Sarmalute
Ceapa se curata si se taie in bucati iar mararul se toaca marunt. Intr-un vas se formeaza un amestec omogen din orez, carne, jumatate din cantitatea de marar, piper si sare. ...
Rulada de carne cu spanac
Spanacul se spala, se opareste in putina apa cu sare si se lasa la scurs. Se toaca marunt si se caleste in unt. se adauga ceapa si usturoiul fin tocate si se amesteca pana scade tot sosul lasat. Se adauga ouale batute cu un praf de sare si piper si se lasa sa se prajeasca precum o omleta. ...
Piftie de porc
Se spala bine si se pregateste carnea pentru pus la fiert. Se curata ceapa si se taie in 2. Intr-o oala mai mare se pune carnea cu ceapa sa fiarba pe foc foarte mic. ...
Cotlet de porc cu bere
Peste cotlete se presara bine sare boia si piper.Cotletele se prajesc bine la foc mare aproximativ 1 minut si se stropesc cu putina bere ...
Toba cu sorici si chimen
Fierbi capul si ratul de porc timp de o ora, in apa cu sare, pana se desprinde carnea de pe os. Tai carnea si o amesteci cu piperul si chimenul. ...
Chiftelute in sos de rosii
Inmoi painea in apa. Cureti si tai ceapa si usturoiul. Razi fin cascavalul. Tai sunca in fasii, rosiile din conserva in cubulete, iar maslinele in rondele subtiri. ...
rulouri cu zarzavat
se aleg feliile de pulpa depoarc sau vitel, cu dimensinea de aprom 15 cm,latimea 5-6 grasimea nu f mare si se bat cu ciocanul de snitel numai pe o parte. ...
RULADA din CARNE
carnea se pune la fiert cu margarina,piper,foile de dafin ,1-2 lingurite boia dulce,apa nu prea multa.Se face ca o tocanita scazuta. ...
Ficat fragezit cu usturoi si cartofi
Se ia o bucata de ficat de porc (la fel de bine se poate folosi si de vitel, vita) si lobii ficatului se taie in felii potrivite nici prea groase nici prea subtiri. ...
Costite de Porc la cuptor
Costitele le portionam apoi le condimentam cu sare, piper si delikat. Punem 100 ml ulei si prajim costitele condimentate pe ambele parti. ...
Piept de miel cu ciuperci
Dati pieptul prin masina de tocat si taiati ficatul feliute. Caliti in ulei ceapa tocata marunt pana se inmoaie si amestecati`o cu carnea tocata. Adaugati oul , patrunjelul tocat marunt, sare si piper. ...
Pulpa de porc ca la Turda
Se curata carnea de pielite,se spala si se portioneaza in parti egale.Se cresteaza fiecare bucata se da cu sare si se lasa la rece 10 ore . ...
Sufleu de crenvursti
Se taie crenvursti feliute se prepara un sos alb din unt, faina si lapte.Se amesteca sosul cu galbenusurile, sarea, piperul si crenvursti si la sfarsit de adauga albusurile batute spuma. ...
Caltabos ca la Timis
Ficatul se spala si se caleste putin apoi se pune carnea tocata si se mai calesc putin.Se lasa sa se raceasca si se adauga ceapa taiata si slanina date prin masina de tocat apoi se pune orezul si se omogenizeaza compozitia. ...
IAHNIE DE FASOLE LA CEAUN
Se pune untura in ceaun, se adauga ceapa, ardeiul, morcovul, carnatul si pastrama, toate taiate feliute. Se lasa la calit, la foc potrivit, aproximativ 15 - 20 minute. ...
Ciorba de porc cu smantana si usturoi
Carnea se taie fasii subtiri si se pune la fiert. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga carnea fiarta, ardeiul iute tocat si trei litri de apa. Se adauga apoi morcovul dat pe razatoarea cu gauri mici, gogosarul murat tocat ...
Cotlet cu rozmarin
Cotletele se bat ca sa se fragezeasca, cartofii si rosiile se taie feliute rotunde. Intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu se aseaza coletul se presoara sare si piper si un pic de ulei de masline si rozmarin apoi se pun feliute de usturoi, ...
Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume
Se toarna putin ulei in tava si se aseaza cartofii taiati rondele, morcovii si ceapa taiata in bucati mari. Se presara cu frunze de patrunjel. Cotletele se condimenteaza cu sare, piper si boia si se aseaza peste legume. Se stopesc legumele si canea ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-74