Hot Tamale
Pune carnea la calit intr-o tigaie mai mare si adanca. Adauga si apa, amestecand incontinuu.Adauga toate ingredientele, inclusiv ardeiul taiat feliute cat mai subtiri, ceapa si usturoiul taiate marunt. Amesteca incontinuu. Lasa la fiert, incet, vreme ...
Tagliatelle cu sos bolognez
Cepele si morcovii se curata si se toaca marunt, apoi se calesc in 2 linguri cu ulei.Dupa ce s-au calit legumele se adauga si carnea pana se schimba putin la culoare.Apoi se pun cubuletele de rosii , vinul, sare si piper. Se lasa la foc mic cam 20 de ...
Musaca in cosulet
Din 5-6 cartofi prepari un piure pufos (dupa gust, eu l-am preparat cu o lingura de ulei de masline). Dovlecelul, feliat si putin sarat, il prajesti in putin ulei. Tai ceapa marunt si o calesti intr-o lingura de ulei de masline, impreuna cu ardeiul ...
Supa mexicana
Portionezi carnea, torni peste ea apa, doar cat sa o acopere si o lasi la fiert, acoperita cu un capac, la foc mic timp de 45 de minute. Mai adaugi apa calda. Separat, tai ceapa si o calesti in ulei. Adaugi morcovii, cartofii, dovlecelul si ardeiul ...
Placinta ciobaneasca (Sheperd's Pie)
Este vorba chiar de acea placinta pe care irlandezii o fac de ziua lor, de Saint Patrick. Varianta mea este una mai usoara decat cea clasica. Daca o vreti si mai dietetica de atat, puteti inlocui piureul de cartofi cu piure de conopida. Partea buna e ...
Paste bolognese
Sosul pentru Bolognese, unul dintre cele mai faimoase din lume, este, de fapt un sos ragu fiert timp de ore, care are la baza carne de vita tocata, pancetta (sau bacon), ceapa, morcovi, telina, rosii, vin si smantana. Carnea de vita se ...
1