SiteDeBucate » lapte

Retete cu lapte

 Briose cu M&M Briose cu M&M
Ouale le-am mixat bine cu un praf de sare,pana si-au dublat volumul.Apoi am adaugat zaharul si am mixat in continuare.Separat am topit ciocolata impreuna cu untul si laptele.Dupa ce s-a racorit am adaugat peste amestecul de oua,am omogenizat si am ...
 Tort cu inghetata de cacao si menta Tort cu inghetata de cacao si menta
Blat:Albusurile se bat spuma tare.Apoi se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana compozitia devine lucioasa.Se adauga si zeama de lamaie. Se coace la foc mic,pana blatul de bezea devine uscat,in jur de 4 ore.Inghetata:Galbenusurile le-am ...
 Tiramisu cu fructe de padure Tiramisu cu fructe de padure
Am facut crema de vanilie asa cum scrie pe prospect, dupa care am amestecat-o cu mascarpone si am pus in crema, fructe de padure(afine, zmeura si mure, pe carele-am amestecat cu putin zahar si le-am dat un clocot pe foc, dupa care le-am racit si apoi ...
 Rulada cu crema de lapte Rulada cu crema de lapte
Blat:Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare dupa care incorporam treptat faina si cacaoa amestecand de jos in sus.Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc ...
 Prajitura Televizor (copyright) by Laura S. Prajitura Televizor (copyright) by Laura S.
crema:Laptele se amesteca cu faina si se pune la fiert ,pina devine precum budinca,dupa care se pune la racit.Separat se mixeaza untul cu zaharul si aroma preferata.Dupa ce amestecul de faina-lapte sa racit se mixeaza cu amestecul de unt-zaharsi se ...
 Prajitura cu foi Lica Prajitura cu foi Lica
Untul se bate spuma si se incorporeaza treptat, cite o lingura,laptele condensat caramelizat (are o consistenta foarte groasa si o culoare maronie). Se adauga si nuca.Se ung cu crema foile de napolitana, suprapunindu-le, in 4-5 straturi. Partea de ...
 Prajitura cu crema din iaurt cu piersici by Laura S. Prajitura cu crema din iaurt cu piersici by Laura S.
Folie de gelatina se inmoaie pt. cel putin 5 min. in apa rece.Lichidul se incalzeste max. 40°C si faile de gelatina bine stoarse se amesteca pe rind in lichidul cald pina se topesc.Daca cumva lichidul nu este destul de cald,sau se raceste intr-e ...
 Prajitura Amaretto Prajitura Amaretto
-blat:Untul si ciocolata se topesc pe baie de aburi amestecind pina ce ciocolata se topeste complet.Se lasa deoparte.Cuptorul se incinge la 190°CFaina se amesteca cu praful de copt.Zaharul se freaca bine cu ouale, se adaoga lichiorul, ...
 Muffins cu ciocolata si visine/cirese Muffins cu ciocolata si visine/cirese
Cuptorul de incinge la 180°CCiresele/visinele se scurg si se pun pe un servet de bucatarie la zvintat.Ouale,zaharul,zaharul vaniliat, coaja de lamiie silaptele se mixeaza bine, pina compozitia devine spumoasa si culoarease albeste.Se toarna precum ...
 biscuiti marmorati biscuiti marmorati
Aceasta reteta este adaptata dupa cea a Laurei Sava,care facea niste cercuri de aluat impletite.Eu am adaptat reteta,nefiind deplin multumita de ea,pt. ca nu era suficient de aromata,iar aluatul cu cacao era mult mai dens decat cel alb.Deci,se ...
 Prajitura angelica Prajitura angelica
pe scurt trebuie sa facem 2 blaturi,unul simplu si unul cu cacao, apoi o crema de vanilie si o spuma de albus cu zahar pudra pentru ornament pudrata la final cu razatura fina de ciocolata.Blatul simplu: Mixam ouale cu zaharul si un varf de sare pana ...
 Arici de mascarpone Arici de mascarpone
Se faramiteaza biscuitii intr-un vas. Se topeste la bain Marie ciocolata cu untul/ margarina, esenta de rom si laptele. Apoi se toarna peste biscuiti, se amesteca bine si se pune amestecul intr-un bol rotund la rece cam o ora. Intre timp facem crema ...
 Skoleboller(Norvegia) Skoleboller(Norvegia)
Se pregateste umplutura de budinca din ingredientele mai sus scrise, dupa cum scrie pe pac.Cind este gata se acopera imedat cu folie de nailon,asta pentru ca budinca sa nu prinda coaja/pojghitza deasupra.Se lasa deoparte la racit.Se prepara ...
 Semilune crocante Semilune crocante
Din ingredientele pentru aluat se amesteca impreuna ingredientele uscate in afara de zahar.Untul/mar. se freca cu zaharul, cu ouale puse pe rind si in final cu restul ingredientelor pina se obtine un aluat care sa poate fii intins pe planseta de ...
 Cuburi cu migdale Cuburi cu migdale
Din ingredientele de aluat se prepara un aluat compact dar destul de moale incit sa se poata modela usor.Acesta se imparte in 2 parti egale si se puna la rece pt. ca. 30 min.In acest timp se pune pe foc zaharul,mierea si untul si amestecind se lasa ...
 Cremsnit Cremsnit
Se fierbe laptele cu zaharul. Separat se bat ouale cu faina si amidonul dupa care se pune putin cate putin peste laptele fiert si se tine pe foc pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se pune zaharul vanilat, coaja si zeama de la lamaie. Crema se pune ...
 Prajitura cu ness Prajitura cu ness
Blat:Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul adaugat in ploaie. Galbenusurile se freaca cu praful de copt nestins si uleiul pe care il adaug in trepte. Aceste doua compozitii se amesteca. Se unge o tava dreptunghiulara cu ulei. Se pune hartie de ...
 prajitura Caramela prajitura Caramela
Pe scurt- se coace un blat cu cacao si nuca in tava dreptunghiulara, se pune apoi un strat de crema caramel, apoi iar un blat si crema de ciocolata si deasupra ornam cu jumatati de nuca sau alune de padure.Blatul se face ca un pandispan din oua, ...
 Tort  cu rulade Tort cu rulade
Rulada o rasturnam cu tot cu hartia de copt pe un servet de bucatarie , rulam si lasam la racit., Dupa ce se raceste rulada, desfacem din servet desprindem hartia de copt si ungem cu putin nutela, nu prea mult, ca sa nu curga. Lasam la racit apoi se ...
 Obrajii lui Mos Craciun Obrajii lui Mos Craciun
Incepem cu aluatul:punem drojdia la dospit in laptele caldut amestecat cu zaharul si 3-4 linguri faina,lasam la crescut cam 15 minute.Dupa ce au trecut minutele si drojdia s-a bosumflat se amesteca intr-un castron maiaua cu restul de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-245
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lapte - Pagina 209
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z