Marinata pentru carne
Curatam ceapa si usturoiul si le taiem feliute. Plantele verzi le maruntim. Carnea portionata/feliata o amestecam cu condimentele, stropim cu ulei, le punem in pungi pe care le sigilam si le lasam la frigider, pentru cel putin 3-4 ore. Carnea se ...
Sos raga
se curata ceapa ,morcovul si telina ,se spala si se toaca f marunt. Se pun intr-o cratita la calit, iar cand incep sa se rumeneasca se adauga carnea pe care o lasam putin si o desfacem bine cu lingura de lemn. Cand toata carnea are aceeasi culoare se ...
Ragu alla bolognese
Legumele se taie cubulete si se pun la calit, pe urma se adauga carnea, care se lasa timp de 10 minute la foc mare si apoi adaugati vinul (la foc mic), dupa ce s-a evaporat vinul adaugati sucul si concentratul de rosii . in timpul acesta daca este ...
Sos de carne
Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul, apa si patrunjelul tocat marunt. Se da la cuptor timpul fiind in functie de carnea utilizata. Se completeaza din cand in cand cu apa in functie de ...
1