SiteDeBucate » Preparate din carne de vita

Retete Preparate din carne de vita cu vita

Rendang ( Carne de Vita cu sos curry indonezian)
In robotul de bucatarie se pun ceapa rosie, usturoi, ardei iuti, ghimbir, lemon grass pana se obtine o pasta fina. ...
Perisoare cu tarhon
Din carnea de vita tocata, amestecata cu orezul, ceapa taiata marunt si rumenita si oul se formeaza perisoare care se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare. ...
Biftec la gratar
Se curata muschiul de pielite si se bate usor,fara a-l subtia,dupa care se pune pe gratarul bine incins. ...
Friptura nemteasca
Se taie carnea in felii subtiri de cca 1 cm grosime, Se prajeste inabusit in unt cu putina apa,la care se adauga, catre sfarsit ceapa taiata marunt, se mai lasa putin pe foc. ...
Panada din Argentina
Se atie carnea bucatele, cepele solzisori, se piseaza usturoiul si se pun la rumenit in ulei.Apoi se presara malaiul, sarea si boiaua. ...
 Ghiveci cu carne de vita Ghiveci cu carne de vita
Speli toate legumele, apoi oparesti rosiile, le decojesti si le tai in sferturi. Ardeiul il cureti de cotor, il tai fideluta sil calesti in putin ulei 5 minute, apoi dai deoparte. Tai apoi dovleceii si vinetele rondele si le oparestii 2 minute in apa ...
 Mancare de vinete si carne de vita Mancare de vinete si carne de vita
Speli carnea, o tai bucati, o pui sa se rumeneasca in ulei si cand e gata, o scoti intr-o alta cratita. Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in acelasi ulei in care ai prajit carnea. Adaugi si faina, bulionul si sare dupa gust. Le lasi ...
 Ragu de vita cu legume Ragu de vita cu legume
Ceapa si usturoiul se toaca fin. Zarzavaturile se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Se spala carnea, se sterge si se taie cuburi. Ceapa se caleste in ulei incins, se adauga carnea si se prajeste pana la albire. Se condimenteaza cu sare, ...
 Rulada de carne cu garnitura de fasole galbena Rulada de carne cu garnitura de fasole galbena
Cureti si speli ceapa si morcovii. Dai pe razatoarea mare un morcov si il inabusi in ulei cu putina apa. Tai marunt ceapa si verdeata. Pui la fiert cel de-al doilea morcov.Speli carnea, o tai tn cuburi si o dai prin masina de tocat, apoi o amesteci ...
 Boeuf Stroganoff Boeuf Stroganoff
Tai carnea fasii subtiri pe care le pui in ulei incins sa se prajeasca. Apoi, le lasi pe aragaz, la cald, dar nu pe foc. Calesti ceapa taiata, adaugi ciupercile si le mai lasi sa se caleasca impreuna. Adaugi sare si bulionul. La final, adaugi ...
 Gutui umplute Gutui umplute
Speli gutuile si le stergi bine, apoi tai un capacel in partea dinspre codita si scobesti scotand interiorul. Amesteci bine carnea cu feliile de paine inmuiate in apa, cepele tocate marunt si calite, patrunjelul si potrivesti de sare si de piper. ...
 Biftec clasic Biftec clasic
Amesteci boabele de piper cu mustarul si condimentul si le pisezi. Cureti si usturoiul, il pisezi si-l adaugi peste amestecul de condimente impreuna cu 4 linguri de ulei. Speli carnea, o tai felii pe care le treci prin amestecul de condimente. Le pui ...
 Tornedo din muschi de vita cu piper Tornedo din muschi de vita cu piper
Se spala carnea, se taie felii subtiri si se bat usor, ca pentru snitele. Se dau pe ambele parti cu sare si piper. Se infasoara fiecare intr-o felie de bacon si se dau deoparte.Se spala ardeii grasi si rosiile. Se taie rosiile in sferturi, se scot ...
 Medalion de vita cu cartof copt si porumb Medalion de vita cu cartof copt si porumb
Cu 2 - 3 ore inainte de preparare faceti o marinata din vin, cuisoare, dafin, ardei iute taiat marunt, ceapa taiata, condimente, in care puneti  medalioanele de vita la rece.Spalati bine cartofii si infasurati-i in folie de aluminiu. Puneti-i pe ...
 Vitel cu fasole picanta Vitel cu fasole picanta
Pui la inmuiat fasolea de seara, in frigider. A doua zi, o fierbi in 2-3 clocote si scurgi apa.Tai carnea in cubulete si o calesti 10 minute in ulei, amestecand. Scoti carnea si, in uleiul ramas, inabusi ceapa, ardeii si usturoiul taiate dupa ...
 Drob de carne de vita Drob de carne de vita
Calesti carnea si o scoti cu o paleta.In uleiul ramas, calesti si ceapa, tocata marunt, pana se aureste. Fierbi maruntaiele si le dai prin masina de tocat. Amesteci carnea, ceapa, maruntaiele cu ouale, verdeata, sarea si condimentele. Pui amestecul ...
 Muschi de vita cu ciuperci de padure Muschi de vita cu ciuperci de padure
Portionezi carnea si o treci prin amidon si prin condimente, apoi o rumenesti pe ambele parti. Adaugi zaharul si il caramelizezi rapid la un foc iute, apoi il stingi cu vinul. Adaugi ciupercile de padure si lasi sa dea totul intr-un clocot. La final, ...
 Rulada cu masline Rulada cu masline
Caleste ceapa, morcovul ras, carnurile tocate in trei linguri cu ulei. Adauga din cand in cand putina apa, pana se patrunde carnea.la de pe foc si adauga cateii de usturoi pisati, verdeata tocata marunt impreuna cu ouale batute.Intre timp, caleste ...
 Rasol de vita cu legume Rasol de vita cu legume
    Puneti rasolul de vita la fiert impreuna cu ceapa. Curatati apoi carnea de pe os, taiati-o in cubulete si puneti-o din nou la fiert, impreuna cu morcovul, telina si ardeiul gras, toate curatate, spalate si taiate in cuburi. Dupa 20 ...
 Antricot de vita cu sos de coacaze si fasole verde Antricot de vita cu sos de coacaze si fasole verde
Curatati antricotul de pielite si tendoane, spalati-l, scurgeti-l de apa, stergeti-l cu servetele absorbante si taiati-l in felii de circa 1cm grosime. Presarati feliile de carne cu piper proaspat macinat si frigeti-le pe un gratar incins sau intr-o ...
12
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de vita cu vita
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z