SiteDeBucate » vita

Retete cu vita

 Ciorba cu carne de vita si legume Ciorba cu carne de vita si legume
Proces TehnologicCarnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacinile de patrunjel se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se toaca marunt, varza se taie bucati mai mari. Ardei se taie fasii, iar cartofii se curata, se ...
 Ciorba cu taitei de casa Ciorba cu taitei de casa
Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma, o inlaturam cu o spumiera. Cand a dat in fiert se adauga morcovul , ardeiul, ceapa tocate si se lasa sa fiarba. Separat facem taitei de casa dupa ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Taiem carnea cuburi si o punem la fiert in 3,5 l apa rece. Cand se formeaza spuma o strangem cu o spumiera si lasam sa fiarba carnea in continuare.Pe la jumatatea fierberii adaugam legumele taiate, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Dupa ce ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Sseparat se da intr-un clocot oasele de vita pentru a se curata si spala, dupa care in oala pentru preparat ciorba se dau la fiert, oala va fi aproape plina cu apa. Cand a inceput sa scada un pic se pun: cepele, 1 morcov, telina si usturoiul curatat, ...
 Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare
Legumele se spala apoi se taie cubulete,telina se da prin razatoare.Se pun la fiert intr-o cratita cu 4-5 l apa.Separat se amesteca carnea cu oul,verdeata,orezul si bineinteles sare si piper dupa gust.Din compozitia rezultata se fac bilute in mana ...
 Ciorba de burta bihoreana Ciorba de burta bihoreana
Rasolul de vita il pun la fiert cu putina sare, il spumez si adaug : morcovii, radacinile de patrunjel, telina mica, gulia,ceapa , lingura delikat, piper boabe. Intr-un vas sub presiune, pun burta curatata, putina foaie de dafin, boabe de piper, ...
 Ciorba din dovlecei umpluti. Ciorba din dovlecei umpluti.
Pregatire:Osul se opareste si se curata.Dovleceii se spala si se curata de coaja,se taie capetele si se transeaza in 20 de bucati cei mici si 10bucati cei mari.Se pot lasa intregi daca considerati ca puteti sa-i scobiti,fara sa-i rupeti.Dupa ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Incepi prin a pune la fiert oasele+2morcovi+1ceapa.Daca burta nu este prefiarta(ca cea congelata sau cea la tavite)se pune la fiert.Dupa ce sau fiert oasele,morcovii,ceapa se adauga burta(daca e cea congelata sau la tavite)si se mai lasa la fiert cam ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea de vita taiata bucatele se pune la foc in 2 litri de apa cu sare si se aduna spuma la nevoie. Zarzavatul curatat, spalat, taiat marunt, varza tocata se aduaga in supa cand carnea e aproape fiarta, se continua fierberea. Cand totul este fiert ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Cureti bine burta, o lasi o ora in apa cu otet, boabe de piper, foaie de dafin, o ceapa. Scoti burta din baitz. Dai un clocot in apa cu sare, strecori, apoi pui burta la fiert cu ceapa, boabe de piper, foi de dafin. Dupa ce este fiarta, o tai ...
 Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare
Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii sipatrunjelul taiati rondele.Se stinge cu apa rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele) impreuna cu telinataiata in cubulete mici. Cind sint fierte ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Carnea se toaca, se amesteca cu 2 linguri de orez si un nou, se formeaza perisoarele; in oala se taie marunt zarzavatul care se caleste in 3 linguri de ulei, se pune capacul si se lasa putin la inabusit dupa care se adauga 1 litru de apa. Cand ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Daca nu avem burta prefiarta, atunci curatam burta bine si o punem la fiert cu o ceapa si putina sare, timp de aproximativ 4 ore.In alta oala punem oasele de vita la fiert cu putina sare - se fierbe cca 2 ore.Intre timp curatam zarzavaturile si dam ...
 ciorba de burta ciorba de burta
Punem burta la fiert intr-o oala de 5 l(fara capac), in alta oala de 3 l se pune la fiert osul cu ceapa, un morcov si sare.Cand incepe sa fiarba burta punem 50ml otet si adunam spuma care se formeaza,curatam morcovul, il radem pe razatoarea mica si ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se fierb urmatoarele ingrediente: apa, burta de vita, morcovii, ceapa, oasele de vita, cartofii, telina, hreanul si patrunjelul pentru aproximativ 120-145 minute pana cand burta devine moale si se poate taia.Se curata carnea de pe os, burta se taie ...
 Bors de vita Bors de vita
Se fierbe carnea de vita, spumand din cand in cand. Ceapa taiata cubuletze se caleste in putin ulei, apoi se adauga morcovul si radacina de patrunjel date prin razatoare si ardeiul gras taiat marunt. Amestecul se pune peste carne, impreuna cu ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pune o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare).Perisoarele: Se inmoaie felia de paine si se taie marunt, se amesteca cu carnea, orezul, ceapa ramasa, ...
 Ciorba de burta ca in Oltenia Ciorba de burta ca in Oltenia
Se spala burta foarte foarte bine si se pune la fiert. Dupa ce a dat doua/trei clocote se arunca apa, se spala din nou si se repeta din nou operatia. Dupa ce a fost spalata si a fiert a doua oara se pune din nou la fiert cam in 4 l de apa si se lasa ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se pun la fiert pina cind genunchiul de vitel se inmoaie si devine o gelatina foarte moale.Se pune apa doar cit sa acopere toata carnea. Cind toate sint ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. În timpul fierberii se spumeaza si se adauga ceapa curatata, spalata si taiata marunt. Zarzavaturile se curată, se spala, se taie in forme neregulate si se inabusa in ...
1-1011-2021-3031-40
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vita - Pagina 24
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z