SiteDeBucate » vita

Retete cu vita

 Ciorba de burta - Bucovina Ciorba de burta - Bucovina
Se curata burta bine si se pune la fiert cu legumele taiate in patru si ceapa la fel dupa ce s-a fiert burta, se scot legumele si burta. Burta se taie fidelute dupa care se paseza legumele prin sita deasupra la apa in care a fiert burta, dupa care se ...
 Ciorba taraneasca cu carne Ciorba taraneasca cu carne
Se taie cepele si morcovii in felii, se pun la fiert impreuna cu carnea de pasare sau vita. Se adauga sare. In timpul fiertului se spumeaza mereu, pentru ca ciorba sa ramina limpede. Cind e totul fiert se adauga bulionul, frunza de telina, leustean ...
 Bors cu carne de vita si tarhon Bors cu carne de vita si tarhon
Se spala carnea, se taie in bucati si se pune la fiert in 2 ½-3 l de apa. Se ia spuma, se adauga putina sare si zarzavaturile bine spalate si tocate marunt. Zarzavaturile pot fi date prin razatoarea mare, calite in ulei 2 minute, apoi puse in vasul ...
 Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare
Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii si patrunjelul taiati rondele.Se stinge cu apa rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele) impreuna cu telina taiata in cubulete mici. Cind sint ...
 DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE-FRUNZE DE VITA DE VIE DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE-FRUNZE DE VITA DE VIE
Congeland legumele avem avantajul sa le putem pregatim intr-un timp mai scurt,iar prin congelare isi pastreaza nealterate vitaminele si aromele.Putem congela frunze de vita de vie, conopida, broccoli, fasole verde, mazare, bame, spanac, ...
 Frunze de vita congelate Frunze de vita congelate
Frunzele se spala si se oparesc in apa clocotita cam 1-2 minute, se scot la scurs intro sita, se lasa la racit, apoi se pun in pungi de plastic si se congeleaza. Eu pun cam 30 de frunzisoare intro punga, fiecate adapteaza la nevoile familiei. Se ...
 Frunze de vita pentru iarna Frunze de vita pentru iarna
1. Se culeg foi de vita proaspete, in aceasta perioada cand sunt fragede.2. Se spala si se oparesc timp de 5 minute in apa cu sare.3. Se scot la racit, iar apoi se aseaza in pungi cate 50-100 in functie de necesitati.4. Se introduc la congelator si ...
 Frunza de vita de vie conservata Frunza de vita de vie conservata
Culegi frunza de vita, tanara,(sa nu fie prea tare). Intinzi frunzele pe hartie , acoperi si lasi pentru cateva ore(chiar pana a doua zi). Nu speli. Asezi cate 7-8 frunze una peste alta, umpli cu sare mare si rulezi ca o sarmala. Asezi in punga de ...
 Rulada din muschi de porc Rulada din muschi de porc
Carnea se amesteca cu oul,ceapa tocata marunt,sosul de hrean,pesmetul,busuiocul tocat fin si se asezoneaza cu sare si piper.Se framanta bine pana se incorporeaza toate ingredientele.Muschiuletul de porc se curata bine de firisoarele de grasime,apoi ...
 Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor
Daca folositi burta proaspata ,aceasta se spala,se curata bine de grasime,de pielite si se freaca cu putin malai amestecat cu sare mare pentru a se albi,dupa care se va tine in apa rece cu cateva bucati de ceapa si o lingura de otet pentru a dispare ...
 Muschi de vita cu sos de rosii si rodie Muschi de vita cu sos de rosii si rodie
Bucata de muschi se taie in doua,apoi se preseaza cu mana(nu se bate).Intr-o tigaie,se incinge uleiul de masline si se prajesc boabele de piper cateva secunde.Se condimenteaza muschiul cu sare si piper,apoi se prajeste cate 8 minute pe fiecare ...
 Snitele din burta de vita in mujdei de usturoi Snitele din burta de vita in mujdei de usturoi
Snitelele prajite sau coapte se lasa sa se raceasca, dupa care se taie fasii subtiri.Aceste fasii de snitel se aseaza intr-un castron peste care se va turna dupa gust mujdei de usturoi mai apos si se va lasa cateva minute sa se inmoaie.Daca folositi ...
 MITITEI  PREGATITI IN CASA MITITEI PREGATITI IN CASA
Rasolul de vita se spala si se pune la fiert in apa rece.Se ia spuma si se lasa sa fiarba bine la foc mic.Supa obtinuta se foloseste pentru omogenizarea compozitiei.Carnea tocata se amesteca cu condimente,sare,usturoiul pisat si amestecat cu supa de ...
 Muschiulet de porc impletit Muschiulet de porc impletit
Intr-un mojar se pun condimentele si se maruntesc bine impreuna cu uleiul de masline.Se taie muschiuletul pe lung in doua,fara a se patrunde pana la capatul gros,se lasa 2 cm. Se ia carnaciorul afumat, firul de usturoi si se impleteste o coada,iar ...
 FILE VIENEZ(rulada din chiftea, umpluta cu oua fierte) FILE VIENEZ(rulada din chiftea, umpluta cu oua fierte)
Carnea se da prin masina de tocat(de 2 ori),impreuna cuceapa(prajita putin si racita)si franzela inmuiata in apa si stoarsa bine.Ardeiul rosu se taie f.mic;la fel ardeiul verde,ardeiul iute,rosia(fara coaja).Usturoiul se bate.Se pun,apoi, peste ...
 CHFTELUTE PANE CHFTELUTE PANE
Carnea,impreuna cu ceapa prajita f putin si racita, se dau prin masina de carne.Cu ele,se da prin masina si franzela,pusa citeva secunde in apa si stoarsa bine;totul se mai da o data prin masina de tocat.Deci,se dau de 2 ori prin masina de ...
 Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi
Friptura se pregateste astfel:Carnea se pune in apa cu condimente adica cu vegeta,pieper busuioc si se lasa pt 3 ore la frigider.Apoi se da la fiert cam o ora .Apoi se curata legumele se spala si se tau si jumate din ele se pune in vasul de hiena uns ...
 Rulada Wellington Rulada Wellington
Muschiuletul de vita (800g-1kg) se da cu sare si piper si se prajeste la foc iute pe toate partile (cam 2 min pe fiecare parte) in unt si ulei. Se caleste o ceapa, 250 g de ciuperci,usturoi, cimbru, salvie, sare, piper. Cand se raceste se adauga o ...
 Friptura cu sos de branza feta Friptura cu sos de branza feta
Se feliaza carnea si se bate usor sa se subtieze putin.Se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta cu putin unt.Se rumeneste carnea pe ambele parti si se adauga boabele de piper.Cand este gata ,se toarna peste carne amestecul de mai jos : smantana ...
 Carnati in vin Carnati in vin
Carnatii de tara, chiar daca sunt afumati, lasa foarte multa grasime si sunt greu digerabili. Astfel am ajuns sa-i pregatesc mai usor si mai putin grasi.Intr-un vas yena adaug vinul si apoi carnatii intepati cu cutitul in mai multe parti. Ii pun la ...
1-1011-2021-3031-40
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vita - Pagina 25
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z