SiteDeBucate » porc

Retete cu porc

 Rulada de carne cu ciuperci Rulada de carne cu ciuperci
Calesti ceapa in ulei, adaugi carnea tocata,condimentezi,lasi sa scada zeama lasata de carne. Lasi sa se raceasca,adaugi 3 oua, condimentele, painea, mai dai o data pe masina de carne sau pe robot.Adaugi pateul de ficat. Asezi o jumatate din ...
 Piftelute marinate Piftelute marinate
Carnea se da de 2 ori pe masina, se incorporeaza ceapa si painea muiata ,oua,sare, piper, ienibahar...Se modeleaza bilute mici care se prajesc in ulei incins. Se lasa la scurs pe prosop de hartie. Nu refolosim uleiul pentru urmatoarea tura de ...
 Rulada din carne tocata Rulada din carne tocata
Inimile fierte le dam prin masina de tocat carne,amestecam cu carnea tocata,adaugam ouale si condimentele,amestecam bine, intindem aluatul astfel format si-l ungem cu mustar, asezam feliile de bacon si in mijloc ouale fierte, rulam cu grija. Ruloul ...
 chiftelute chiftelute
In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie dar se pot da si prin razatoarea mica).Separat se pune felia de paine intr-o farfurie adanca sau un castronel;se pune putin lapte peste si se lasa la ...
 Piftie cu mujdei Piftie cu mujdei
Carnea se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare, impreuna cu morcovul. Apa trebuie sa depaseasca cu o palma nivelul carnii. Morcovul se scoate dupa ce s-a fiert, iar carnea se fierbe in continuare la foc redus, cca 3 ore, pana cand se ...
 CHIFTELUTE CHIFTELUTE
1.Paine este inmuiata in apa si se formeaza niste rotunduri.2.Se pune carnea intr-un castron si adaugam peste aceasta 3 oua, mararul tocat marunt, ceapa si usturoiul tocat marunt, delicat, sare, piper si painea inmuiata.4.Se amesteca foarte bine si ...
 Chiftelute Chiftelute
Am amestecat carnea de porc cu usturoi maruntit, paine (am tinut-o in apa 2 minute, apoi am scurs-o si am stors-o bine), condimente si oua.Am format chiftelute de marime potrivita si le-am prajit in ulei. Eu nu le dau prin nimic inainte de a le ...
 Limba de porc rasol cu hrean Limba de porc rasol cu hrean
Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare...Dupa ce se ia spuma adaugam o ceapa,jumatate morcov,cateva felii de telina pentru gust si lasam sa fiarba bine.Se pot fierbe si la aburi.Cand bucatile de limba sunt ...
 Jumari si untura de porc Jumari si untura de porc
Slanina se spala,se sterge,se zvanta foarte bine,se indeparteaza soriciul daca exista,se taie in cubulete cat de cat egale si se pun la topit la foc mic amestecand la inceput mai des pentru a nu se lipi.In momentul in care au inceput sa se topeasca ...
 Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie) Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)
Limba se opareste si se curata .Se curata legumele si se spala.Limba se pune la fiert in apa impreuna cu morcovul, ceapa, piperul, sare, si foaia de dafin.Se face maioneza din galbenusul de ou, 1 lingurita de mustar, sare, zeama de lamaie, si uleiul ...
 Rulada de clatite umpute Rulada de clatite umpute
Se fac 8 clatiteCarnea si ficatul se fierb, ceapa se caleste, se dau pe masina impreuna cu painea muiata in lapte,se condimenteaza si se adauga 2 oua.Cu aceasta comozitie se umplu 6 clatite.Doua foi de clatite se asaza intr-o tava de chec unsa cu ...
 Muschi de porc umplut Muschi de porc umplut
Muschiul se desface si se bate pe ambele parti, se condimenteaza, se razuie cascavalul, se pun ciupecile, carnatii si se ruleaza. Se prinde cu scobitori sa nu iasa umplutura, se pune intr-o tava si se adauga 1 cana de apa. Se da la cuptor pana se ...
 Racituri Racituri
Rasolul de porc si pulpele se curata, se spala si se fierb la foc potrivit intr-un vas cu apa descoperit. La mijlocul timpului de fierbere se adaugazarzavatul curatat, spalat, taiat bucati mari si o lingura de sare. Cind se desprinde carnea de pe os, ...
 Toba de porc Toba de porc
Capul si urechea se curata,se rad ,se spala bine, slanina,limba,inima,soriciul se spala si se pun la fiert in apa rece cu putina sare,foile de dafin,boabele de piper si boabele de coriandru spumandu-se incontinuu.Carnea fiarta se taie in cubulete de ...
 Snitel porc rosu Snitel porc rosu
Muschiul se taie felii de 1 cm si se bate, se presara condimentele si se lasa la macerat in frigider 15 minute.Separat se bat ouale, impreuna cu mustarul, bulionul, faina, un varf de lingurita de sare. La final se adauga apa minerala pentru a elimina ...
 Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean
Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare, adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.Eu am fiert limba la oala sub presiune.Cand bucatile de limba sunt fierte se lasa putin la racorit,dupa care se curata de ...
 PIEPT DE PORC UMPLUT SI TAPETAT PIEPT DE PORC UMPLUT SI TAPETAT
Pieptul de porc se spala, se lasa sa se scurga bine de apa si se taie apoi pe lung, fasii de aproximativ 2 – 2,5 cm. Se toaca separat carnea si se amesteca cu oul, cu patrunjelul si ceapa tocate marut si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. ...
 Carne  cu salsa de ton Carne cu salsa de ton
Puneti carnea in bucata intreaga, la fiert in apa rece cu verdurile intregi. Fierbeti timp de 2-3 ore, depinte de carne, si lasati-o sa se raceasca in apa in care a fiert. Dupa racire o scoateti si o taiati feliute subtiri cu un cutit foarte ascutit. ...
 drob de miel drob de miel
Se fierb maruntaiele de miel, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata, mararul tocat, carnea tocata, sare, condimente si oua. Se unge o tava si se baga la cuptor 20 -30 minute. ...
 Frigarui Frigarui
Am pus carnea in apa amestecata cu vin rosu ,sare ,piper, dafin...Intre timp am curatat si taiat cartofi impreuna cu 2 morcovi si i-am fiert pe jumatateLe-am insirat pe frigaruie,invelind ceapa in bucatelele de carne ,alternand carnea cu ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-74
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu porc - Pagina 42
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z