SiteDeBucate » lapte

Retete cu lapte

 CLATITE CU GEM CLATITE CU GEM
Se bat bine ouale, se adauga sare si faina si se amesteca foarte bine. Se toarna laptele treptat pana se obtine o compozitie omogena.Se unge tigaia cu ulei si se toarna cu polonicul compozitia pana pana se acopera intreaga suprafata a tigaii.Cand ...
 Chek Chek
Se separa albusul de galbenus.Se bate albusul spuma, se adauga zaharul cate putin pana se topeste. Se adauga galbenusurile care au fost frecate cu putina sare.Se adauga uleiul, laptele, un praf de praf de copt stins in otet. Se adauga faina care se ...
 CHEC SOFIA CHEC SOFIA
Se bat cu mixerul ouale impreuna cu zaharul pana cand se dubleaza volumul compozitiei. Se adauga uleiul, amestecand continu. Apoi se adauga laptele, praful de copt si zaharul vanilinat si se omogenizeaza foarte bine aceasta compozitie. Se incepe ...
 panna cotta cu fructe panna cotta cu fructe
Gelatina se tine la muiat pt 15 min.Laptele, smantana, zaharul se bat pana se ingroasa, se pun la foc mic, se tin 15 min din momentul in care incepe sa fiarba.Se raceste compozitia (38 grade), se adauga gelatina si aroma.Formele se ung cu putin ulei ...
 Cheesecake cu gem de capsuni Cheesecake cu gem de capsuni
Pentru ca incercasem aceasta reteta in restaurantul in care am lucrat pana nu de mult si mi s-a parut foarte buna,cum am facut rost de reteta m-am gandit sa o si incerc.Noi am savurat-o cu mare placere asa ca va recomand sa o incercati si voi.Am ...
 Prajitura Georgiana Prajitura Georgiana
Intr-una din zile asteptam niste prieteni pe la mine si am vrut sa-i servesc cu ceva dulce facut in casa.Desi am tot cautat din blog in blog,nu m-am putut decide la o reteta anume.Nu doream nici o reteta pe care o mai facusem deja,vroiam ceva nou,asa ...
 Clatite cu finetti si banane Clatite cu finetti si banane
- se bate oul, iar apoi se adaugă treptat laptele, apa şi făina, plus uleiul. Se amestecă până se face o compoziţie omogenă, în care turnăm zahărul vanilat şi se prăjesc clătitele într-o tigaie cu doar o picătură de ulei.- tăiem ...
 Chec bine  crescut Chec bine crescut
- se separă albuşurile de gălbenuşuri.- se bat albuşurile spumă .- gălbenuşurile se freacă cu zahărul, iar apoi se adaugă făina.- praful de copt se stinge cu zeama de lămâie şi se adaugă peste gălbenuşuri. Rând pe rând, se adaugă ...
 Prajitura cu nuca de cocos Prajitura cu nuca de cocos
Nu am nicio indoiala ca foarte multe persoane isi aduc aminte de acele seri de duminica petrecute alaturi de colegele de facultate.Isi aduc aminte de acele mancaruri,prajituri,discutii care faceau deliciul intalnirilor,care nu au fost niciodata mai ...
 Bomboane Rafaello Bomboane Rafaello
Inainte de toate prajim usor alunele intr-o tigaie sau la cuptor,dupa care le lasam la racit.Untul se freaca spuma cu zaharul si esenta de vanilie. Dupa ce s-a format o pasta adaugamlaptele praf,100 gr. nuca de cocos si foaia de napolitana sfarimata. ...
 Cozonac briosa Cozonac briosa
Se poate folosi la framantare si masina de paine.Pentru framantare manuala se procedeaza asa: in putin lapte caldut se dizolva drojdia si se pune putina faina, se lasa la crescut. Intr.un vas se bat ouale, se adauga faina si se incepe framantarea ...
 Prajitura de ciocolata cu nuca Prajitura de ciocolata cu nuca
- separăm albuşurile de gălbenuşuri - batem albuşurile spumă, adăugând zahărul pudră. Ne oprim din mixat atunci când avem o compoziţie “ţeapănă”. Adăugăm treptat nuca pisată, amestecând de jos în sus cu o lingură de lemn. ...
 Gogosi Donuts Gogosi Donuts
Drojdia se dizolva in apa calduta.Intr-un castron se amesteca laptele, uleiul, ouale, zaharul si scortisoara.Se adauga peste compozitia obtinuta drojdia si faina, se framanta bine si se lasa la crescut.Cu sucitorul se intinde foaia de 1 cm grosime.Cu ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
- punem apa cu zahărul, într-o oală, pe foc , apoi adăugăm cacaoa . Lăsăm să fiarbă câteva minute (în funcţie de cât de tare vrem să ne iasă ciocolata ). - închidem focul, apoi adăugăm laptele praf şi amestecăm cu o lingură de ...
 Rulada cu banane si cocos Rulada cu banane si cocos
- pisăm alunele de pădure - se separă albuşurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile se freacă cu cinci linguri de zahăr, plus o linguriţă de apă , apoi se adaugă praful de copt . Frecăm până obţinem o compoziţie. - albuşurile, plus o ...
 Pateuri cu ciocolata si alune Pateuri cu ciocolata si alune
- tăiem foaia de aluat în 12 dreptunghiuri - punem în mijlocul fiecărui dreptunghi câte o bucată de ciocolată - presărăm alune pisate - închidem dreptunghiurile şi le punem în tavă - băgăm la cuptorul deja încins şi lăsăm la foc ...
 briose cu banane briose cu banane
Am pus intr-un bol toate ingredientele(mai putin bananele si scortisoara) si le-am mixat cu mixerul la viteza mare timp de 15 minute.Am taiat bananele bucatele si le-am adaugat in compozitie si am continuat sa le mixez pana s-au sfaramat iar apoi am ...
 American Pancakes American Pancakes
Amestecam faina cu praful de copt, bicarbonatul si zaharul si apoi dam prin sita amestecul obtinut.Separam albusurile da galbenusuri. Albusurile le mixam, galbenusurile le mixam (dar nu mult,cam 3 minute) cu un varf de sare.Laptele il amestecam cu ...
 Fagure Fagure
Se bat ouale,se adauga zaharul,laptele,uleiul.Se amesteca,pana se topeste zaharul,se adauga amoniacul stins cu apa cu sare de lamaie,coaja de lamaie.Se omogenizeaza si se adauga faina exact ca la chec.Se coc in forma speciala si se umplu cu budinca ...
 Clatite cu branza si dulceata Clatite cu branza si dulceata
Se prepara o compozitie de consistenta unei smantani subtiri din faina, lapte, oua, ulei, zahar, esenta de rom si sare.Se unge o tigaie cu o lingurita de ulei si se pune pe foc pana se incinge bine uleiul.Se toarna in tigaie compozitie cu ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-245
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lapte - Pagina 176
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z