Clatite cu ficat
Amesteci faina cu laptele si ouale, pui si un praf de sare si prajesti apoi clatite in ulei incins.Dupa ce le-ai facut pe toate, le dai deoparte si pregatesti umplutura: oparesti ficatul cu apa clocotita si sare (pe care o arunci) si-l tai bucatele, ...
Friptura cu garnitura de orez
Speli carnea, o condimentezi cu condiment pentru preparate din porc si mustar si o lasi deoparte timp de 10 minute. Asezi apoi carnea pe o folie pentru copt si pui bucatile intr-o tava. Stropesti fiecare bucata de carne cu putin vin si ungi cu ulei, ...
Cotlet umplut cu masline
Faci o deschizatura in cotlet pentru umplutura. Tai jambonul (sunca), ceapa, usturoiul, marunt si le amesteci cu carnea tocata, oul, painea, adaugi si maslinele si condimentezi dupa gust. Umpli cotletul cu aceasta umplutura si cosi bine cu ata. ...
Friptura frageda
Pentru inceput, carnea de porc o prajesti doar un pic, iar carnea de gaina o fierbi foarte bine. Apoi asezi betele de vita de vie (astfel incat carnea sa stea pe ele, dar sa nu atinga sosul de vin) peste care torni 1 l de vin alb si 1/2 I apa. Apoi ...
1