SiteDeBucate » vita

Retete cu vita

 Muschi de vita cu ciuperci champignion si carnaciori de casa.. Muschi de vita cu ciuperci champignion si carnaciori de casa..
Se portioneaza muschiuletul in cate felii dorim si apoi il lasam la marinat intr-un bol cu un pahar de vin rosu pentru doua ore la frigider.Curatam ciupercile champignion, le spalam si apoi le punem in tava, cu cascavalul ras in fiecare ...
 SNITELE UMPLUTE SNITELE UMPLUTE
Din cele 500 g de carne, se fac 10 snitele;snitelele se bat,se sareaza si pipereaza, dupa gust;se umplu(se fac rulou, ca si sarmalele,dar la capete nu se inchid) cu umplutura,facuta asa:ceapa se taie marunt;se prajeste in uleiul de masline;se adauga ...
 Sarmalute in foi de stevie (tei, vita, gulie) Sarmalute in foi de stevie (tei, vita, gulie)
Carnea se toaca (sau folositi carne tocata).Intr-o tigaie mai mare puneti putin ulei si incepeti sa caliti ceapa verde tocata, morcovul ras, ciupercile tocate, concentratul de costita. Adaugati verdeata tocata, ketchup (sau o rosie si un ardei tocate ...
 Varza a la Cluj Varza a la Cluj
se toaca varza marunt,marunt,se pune ceapa tocata intr-o tigaie mai mare la dinstuit cu putin ulei si apa (eu pun apa de la inceput si completez cat e nevoie),se lasa 10-15 minute,se adauga carnea,1 mana de orez fiert in prealabil separat in ...
 Escalop de vita ca la Adjud Escalop de vita ca la Adjud
Se taie carnea bucatele potrivite, ceapa si ciupercile se toaca marunt. Punem muschiul de vita la prajit in putin ulei, il lasam sa fiarba in zeama lui la foc mic si cand e gata il punem intr-o farfurie. Se caleste ceapa 2-3 minute apoi se stinge cu ...
 Escalop cu ciuperci Escalop cu ciuperci
Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti in putin ulei.In uleiul ramas pui repede 1/2 pahar cu apa, adaugi o cutie de ciuperci taiate felii si lasi sa dea in clocot.O lingurita de mustar o ...
 Coronita de limba cu sos picant dulce acrisor Coronita de limba cu sos picant dulce acrisor
Limba este un aperitiv consistent, poate constitui un fel principal la pranz sau o cina satioasa. Este una dintre mancarurile noastre preferate. Acum am preparat-o cu sos picant dulce acrisor.Spalati bine limba cu apa rece si tineti-o in apa cel ...
 Dovlecel umplut Dovlecel umplut
Curatam, scobim de seminte si spalam dovleceii. Ii oparim 10’ in apa cu putina sare, apoi ii scoatem si ii lasam la racit.Punem 2 linguri de ulei la incins, adaugam ceapa, ardeii si dupa 5’ punem si orezul. Lasam inca 5’ la dinstuit si dam jos ...
 Suberek Suberek
1.Se framanta o coca din apa calduta, sare si faina adaugata treptat, astfel incat sa nu fie nici foarte moale, nici foarte vartoasa, ci foarte elastica sa o putem intinde usor.2.Aluatul se taie in fasii lungi care apoi se impart in bucati mai mici ...
 Mancare de vinete cu carne de vaca Mancare de vinete cu carne de vaca
Vinetele se spala,se taie cubulete,se sareaza si se lasa in castron,jumatate de ora,pana isi lasa zeama.Apoi se storc usor cu mana.-Se rumeneste carnea in putin ulei-Se adauga ceapa,usturoiul,verdeata,condimentele si se calesc impreuna cu carnea vreo ...
 Supa de bob verde cu carne de vita si iaurt-specific tarilor arabe Supa de bob verde cu carne de vita si iaurt-specific tarilor arabe
Se incinge uleiul de masline intr-o cratita de fiert sub presiune; se adauga ceapa si bucatile de carne de vita.Se calesc pana carnea de vita isi schimba putin culoarea.Se adauga pastaile de bob taiate in bucati de cca 2cm si se mai lasa 2-3 ...
 frigarui libaneze frigarui libaneze
Supa de vita impreuna cu condimentele se amesteca intr-un blender. Compozitia rezultata se omogenizeaza cu carnea tocata( ca la carnati). Se pune la frigider 3-4 zile.Se modeleaza pe bete de frigarui si se pun pe gratarul incins.pofta buna! ...
 BURITTO BURITTO
Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge cuptorul iar cand compozitia este aproape facuta se ruleaza cate o lipie in forma de palnie si se umple cu aceasta. Se da la cuptor cca 5-8 ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Ceapa, data prin razatoare, se caleste in putin ulei. Se adauga orezul spalat, iar dupa cca 10 minute, se pune rosia tocata sau pasta de tomate. Se mai lasa pe foc 10 minute, apoi se pune la racit. Coditele de la ardei se taie in forma de capac si se ...
 Ardei,dovlecei,rosii si sarmalute in frunza de vita cu carne Ardei,dovlecei,rosii si sarmalute in frunza de vita cu carne
Ardeii se curata de cotoare,seminte,se spala si se lasa la scurs. Dovleceii se spala,daca sunt trufandale nu se curata de coaja( doar daca sunt mai mari se curata de coaja).Se taie pe jumatate si se scoate miezul cu o lingurita.Miezul se pune la ...
 Rulada Laura Rulada Laura
Carnea batuta se face cu sare , piper si enibahar pe ambele parti. Pe o parte se unge cu mustar, se pun feliile de jambon, morcov, castravete si cabanos , in interior, se ruleaza snitelele si se prind cu scobitori.Se dau prin faina si se prajesc pe ...
 Lasagna cu legume si carne Lasagna cu legume si carne
Sosul de rosii:ceapa se prajeste putin;peste,se pune carnea;cind carnea e prajita f.putin,se adauga piper si boia iute(dupa gust).Cind carnea e facuta(se face in zeama,pe care o lasa),se pun rosiile rase(coaja se arunca)si pasta de rosii;se amesteca ...
 clatite cu carne si sos bechamel clatite cu carne si sos bechamel
Prima data se pregateste aluatul de clatite: se amesteca cu mixerul ouale, sarea si piperul. Apoi se adauga apa, faina (treptat), berea si mararul uscat si iar se amesteca bine cu mixerul.Trebuie sa va iasa ca o smantana mai groasa. Se lasa aluatul ...
 Rulada de carne(vita) Rulada de carne(vita)
Intrun castron amestecam f. bine carnea, ouale, cartoful curatat, spalat, dat pe razatoarea mare, ceapa curatata, taiata marunt, ustroiul taiat marunt, painea inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, condimentele, faina, patrunjelul tocat marunt. ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Se spala bine ardeii si se scot cotoarele cu seminte.Cotoarele se pastreaza avand rol de "capac".Carnea tocata se aseaza intr-un castron mai mare in care adaugam sare,piper,ouale,morcovii curatati si tocati marunt,rosiile sau bulionul,orezul,ceapa ...
1-1011-2021-3031-40
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vita - Pagina 30
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z