SiteDeBucate » vita

Retete cu vita

Sarmalute
Ceapa se curata si se taie in bucati iar mararul se toaca marunt. Intr-un vas se formeaza un amestec omogen din orez, carne, jumatate din cantitatea de marar, piper si sare. ...
Supa cu perisoare din Ficat
Se pun la fiert oasele in 1.5L apa si s eindeparteaza spuma. Se scot oasele fierte. legumele se pun la fiert cu putina sare in supa de oase. ...
Rendang ( Carne de Vita cu sos curry indonezian)
In robotul de bucatarie se pun ceapa rosie, usturoi, ardei iuti, ghimbir, lemon grass pana se obtine o pasta fina. ...
RULADA din CARNE
carnea se pune la fiert cu margarina,piper,foile de dafin ,1-2 lingurite boia dulce,apa nu prea multa.Se face ca o tocanita scazuta. ...
SARMALUTE CU URA IN FRUNZE DE VITA
ceapa se toaca marunt se freaca cu branza ,sare si piper.Se adauga mararul tocat marunt. Din compozitia rezultata se invelesc sarmalele.Daca frunza de vita este proaspata se opareste,daca este murata se desara. ...
Perisoare cu tarhon
Din carnea de vita tocata, amestecata cu orezul, ceapa taiata marunt si rumenita si oul se formeaza perisoare care se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare. ...
Biftec la gratar
Se curata muschiul de pielite si se bate usor,fara a-l subtia,dupa care se pune pe gratarul bine incins. ...
Friptura nemteasca
Se taie carnea in felii subtiri de cca 1 cm grosime, Se prajeste inabusit in unt cu putina apa,la care se adauga, catre sfarsit ceapa taiata marunt, se mai lasa putin pe foc. ...
Panada din Argentina
Se atie carnea bucatele, cepele solzisori, se piseaza usturoiul si se pun la rumenit in ulei.Apoi se presara malaiul, sarea si boiaua. ...
Caltabos ca la Timis
Ficatul se spala si se caleste putin apoi se pune carnea tocata si se mai calesc putin.Se lasa sa se raceasca si se adauga ceapa taiata si slanina date prin masina de tocat apoi se pune orezul si se omogenizeaza compozitia. ...
 Friptura de vita cu sos de hrean Friptura de vita cu sos de hrean
Carnea de vita de fierbe bine bine, separat se fierb si cartofii. Pentru sosul de hrean, stingem o lingura de faina in uleiul de masline, adaugam apa si condimentam cu sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba si spre final adaugam hreanul. Luam de pe ...
 Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu
Orezul se fierbe 10 minute, se scurge si se lasa la racit. Se amesteca apoi cu carnea tocata, usturoiul dat prin presa, ceapa data pe razatoarea cu gauri mici, patrunjelul verde tocat, albusul si pesmetul. Se condimenteaza si se framanta bine. Se ...
 Chilli con carne la cuptor Chilli con carne la cuptor
Cepele, ardeiul si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga carnea tocata si condimentele. Se lasa la foc mic. Dupa ce carnea e facuta, se adauga rosia decojita, taiata cubulete, fasolea si porumbul. Se amesteca ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Carnea am tocat-o eu la robotul de bucatarie, am amestecat-o cu orezul, ceapa si cateii de usturoi maruntiti, cimbru, patrunjelul tocat, un praf de sare si piper. Foile de vita de vie le-am oparit in apa cu sare, iar dupa ce s-au racit, am trecut la ...
 Ffiptura de vita picanta cu levantica Ffiptura de vita picanta cu levantica
1.Se curata muschiul de vita de grasime si tendoane, se spala si se usuca cu un servet de bucatarie.Apoi, se unge cu ulei de masline pe toate partile. 2.Se zdrobesc, in bucati mai mari, intr-o rasnita, boabele de piper negru, boabele de piper alb, ...
Sos bordelez
1. Topiti untul intr-o tigaie. Adaugati sunca si lasati-o sa se prajeasca timp de 2 minute, amestecind. Adaugati ceapa, morcovul, ciupercile si caliti-le timp de aproximativ 8 minute sau pina cind se inmoaie si capata o culoare usor maronie 2. ...
 Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat
Se pune carnea tocata intr-un bol. Se adauga cartoful, morcovul si o ceapa date prin razatoare, ustoroiul dat prin presa, oul si condimentele. Se amesteca bine si se adauga pesmet si patrunjel tocat. Se formeaza chiftelele care se pun in tava, pe ...
 Carne de vita cu varza creata, morcovi si pere Carne de vita cu varza creata, morcovi si pere
1.Varza creata se taie in doua, se scoate cotorul si se taie fideluta.Ceapa verde se taie rotocoale.Intr-o tigaie, in ulei fierbinte, se caleste ceapa verde, se adauga morcovii si varza creata si se calesc impreuna 5-6 minute. 2.Se adauga supa si , ...
 Pilimeni Pilimeni
Aluatul: Se amesteca toate componentele de mai sus si se face un aluat vartos, se framanta ~15 min ,ca sa iasa elastic. Se lasa sa se odihnesca 30 min. Umplutura: se amesteca toate componentele de mai sus (ceapa sa fie fin tocata). Dupa ce s-a ...
 Cartofi umpluti Cartofi umpluti
Se fierbe orezul.Cartofii se taie in doua si se baga la cuptor la 180grade 30 min pana intra furculita in ei.Se caleste ceapa cu ardelul in 2 linguri ulei apoi se adauga carnea tocata. se adauga condimentele si oul si se mai lasa 1 minut pe foc ...
1-1011-2021-3031-40
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vita
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z