SiteDeBucate » porc

Retete cu porc

 Carnati afumati de casa Carnati afumati de casa
Carnea tocata se incorporeaza cu usturoiul pisat si condimentele. Se framanta pana se desprinde de lighean si de maini, ca la cozonac.Umplem matele cu ajutorul masinii speciale,afumam la foc timp de o ora si jumae in afumatoare..Lasam sa se ...
 Caltabos de porc cu ficat Caltabos de porc cu ficat
Puneti la fiert ficatul in 2 litri de apa rece cu putina sare si cu albitura, aproximativ 20-25 minute, la foc mic. Spalati orezul si lasati-l sa se umfle cel putin 1/2 de ora in apa rece. Curatati si tocati marunt cepele si puneti-le la calit in ...
 Mini-chiftelute cu salata de cartofi Mini-chiftelute cu salata de cartofi
Se pune carnea tocata intr-un castronel, oul crud, pesmetul, verdeata tocata, cateva cubulete mici de ardei rosu, sare, piper, paprika si usturoiul dat pe razatoarea mica. Se omogenizeaza bine compozitia.Cu mana uda sau putin unsa cu ulei se fac ...
 Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne
Cotletul bine curatat de os si pielite se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, paprika si cimbru.Intr-o cratita (oala de fiert sub presiune) puneti uleiul si prajiti cotletul intreg pe toate partile. Adaugati 500 ml apa fierbinte, felii de ...
 Pate de ficat de porc Pate de ficat de porc
Ficatul, spalat si taiat bucati, se fierbe 30 minute sau se prajeste in 2 lingurite de margarina sau unt (prajit este mai bun). Se taie in cubulete sau fasiute subtiri si se pune intr-un castron.Cepele curatate se taie in bucati mai mari si se calesc ...
 Limba rasol cu ciuperci si sos Limba rasol cu ciuperci si sos
Se pune la fiert limba in 3l de apa cu 1 lingurita de sare si legumele curatate. Trebuie sa fiarba cam 90 minute.In timp ce fierbe, pregatiti umplutura de ciuperci si decorurile.Se toaca ceapa verde si ciupercile si se pun la calit in ulei, cu sare, ...
 Pate de ficat de porc si telina Pate de ficat de porc si telina
Puneti la fiert in 1,5 litri apa rece cu putina sare ficatul cu cateva bucati de ceapa. Lasati sa fiarba la foc mic, dupa ce ati luat spuma, inca 30 minute. Intre timp caliti in ulei ceapa ramasa taiata bucati mari, telina taiata bastonase subtiri si ...
 Chiftele Chiftele
Peste carnea tocata am adaugat ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, mararul si patrunjelul tocate marunt, ouale, sarea, piperul si am amestecat bine. O parte din compozitie am facut-o chiftele marinate, iar la o parte din compozitie am adaugat 2 ...
 Chiftele Chiftele
Se taie ceapa marunt, care se adauga peste carnea tocata, cartoful se da pe razatoare si usturoiul de asemenea.Se inmoaie painea in apa se marunteste si se adauga peste carne. Peste aceasta compozietie se pun 2 oua si condimentele amestecandu-se ...
 Muschi montana de casa Muschi montana de casa
Pasez usturoiul, il amestec cu celelalte mirodenii, presar peste muschi, las 2 ore, dupa care acopar carnea cu un baitz obtinut din : apa, o lingura de sare mare la un litru de apa,boabe de pier, enibahar, foi de dafin ceapa,usturoiul. Las la macerat ...
 Racitura de porc Racitura de porc
Picioarele,urechile,coada,capul se spala si se razuie foarte bine.Picioarele se pot taia in doua pe lungime,iar capul se portioneaza in bucati mai mici.Ceapa si morcovul se curata,se spala si se taie pe jumatate.Carnea se fierbe la foc potrivit , se ...
 Piftie de porc portionata Piftie de porc portionata
Se curata bine si se spala carnea. Daca are urme de par, o mai parliti la aragaz si radeti cu cutitul.Puneti toata carnea intr-o cratita mai mare impreuna cu morcovii, ceapa si apa cat sa o acopere cu 2-3 degete. Fierbeti acoperit la foc mic, luati ...
 Rulada din carne de porc cu arome de primavara Rulada din carne de porc cu arome de primavara
Inmuiem painea, o stoarcem bine, o punem intrun castron. Cartoful curatat, spalat, se razuieste pe razatoare cu gauri mici, se adauga peste paine, adaugam carnea, verdeata spalata si taiata marunt, boiaua, piperul, vegeta, ouale, faina si amestecam ...
 Carnati ca la mama acasa Carnati ca la mama acasa
Se toaca carnea,se piseaza usturoiul,se taie marunt ardeiul iute.Se face urmatorul amestec:carne ,usturoi,sare,piper si ardei iute.Se framanta bine,bine pentru o omogenizare uniforma si se mai adauga si putina apa sau zeama de carne.Cu aceasta ...
 10 APERITIVE FESTIVE (tabla de sah,tartine vesele,snitzele si salate) 10 APERITIVE FESTIVE (tabla de sah,tartine vesele,snitzele si salate)
chiftelele cu susan: se amesteca carnea tocata cu 1 cartof fiert dat pe razatoare, cu condimentele si oul batut, se dau prin faina si apoi prin susan si se prajesc in tigaia cu ulei.Checul aperitiv:se amesteca ouale batute cu cascavalul ras,rondelele ...
 Ciupercute cu carne de pui Ciupercute cu carne de pui
Preparare: tocati carnea de pasare inlaturand pielite si zgarciuri;Tocati ceapa foarte fin, puneti miezul de la 2 felii groase de paine la inmuiat in lapte, dupa care stoarceti ft bine, amestecati cu restul ingredientelor, adaugati oua, sare, piper, ...
 Drob Drob
Se fierb organele in apa cu sare, apoi se trec prin masina de tocat carne.Usturoiul, ceapa si mararul se taie fin cu cutitul si se pun peste tocatura, impreuna cu sarea, piperul si ouale crude. Se amesteca bine si se pune jumatate din compozitie ...
 CHIFTELUTE CHIFTELUTE
Cartoful se fierbe,se piseaza si se amesteca impreuna cu celelalte ingrediente intr-un castron. Se amesteca f.bine. Cu o lingura luam din compozitie si formam bilute,tavalindu-le usor prin faina.Se prajesc in ulei incins cca 5-6 min,la foc mare. ...
 chiftele chiftele
Se taie carnea, se toaca. Ceapa, cartoful si usturoiul se toaca si ele.Se amesteca carnea cu zarzavatul, condimentele, ouale, se modeleaza chiftelele si se prajesc in ulei. ...
 Pachetele de vara Pachetele de vara
1. Carnea, impreuna cu coriandrul si piperul, se prajeste in 2 linguri de ulei, intr-o tigaie antiaderenta. 2. Morcovul, cepele, usturoiul si varza se toaca marunt si ele, dupa care se adauga in tigaie peste carne. Se caleste totul pana cand legumele ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-74
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu porc - Pagina 41
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z