SiteDeBucate » lapte

Retete cu lapte

 Clatite cu branza si capsuni Clatite cu branza si capsuni
Se coc clatitele si se lasa la racitBranza se paseaza bine cu capsunii, zaharul si zaharul vanilat. La urma se adauga si smantana pentru a fi legata crema. se umplu clatitele cu 1-2 linguri de crema fiecara, se ruleaza si se decoreaza cu frisca sau ...
 CREMA DE CAPSUNI CU GELATINA CREMA DE CAPSUNI CU GELATINA
Freci zaharul cu galbenusurile, adaugi laptele clocotit si freci compozitia la bain-marie pana se ingroasa. dai la o parte si adaugi gelatina topita in putina apa calduta. Se amesteca pana se raceste, adaugi capsunile zdrobite la blender, albusurile ...
 PRAJITURA CU NUCA DE COCOS PRAJITURA CU NUCA DE COCOS
Se freaca f.bine zaharul cu uleiul;se pune apoi oul si mierea de albine.Dupa ce compozitia s-a omogenizat,se pune cam jumatate din cantitatea de lapte;se pune pe urma faina(cernuta cu praful de copt);se mesteca bine,apoi se pune a 2-a jumatate de ...
 Braunish cu ciocolata si amareto Braunish cu ciocolata si amareto
Se topeste ciocolata la ben marin sau in cuptorul cu micro unde dupa care seadauga nes-cafe licher si unt si se amesteca bine.Se amesteca ouale cu zaharul cu telul de mina si se adauga amestecul de ciocolata .Se adauga faina si praful de copt si la ...
 MELCISORI CU LAPTE MELCISORI CU LAPTE
Fierbem melcisorii in apa si cand sunt fierti ii punem in oala cu cei 2 litri de lapte si adaugam zaharul si zaharul vanilat si lasam sa fiarba laptele.Se servesc cu scortisoara pe deasupra. ...
 Prajitura tavalita Prajitura tavalita
Blatul:se amesteca oul cu laptele si zaharul pana se topeste,se adauga mierea,vanilia,faina si praful de copt si se da la cuptor.Dupa ce sa copt se scoate se lasa la racit si apoi se taie in patratele.Glazura:se topeste untul(margarina)si apoi se ...
 Bomboane Brigadeiro Bomboane Brigadeiro
Se pun ingredientele intr-o craticioara la foc mic si se amesteca continuu 25 de min,pana se caramelizeaza.Apoi se rup bucatele mici biscuitii si se amesteca in compozitie. Se lasa sa se raceasca, se modeleaza bilute mici si se tavalesc prin miez de ...
 Gogosele foarte bune - ENY - Gogosele foarte bune - ENY -
Se dizolva drojdia in 200 - 300 ml lapte caldut cu 5 lingurite de zahar si putina faina (pentru maia). Apoi se framinta bine aluatul cu restul ingredientelor si apa cit cuprinde dar n u foarte multa apa, iar dupa ce a dospit se intinde pe masa unsa ...
 LEBEDE LEBEDE
Intr un vas punem la fiert apa si uleiul impreuna cu un praf de sare, iar cand incepe sa fiarba, se ia de pe foc si se pune toata faina. Se omogenizeaza bine bine si se mai pune doua minutele la foc, amestecand tot timpul. Aluat obtinut este destul ...
 Clatite cu dulceata de piersici Clatite cu dulceata de piersici
Se prepara blatul, se lasa cca 25-30 minute sa se linisteasca si se coc foile de clatite. Pe o parte a clatitei se aseaza dulceata de piersici (fructe si sirop), apoi se impatureste in doua, apoi in patru. Se orneaza cu sirop de piersici. ...
 Koch de cornuri Koch de cornuri
Se amesteca laptele cu cele doua galbenusuri, 4 linguri de zahar si zaharul vanilinat. Se toarna peste cornurile taiate felii si se lasa sa se inmoaie. Se aseaza cornurile intr-o tava termorezistenta unsa cu unt, se pune gem fin peste cornuri, apoi ...
 ALB SI NEGRU ALB SI NEGRU
Se bat bine albusurile,se adauga treptat zaharul pudra si se mai bat aprx 15 minute. Se adauga treptat faina cernuta impreuna cu praful de copt si cacaoa.Compozitia se toarna in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, dupa care se da la cuptor(incins ...
 Placintuta cu mere si scortisoara Placintuta cu mere si scortisoara
Ouale intregi se amesteca bine cu zaharul , pina isi dubleaza volumul.Se adauga apoi zaharul vanilat, iaurtul si sarea. Merele se razuiesc pe razatoarea cu gauri mari si se adauga la compozitie impreuna cu celelalte ingrediente. Se amesteca cu ...
 COZONAC ARDELENESC  - ENY  - COZONAC ARDELENESC - ENY -
Se dizolva drojdia in 1/2 litru lapte caldut cu 3 lingurite de zahar si putina faina (pentru maia). Apoi se framinta bine aluatul cu restul ingredientelor, iar dupa ce a dospit se intinde pe masa pentru umplere cu nuca, mac, rahat, stafide, etc... ...
 Bomboane Raffaelo Bomboane Raffaelo
untul se tine la temperatura camerei si apoi se freaca cu zaharul pudra pana devine ca o crema. se adauga laptele praf si jumatate din cantitatea de nuca de cocos si se amesteca pana se omogenizeaza. se tine la frigider 1-2 ore. apoi se trece la ...
 Roses des sables(Trandafirii nisipurilor) Roses des sables(Trandafirii nisipurilor)
Rupeţi ciocolata bucăţele.Topiţi ciocolata şi margarina împreună în microunde(cam 1 minut) sau pe bain-marie.Incorporaţi zahărul după ce scoateţi din microunde. Puneţi totul într-un castron mare şi cu o porţie de fulgi. Amestecaţi ...
 Bavareza de portocale Bavareza de portocale
Bavareza asta e un fel de diplomat de-al nostru,de fapt;se poate face si in forma rotunda,deasemenea se pot inlocui piscoturile cu pandispan.Oricum ar fi,e buna rau!deci:punem la fiert laptele cu coaja de portocala rasa,batem spuma galbenusurile cu ...
 Crema de ciocolata Crema de ciocolata
Se prepara crema de vanilie dupa reteta de la mine pana la pasul 7 inclusiv, dar nu puneti folia inca. Puteti folosi vanilie sau nu, nu este obligatoriu.Rupeti ciocolata bucati si o puneti la topit pe abur.* folositi ciocolata de calitate, ciocolata ...
 Roz u halib-orez cu lapte arabesc Roz u halib-orez cu lapte arabesc
Se spala orezul in 2-3 ape reci dupa care se pune la fiert,acoperit cu foarte putina apa.Cand incepe sa fiarba si bobul sa infloreasca,adaugati laptele si zaharul dupa gust.Lasati la fiert si cu atentie sa nu dea in foc.Cand este gata,adaugati ...
 Orez cu lapte Orez cu lapte
Se alege orezul si se spala in cateva ape.Laptele se pune la fiert iar cand incepe sa dea in clocot se adauga orezul si un strop de sare.Se amesteca continnu sa nu se prinda.Se fierbe la foc mic.Cand orezul s-a umflat si este moale(nu trebuie lasat ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-245
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lapte - Pagina 174
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z