SiteDeBucate » vita

Retete cu vita

 PIFTELE VITA PIFTELE VITA
Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele si se adauga dupa gust sare si piper. Se formeaza piftelele, se dau prin faina si se prajesc in ulei la foc mediu. ...
 Beef sandwisch Beef sandwisch
Painea trebuie prajita (ciabatta), mushiul in tigaie sau gratar mediu prajit, rondele de ceapa si felii de kapia copt. Sosul se prepara din iaurt bivolita si marar cu putin putin usturoi sare si piper. ...
 Rulada simpla de carne Rulada simpla de carne
Inmuiem painea in lapte, apoi stoarcem, dupa care ingredientele de mai sus in afara de ulei si pesmet se omogenizeaza bine intrun vas. Ungem o tava de chec cu ulei, presaram cu pesmet, punem compozitia omogenizata in tava, ungem rulada cu albus batut ...
 DROB DE PASTE DROB DE PASTE
Se toaca prin masina de tocatsau robot 1/2 din organe iar 1/2 se toaca marunt si se amesteca cu carnea tocata.Se adauga si cele 2 linguri de amidon in zeama de carne,ceapa uscata,taiata marunt si se framanta compozitia ( se amesteca cu mana f ...
 Sote de ficat cu mar Sote de ficat cu mar
Ficatul se tine in lapte rece macar o ora. Se scurge apoi, se curata de pielite, se portioneaza in felii de un deget grosime. Se dau prin faina si se prajesc in ulei, pe ambele parti. Cepele se curata, se taie pestisori si se rumenesc in putin unt. ...
 Drob din carne tocata de vita Drob din carne tocata de vita
Amestecati compozitia. Se pune intr-o forma tapetata cu hartie sau cu nitel unt. Deasupra puneti ou batut cu un pic de lapte... Dati la cuptor.. ...
 Bame cu carne de vita Bame cu carne de vita
Carnea se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei cu putina supa de oase cca 30 min. Se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, cantitatea de supa ramasa si se continua fierberea. Cand carnea e pe jumatate fiarta, se ...
 Carnati afumati in vant Carnati afumati in vant
Se toaca bine carnea, se amesteca mirodeniile, se indeasa in mate. Sunt de preferat mate de oaie, fiind mai subtiri. Se leaga la capete cu ata si se pregateste un suport pe care il atarnati sub streasina casei. Acolo insirati carnaciorii care, cu cat ...
 GORDON BLEU GORDON BLEU
Se taie carnea, se pune in folie de plastic si se bate pana ajunge la grosimea dorita. Se condimenteaza.Se pune pe ambele fete ale carnii cate o felie de sunca si de cascaval se prinde cu o scobitoare.Se da prin faina, prin ou, apoi se tavaleste prin ...
 Mititei Mititei
Carnea se curata, se spala, se taie bucati si se trece prin masina de tocat. Se adauga sare, bicarbonat si se amesteca. Usturoiul se curata, se spala, se piseaza si se prepara un sos de usturoi cu apa sau supa. Ardeiul iute (uscat) se piseaza. Pasta ...
 Carnati proaspeti Carnati proaspeti
Carnea si grasimea se spala si se taie in bucati. Usturoiul se curata si se piseaza cu sare adaugind putina apa. Carnea si grasimea se toaca cu masina, folosind sita mijlocie. Pasta obtinuta se amesteca cu sare, piper, cimbru, si mujdei. Compozitia ...
 Sarmalute din foi de vita de vie ,fara carne(specific arab) Sarmalute din foi de vita de vie ,fara carne(specific arab)
Frunzele de vita,curate,se oparesc.Orezul,curat, se pune la inmuiat in apa calduta;se lasa 30 minute;dupa aceea se spala bine, se pune intr-o strecuratoare, sa se scurga putin.Cele 2 rosii se taie patra tele de cca 1/2 cm.Patrunjelul se toaca;menta ...
 Orez cu legume Orez cu legume
ardeiul,ceapa rosia ,morcovul,se razalesc..usturoiul se preseaza,,si casleste apoi se adauga legumele razuite,3 cani de apa.ciuperciile,orezul.si cubul knor!se lasa la fiert pana cand legumele,,sunt fierte aprox 15 min!se poate servi.cu pui prajit..! ...
 Gulas vienez cu cartofi Gulas vienez cu cartofi
Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de supa, se scot separat si in sosul ramas se inabusa ceapa. Se adauga boia, chimen, carne si se acopera cu supa de oase. Se fierb 1 ora. Se adauga sare, piper, pasta de tomate si se continua fierberea ...
 fasole verde cu carne  vita fasole verde cu carne vita
Bucatile de carne se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei si 100 ml de apa. Se adauga apa fiarta sau apa in care a fiert fasolea.Cand carnea e aproape fiarta , se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate,sare, boia de ...
 Ciorba de perisoare acrita cu bors Ciorba de perisoare acrita cu bors
Dupa ce am spalat si am curatat legumele le dam pe razatoarea mare si le punem la calit in vasul in care facem ciorba. Dupa cateva minute le stingem cu apa calda. Le lasam sa fiarba la foc mic si ne ocupam de perisoare. Dam pe razatoare o ceapa, o ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt sau pestisori.Rosiile se spala,se oparesc cca un minut ,se decojesc si se toaca marunt.Morcovul,telina si albitura se curata,se spala, se taie cubulete sau se rad pe razatoarea mare dupa preferinta.Ardeiul ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Daca folositi burta proaspata ,aceasta se spala,se curata bine de grasime,de pielite si se freaca cu putin malai amestecat cu sare mare pentru a se albi,dupa care se va tine in apa rece cu cateva feliute de ceapa si o lingura de otet pentru a dispare ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Inainte sa va ofer secretul ciorbei de burta , trebuie sa specific cateva lucruri, pentru ca m-am documentat cu alte ciorbe de burta si m-am crucit cand am vazut comentariile.Bun, ciorba aceasta este facuta de mine, si am postato aici pentru ca mie ...
 Bors de sfecla rosie Bors de sfecla rosie
Se curata toate zarzavaturile. Sfecla rosie se taie cubulete si se da deoparte. Morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel, ceapa se toaca marunt, se incinge uleiul intr-o oala, se adauga toate aceste verdeturi si se calesc pana se inmoaie. ...
1-1011-2021-3031-40
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vita - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z