetat Rol de curcan impachetat
Curatati cepele si morcovul, spalati bine legumele si ciupercile. Tocati marunt ceapa si ciupercile, pastrati ~100 g ciuperci intregi, pe care le puneti pe marginea unei tavi mai inalte. Tocati jumatate din morcov marunt, iar cealalta jumatate o ...
 Piept de pui cu sos de smantana Piept de pui cu sos de smantana
Pieptul de pui se taie in cuburi care se calesc in untul incins, cat sa se patrunda bine fara a se rumeni,cam 4 minute. Faina se incorporeaza in smantana,se adauga peste carne,condimentam,lasam inca 5 minute pe foc, sa se omogenizeze.Servim cu piure ...
 Sarmale cu jambon afumat Sarmale cu jambon afumat
Taiati jambonul bucati (dupa ce ati indepartat soriciul) si tocati-l, apoi amestecati cu carnea tocata. Puneti la calit intr-o tigaie antiaderenta in ulei ceapa tocata marunt, condimentati cu piper, boia, cimbru, verdeata tocata, 2-3 linguri de ...
 Curcan impachetat in cartofi la cuptor Curcan impachetat in cartofi la cuptor
Curatati si taiati in felii de 2-3 mm grosime cartofii si morcovul, taiati ardeii fasiute, tocati ceapa, dezosati pulpa de curcan si taiati-o bucati potrivite.Intr-o tigaie antiaderenta prajiti in ulei feliile de cartofi si morcov, 1-2 minute pe ...
 Ficatei de pasare Ficatei de pasare
Se pun la prajit ficateii in putin ulei. Cand sunt aproape gata, se adauga ceapa taiata fideluta si usturoiul tocat marunt. Se lasa la prajit cca 30 de minute, completandu-se din cand in cand cu putin vin alb (sau apa pentru cine nu doreste vin). ...
 Stufat de miel Stufat de miel
Ceapa si usturoiul verde se taie marunt, la fel si verdeata. Carnea se spala bine si se pune la fiert, daca carnea nu e suficient de grasa se mai poate adauga optional grasime.Intr-un castron se pune lingura de faina cu boiaua, cu bulionul si cu ...
 Orez cu legume si kaizer Orez cu legume si kaizer
Kaizerul, ciupercile, ardeii, ceapa se taie marunt, morcoul se da pe razatoare, iar rosiile se fac suc.Se pune ceapa la calit, apoi se adauga treptat kaizerul, ardeiul, ciupercile, morcovi si se calesc bine, cand aceste sunt bine rumenite se adauga ...
 Tocanita de pui deosebita Tocanita de pui deosebita
Intii spalam bucatile de pasare -eu le jumulesc de pielita ptr ca e prea grasa.Carnea o dau in putina faina si prajesc intr-o tigaie grea in care am incalzit 2 linguri de ulei de masline.Le prajesc putin pe toate partile.In aceiasi tigaie dupa ce-am ...
 Tochitura din organe, cu sos Tochitura din organe, cu sos
Rinichii se taie pe lungime si se curata de uretra (tot ce este alb in interior)si se fierb. de asemenea si de la inima se indeparteaza grasimea, si se fierbe impreuna cu limba.(toate sunt fierte cand intra furculita usor).[atentie - difera timpul de ...
 Pui cu gutui Pui cu gutui
1.Se spala gutuile si se sterg de apa. Apoi se feliaza.2.Se pune uleiul intr-o tigaie si se incinge, adaugam feliile de gutui pe rand si le rumenim.Se scot intr-un vas termorezistent.3.In uleiul ramas rumenim si bucatele de pui si le asezam peste ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Ardeii si rosiile mari le-am curatat de seminte. Rosiile mici le-am taiat felii.Carnea de porc am amestecat-o cu ceapa tocata marunt, orezul, condimentele si 100 gr pasta de tomate.Am umplut ardeii si rosiile cu amestecul de carne si am folosit felii ...
 Chiftelute de curcan la cuptorul cu halogen Chiftelute de curcan la cuptorul cu halogen
Multi se feresc de chiftelute: prajeli, colesterol, fum, miros, etc. Daca le preparati din carne de curcan, care nu are colesterol si le coaceti la cuptorul cu halogen (fara a fi prajite) pot fi considerate sanatoase. Si in plus sunt cele mai ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 529
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z