SiteDeBucate » porc

Retete cu porc

 Platou asortat Platou asortat
Se spala carnea si se lasa la scurs. Se sareaza si se condimenteaza. Se lasa 30 minute la frigider sa se patrunda bine aromele. Se pune apoi pe gratarul incins,si se rumeneste bine pe ambele parti. ...
 Picanterii Picanterii
Stergem ciupercutele cu un servet umed, si indepartam piciorusele (le vom folosi la pateuri…). Intr-un bol batem putin ouale. Ardeiul iute, il spalam, il sectionam, ii scoatem semintele si-l maruntim bine. Carnatii ii scoatem din mat si-I ...
 Vinete umplute Vinete umplute
Vinetele se spala si se se pun la fiert pentru aproximativ 30minute (acum..depinde de vinete, daca-s tinere..ajung si 5-10 minute). Se taie in doua pe lungime si  li se scobeste miezul care se lasa intr-o sita la scurs. Se stoarce bine apoi se ...
 Varza calita cu muschiulet in vasu roman Varza calita cu muschiulet in vasu roman
Se toaca varza marunt , se amesteca cu sare si piper si cimbru macinat (1 lingurita) apoi se pune la calit in ulei la foc mic amestecand din cand in cand,iar daca e nevoie se poate adauga 1 canita de apa. Cand varza e calita bine se pune pasta de ...
 Ceafa de porc a la Janet Ceafa de porc a la Janet
Carnea o batem un pic cu ciocanul de snitele si o frigem pe gratarul incins cam 5 min. pe fiecare parte. O scoatem pe o farfurie rezistenta la cuptor. Peste carne fripta punem telemeaua rasa prin razatoarea cu ochiuri mari, peste telemea punem untul ...
 Sarmalute in foi de varza Sarmalute in foi de varza
Se amesteca toate ingredientele si se infasoara sarmalute in foile de varza acra. Se aseaza pe fundul unei oale un strat cu varza tocata si cateva bucati cu ceva afumatura, apoi se pun sarmalele. Intre randuri se pune cate o lingura cu bulion si ...
 Friptura de muschiulet de porc yami-yami Friptura de muschiulet de porc yami-yami
Carnea de purcel se spala bine de tot. se taie bucatele mici si se lasa la scurs. Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins. cand acesta s-a incins se pun bucatelele de carne si se rumenesc 3-4 min. peste se pune o cana de apa. punem un capac ...
 Oua umplute(golurile spaniei) Oua umplute(golurile spaniei)
Se fierb ouale in apa cu sare sa fie tari,apoi se curata se taie in doua si se scoate galbenusul. Conserva de carne se zdrobeste bine apoi se amesteca cu galbenusurile ,untul si piper ,sare numai daca e cazul. Se umplu ouale cu pasta obtinuta . Pe un ...
 File de porc cu ciuperci File de porc cu ciuperci
Fileul de porc se taie felii groase de 1 cm care se pun intre doua foi de plastic si se bat cu batatorul de snitele.Apoi se asezoneaza pe ambele parti si se dau la rece pentru macar 30 minute. Se incalzeste gratarul si se frig bucatile de carne pe ...
 Friptura de mistret Friptura de mistret
Carnea curatata de pielite,daca stii ca este de la un exemplar mai batran este bine sa o fierbi in prealabil,in bucati mari.Daca este mai tanara se poate pune direct in tava.Se unge bine cu untura sau ulei,se condimenteaza bine fiecare bucata mai ...
 Sarmalute din porc cu curcan Sarmalute din porc cu curcan
Se toaca marunt 2 cepe , se da pe razatoarea mica 1 morcov , se spala bine o canuta de orez.facem asa:punem la calit intai aceapa, apoi adaugam si morcovul, apoi mai lasam putin si adaugam si orezul si putina apa in care l-am tinut .Nu lasam ...
 Coaste aromate Coaste aromate
Coastele se portioneaza, se spala apoi se sterg cu servete absorbante. Se sareaza si pipereaza. Ierburile aromate se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata si se piseaza. Ardeiul iute se curata de seminte  si se toaca cat mai marunt. Se ...
 Pizza cu doua blaturi Pizza cu doua blaturi
Se pun toate ingredintele pentru blat in masina de paine si se lasa la framantat si dospit. Se imparte aluatul in 2 si se intind doua foi cat tava in care  coaceti pizza. Eu am pus in cea de la aragaz si e de 45/37 (deci am masurat tava fetelor) ...
 Varza cu muschiulet de porc Varza cu muschiulet de porc
Carnea se spala bine ,se taie patrate nu prea mari si se lasa sa se scurga. Intr-o oala se pune putin ulei la incins. cand acesta s-a incins se adauga carnea si se lasa sa se rumeaneasca putin pe o parte si alta,apoi se acopera bine cu apa si se ...
 Piftele la cuptor Piftele la cuptor
Carnea o amestecam cu ceapa tocata fin,usturoiul painea inmuiata in lapte ,patrunjelul tocat ,ouale si condimentele . Compozitia obtinuta o tinem la rece 30 de minute apoi o modelam si asezam piftelele obtinute in tava unsa cu ulei .Cocem la foc mare ...
 Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi
Cotletele de porc se spala, se lasa la scurs, se bat putin cu ciocanul , se stropesc cu ulei de masline si sos de soia si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si coriandru.Se aseaza intr-o tava cu cateva boabe de piper, cateva foi de ...
 Carne de porc cu garnitura de cus-cus Carne de porc cu garnitura de cus-cus
 Am oparit carnea, am spalat-o bine. Intr-o  cratita, am pus uleiul la incins, am adaugat ceapa taiata marunt, am calit-o pana a devenit sticloasa, am adaugat boiaua, carnea, vegeta, piper. Se lasa putin la foc mic, amestecand mereu, apoi ...
 Rulada din carne de porc cu arome de primavara Rulada din carne de porc cu arome de primavara
Inmuiem painea, o stoarcem bine, o punem intr-un castron. Cartoful curatat, spalat, se razuieste pe razatoare cu gauri mici, se adauga peste paine, adaugam carnea, verdeata spalata si taiata marunt, boiaua, piperul, vegeta, ouale, faina si amestecam ...
 Ciorba de perisoare cu ciuperci , carne si bors Ciorba de perisoare cu ciuperci , carne si bors
Se curata  morcovul,telina,radacina de patrunjel si ceapa se taie toate bucatele nu foarte mici in afara de ceapa care ramane intreaga si se pun la foc intr-o oala cu apa si sare sa fiarba apoi se pun frunzele de telina si patrunjel (le puteti ...
 Tochitura din organe de porc Tochitura din organe de porc
Organe si pulpa de porc folosim cate vrem si de care avem preferinta. Dupa ce am spalat si am lasat sa se scurga bine organele si carnea de porc, le vom toca in cuburi mici. Intr-o tigaie cu cateva linguri ulei (sau untura )punem ceapa tocata  ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-74
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu porc - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z