SiteDeBucate » piper

Retete cu piper

 Piept de pui umplut Piept de pui umplut
Cartofii se curata de coaja si se taie in cuburi de cca 2cm. Se fierb in apa cu sare pana le ramane mijlocul putin tare.Bucatile de piept de pui se spala; se zvinta bine si taindu-li-se un buzunar pe mijloc. Se pun pe rand in folie si se bat cu ...
 Rulouri din piept de pui cu seminte Rulouri din piept de pui cu seminte
Feliez pieptul de pui, bat carnea ca pentru snitel.Ung feliile de carne cu mustar,presar cu sare si piper. Asez cate un baton de cascaval si unul de sunca pe fiecare capat de felie,rulez.Dau prin faina si ou batut cu sare,piper si puin ulei, prajesc ...
 Sarmale cu carne de porc si vitel in foi de varza dulce Sarmale cu carne de porc si vitel in foi de varza dulce
Varza dulce se spala,se opareste pana se inmoaie in apa cu putina sare si bors(nu trebuie sa se inmoaie prea tare).Se folosesc intregi sau pe jumatate in functie de marimea foilor de varza. Eu am scos foile de varza de la congelator,le-am lasat la ...
 Pui cu smantana si cus cus Pui cu smantana si cus cus
Cus cusul se prepara dupa indicatiile de pe ambalaj. Carnea de pui se inabusa in putin ulei apoi se adauga apa, putina sare, putin concentrat de legume si se lasa la fiert. Cand este fiarta se adauga 250 g smantana amestecata cu 1 lingura de faina si ...
 SPIRALE CU PIEPT DE PUI SI SOS DE LEGUME SPIRALE CU PIEPT DE PUI SI SOS DE LEGUME
Intro tigaie, punem uleiul la incins, adaugam pieptul de pui taiat bucatele, il lasam 2-3 minute la prajit, dupa care adaugam legumele taiate corespunzator: ceapa pestisori, ardeiul gras fasii, rosiile felii subtiri, uaturoiul dat prin presa. Fierbem ...
 escalop de porc cu ciuperci escalop de porc cu ciuperci
Intr-o tigaie calim ciupercile, in ulei incins, la foc domol,adaugand cate putina apa, se fierb, pana scade apasi sau inmuiat.Intr-o alta tigaie se topeste untul, se pun la prajit feliile de carne in untul topit, cu salvie si rosmarinSe caleste ...
 Pui cu bere Pui cu bere
Se curata bine puiul,se spala si se usuca cu un stergar curat dupa care se trece prin faina. Intr-o tigaie antiaderenta se pun 2 - 3 linguri de ulei si se face o prajeala din morcov, ceapa si telina taiate marunt pana prind culoare dupa care adaugati ...
 OSTROPEL DE PUI OSTROPEL DE PUI
Carnea de pui taiata bucati, se prajeste timp de 15 minute in ulei incins la foc mic,dupa care se scoate pe o farfurie.In unt se caleste ceapa taiata pestisori sau marunt dupa preferinta,peste care se adauga si gogosarul taiat fasii subtiri.Cand ...
 Cartofi umpluti cu sunca si branza Cartofi umpluti cu sunca si branza
Se fierb cartofii in coaja. Se scurg de apa, se lasa cateva minute la racit si se curata de coaja apoi se taie in jumatati si se scobesc la mijloc. Se prajesc in unt ceapa si sunca taiate marunt. Se poate adauga putina boia de ardei pentru culoare.Se ...
 Sarmalute cu carne de pui Sarmalute cu carne de pui
Se amesteca carnea tocata cu orezul, ceapa tocata, condimentele si se umplu frunzele de sarmale. Se aseaza intr-o oala pe fundul caruia s-au pus cateva frunze de varza taiate marunt.Se adauga peste ele apa amestecata cu suc de rosii si delikat daca ...
 Pui la cuptor cu cartofi Pui la cuptor cu cartofi
Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune puiul si se lasa 3 4 ore.Dupa acest timp puiul se unge cu ulei,se aseaza in tava,se adauga si baitul care a ramas si se da la cuptor timp de 45 ...
 Ardei si dovlecei umpluti- Deliciile verii !! Ardei si dovlecei umpluti- Deliciile verii !!
Ardeii se spala, se curata de cotoare.Dovleceii se spala se curata, se taie in doua daca sunt mai mari, si se scobeste miezul cu ajutorul unei lingurite.Patrunjelul se spala si se toaca marunt.Orezul se fierbe pe jumatate in 200 ml apa. Ceapa se ...
 Piept de pui cu Mozzarella Piept de pui cu Mozzarella
Taiem din piept 2 bucati (ca pentru snitel), le condimentam cu sare si piper, le prajim in tigaie, pana sunt bine patrunse. Luam o tava asezam pieptul de pui, peste piept cate 2 felii de rosii (rondele), peste rosii asezam 2 felii de mozzarella si ...
 MANCARE DE PAISTAI CU ARIPIOARE DE PUI MANCARE DE PAISTAI CU ARIPIOARE DE PUI
Pastaile se spala si se rup in doua,aripioarele se spala si se curata de fulgi daca este nevoie,ceapa ,morcovul si mararul se toaca marunt.Se pune uleiul intr-o cratita in care adaugam ceapa si morcovul ,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ...
 Varza dulce Varza dulce
Varza tocata si frecata cu sare am pus-o in oala cu putina apa la fiert pentru o ora si jumatate.Intr-un ceaun am pus ceapa la calit cu o jumatate de lingurita de sare si o jumatate lingurita de zahar. Dupa ce ceapa a capatat culoare, am pus bulionul ...
 Ciulama de pui cu mamaliguta Ciulama de pui cu mamaliguta
Carnea se spala si se taie cubuleteCiupercile se taie feliuteUntul se topeste intr-o tigaie, se adauga carnea si ciupercile, se adauga o cescuta de apa, o lingurita de Secretul Gustului.Se fierbe 10 minute.Intre timp se pune la fiert si apa pt ...
 Tochitura olteneasca (Super apetisant) Tochitura olteneasca (Super apetisant)
Carnea se spala si se taie cubulete, dupa care se inabuse intr-un wok, impreuna cu uleiul, o cana de apa, sare, piper,foaia de dafin. Intre timp se taie ceapa si ardeiul julienCiupercile se taie feliuteCostita se taie julienRosiile se decojesc si se ...
 Rata pe varza Rata pe varza
1.Varza se taie fideluta, se freaca cu sare si se lasa asa timp de 30-40 de minute.2. Se calesc in putin ulei ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea mica si apoi adaugam varza taiata fideluta,.3. Calim una dintre rate, care in prealabil a ...
 Pulpa de miel cu verdeturi la cuptor Pulpa de miel cu verdeturi la cuptor
Carnea se portioneaza. Legumele se spala, curata si se toaca dupa pofta inimii. Se condimenteaza, se aseaza toate la gramada in tava si se da la cuptor la foc moderat. Se mai adauga cate putina apa, fiti atenti sa nu scada prea mult. Se mai roteste ...
 Dovlecei  umpluti si sarmalute din frunze de vita de vie(specific arab) Dovlecei umpluti si sarmalute din frunze de vita de vie(specific arab)
Dovleceii se golesc de miez;frunzele(nu batrine,aspre si tari),se dau in citeva clocote;cind se fierb, nu se pun toate o data;250 g se impart cam la 4-5 si apoi se dau in clocot.Orezul,curatat de impuritati,se pune in apa calduta;se lasa 30 ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-486
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu piper - Pagina 380
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z