SiteDeBucate » porc

Retete cu porc

 Ceafa la tava alla Claudiu Ceafa la tava alla Claudiu
Se pregateste marinada( baitul) din ulei, vin, zeama de lamaie, plantele aromate, cimbru sare si piper. In acest bait se scufunda feliile de ceafa si se tin la rece cateva ore bune sau de seara pina dimineata.Ceapa verde se taie in fasii ...
 Ceafa de porc cu carnati la gratar Ceafa de porc cu carnati la gratar
Ceafa de porc am pregatit-o cu 2 zile inainte si am lasat-o la macerat. Am presarat-o cu sare, cimbru si ulei si am pus-o toata intr-un castron acoperita la frigider.Dupa 2 zile am fript-o pe gratar. Am facut un jar din lemn de fag, am curatat ...
 Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa
Se intinde muschiul cu cutitul, se bate cu ciocanelul de snitele, il saram, il piperam si il dam deoparte ca sa pregatim umplutura. Se curata si se toaca ceapa, usturoiul se curata si se piseaza, patrunjelul se curata si se toaca, ciupercile se ...
 Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita
Se spala carnea si se sterge cu o laveta. Se curata usturoi mai mult. Se fac gauri cu cutitul in carne si se introduce usturoiul in carne pe ambele parti. Se pune sare, cimbru, ulei, jumatate de cana de apa, se acopera vasul cu capacul si se ...
 Friptura picanta din piept de porc cu cartofi piure Friptura picanta din piept de porc cu cartofi piure
Condimentati feliile de carne cu cimbru, piper si concentrat de ciuperci. Intr-o tigaie antiaderenta puneti carne in uleiul de masline si prajiti-o pe ambele parti cate 4-5 minute, apoi adaugati rosii taiate si cateva intregi, ardeiul feliat, felii ...
 Cotlet la gratar cu unt si garnitura de spanac Cotlet la gratar cu unt si garnitura de spanac
Preparati un bait din 2 linguri ulei de masline, mustar, usturoi granulat, piper, cimbru si concentratul. Feliile de cotlet se pudreaza cu condimente pentru friptura si se dau bine pe ambele parti prin bait. Lasati-le la rece cel putin 2 ore (daca ...
 Piept de porc la gratar cu cartofi natur Piept de porc la gratar cu cartofi natur
Se condimenteaza feliile de piept de porc cu piper, paprika, cimbru, condimente pentru friptura si se ung cu uleiul de masline. Dupa ce stau 10 minute se pun pe gratar, cate 10-15 minute pe fiecare parte. (vezi video)Intre timp puneti 1 litru de apa ...
 Muschi la cuptor cu garnitura de fasole neagra si bacon (Lombo a Brasileira com feijao preto) Muschi la cuptor cu garnitura de fasole neagra si bacon (Lombo a Brasileira com feijao preto)
Nu este prima oarã când gãtesc, cu plãcere si mâncãre brazilianã.Ne place mult "Picanha"(carne de vacã grill)cu orez alb, fasole neagrã, ananas grill si banane prãjite...Brazilienii sunt mari consumatorii de carne de vitã si...orez ...
 Snitele cu sos de smantana si ciuperci(Bifinhos c/cogumelos) Snitele cu sos de smantana si ciuperci(Bifinhos c/cogumelos)
Carnea se feliazã nu foarte subtire, cine vrea poate sã o batã cu ciocanul.Se condimenteazã cu sare, piper si usturoiul feliat.Cine vrea, poate pune si vin. Se lasã cel putin 1 orã la rece.Morcovul, usturoiul tocat,dafin, unt si vegeta se pun ...
 Frigarui mixte cu sos picant Frigarui mixte cu sos picant
Carnea se taie bucatele,la fel carnatul(i),lulas curatat bine taiat in bucati,ceapa,ardeiul....Se pune pe betisoare cum va place.Cine are poate pune ardei de diverse culori,arata mai bine!eu m-am multumit cu verzi...Am condimentat.Se pune pe ...
 Iepure umplut, servit cu sos Iepure umplut, servit cu sos
Se fierb in apa cu sare, inima, rinichii, plamanii iepurelui + maruntaiele de porc. Felia de paine o inmuiem in apa, apoi o stoarcem bine.Ceapa, 2 catei de usturoi, ardeiul si trei sfert din ciuperci, le taiem felii. Dupa ce au fiert si s-au racit ...
 Carne marinata cu cartofi dulci la cuptor si mujdei de usturoi cu smantana Carne marinata cu cartofi dulci la cuptor si mujdei de usturoi cu smantana
1)Carnea se condimenteaza cu sare, piper,chimion,dafin,usturoiul pisat,boia,pasta de ardei si vin.Se lasa la rece cel putin o ora.2)Cartofi dulci(Ipomoea batatas) se spala bine, se decojesc.Nu aruncati cojile!sunt f.bune fripte in ulei!cartofi dulci ...
 Costita in sos de miere si cartofi gratinati cu bacon Costita in sos de miere si cartofi gratinati cu bacon
Costita se condimenteaza cu sare si piper.Se face mujdei din jumatate capatana de usturoi,cu putin ulei de masline.Se adauga patrunjel,cimbru,boia picanta,1 lingurita cominhos.Se freaca bine carnea cu mujdeiul,se adauga 1 lingurita pasta de ...
 muschi de porc la gratar cu garnitura by copilou muschi de porc la gratar cu garnitura by copilou
Carnea de porc se taie bucati mai mici dupa preferinta, apoi se condimenteaza.Se pune gratarul la incins, cand este incins se topeste untul si se lasa sa se incinte si acesta, se pune carnea si se lasa 2-3min pe o parte si pe alta, daca o preferati ...
 Gratar de porc cu sos de hrean si smantana Gratar de porc cu sos de hrean si smantana
Bat feliile de carne, le condimentez,le frig uniform pe grill.Sosul de hrean:dau pe razatoare hreanul, adaug sare,zeama de lamaie si smantana. Servim cu mamaliguta si branza de oi alaturi ...
 Rulada de Porc in crusta de nuci, alune si migdale, Rulada de Porc in crusta de nuci, alune si migdale,
Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare se adauga si un pic de otet ca sa nu se sfarame se lasa pana sunt aproape facuti, sa nu fie sfaramiciosi deoarece trebuiesc curatati si taiati felii pentru a se praji.Separat batem muschiuletul, se ...
 Muschi la tava cu legume Muschi la tava cu legume
Crestati muschiuletii, pe 3/4 din circumferinta, felii de 1,5-2 cm grosime (sa nu taiati de tot, pana jos). Condimentati carnea cu piper, cimbru, paprika, boia, sare si puneti-o intr-o tava mai lunga si adanca. Asezati in crestaturi cate o fasie de ...
 Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi) Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi)
Cotletul de porc se spala, se usuca cu un servet, se sareaza, se pipereaza, se pune catelul de usturoi curatat si taiat felii si se ruleaza. Se leaga cu o ata mai groasa sau cine are poate sa il puna direct in plasa speciala penrtu fripturi. Eu, ...
 Gratar combinat Party Gratar combinat Party
Preparati un baitz pentru friptura din uleiul de masline, mustar, condimente pentru friptura, paprika si putin cimbru. Carnea de porc se feliaza (cam 1 cm grosime) si se da prin baitzul de condimente, apoi se lasa minim jumatate de ora la rece. ...
 Coaste aromate Coaste aromate
Coastele se portioneaza, se spala apoi se sterg cu servete absorbante. Se sareaza si pipereaza.Ierburile aromate se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata si se piseaza. Ardeiul iute se curata de seminte si se toaca cat mai marunt. Se pun ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-74
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu porc - Pagina 48
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z