SiteDeBucate » lamaie

Retete cu lamaie

 Pasare la cuptor in punga koky Pasare la cuptor in punga koky
Pasarea se spala se curata de maruntaie dar se lasa intreaga neinpartita.Intr-o farfurie se face amestecul de ulei cu toate condimentele,su se unge bine pasarea cu ele si inauntr-ul pasarei,dupa care pun si lamaia taiata felii.Se pune pasarea in ...
 Limba cu masline Limba cu masline
Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece.Cand incepe sa dea in clocot se ia spuma,se adauga ceapa,morcovul,telina,foi de dafin,se condimenteaza ,se sareaza dupa gust si se acopera sa fiarba la foc mic pana se inmoaie atat limba cat ...
 Pui cu sos de lamaie si smantana Pui cu sos de lamaie si smantana
Intr-o cratita se peregateste sosul dupa cum urmeaza:Se pun 2 linguri ulei (dupa preferinta) eu folosesc uleiul de arahide, apoi se aduga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust sau 1 cub knorr Gaina, apoi coriandrul pisat si zaharul. Se lasa la foc ...
 Piept de pui cu alune si patrunjel Piept de pui cu alune si patrunjel
Luam, bucata de piept, dezosata si fara piele, ii facem un buzunar, cu un cutit ascutit, o saram ,o piperam si o lasam la o parte. Punem alunele, patrunjelul si usturoiul in blender. Adaugam uleiul de masline si lamaia si blenduim. Cu aceasta pasta, ...
 Chiftele cu sos de ciuperci(Almondegas com cogumelos) Chiftele cu sos de ciuperci(Almondegas com cogumelos)
Ciupercile se spala,se usuca si se taie felii.Amesteca carnea cu oul batut,pesmet,mustar,sucul de lamaie,verdeata,sare si piper.Amesteca bine,pune pesmet dupa plac.Formeaza chiftelele si frigele in unt si ulei de masline,scoate pe o hartie ...
 Copane de curcan cu citrice si cartofi natur Copane de curcan cu citrice si cartofi natur
Pregatesc o compozitie pentru marinata.Pun 1 lingurita de curry,1/2 lingurita de rozmarin,1/2 lingurita oregano,1/2 lingurita de tarhon uscat,2 sau 3 lingurite de mustar clasic,2 sau 3 linguri de vin alb si la urma adaug uleiul de masline 3 sau 4 ...
 CIOCANELE DE PUI CU SOS DE SMANTANA CIOCANELE DE PUI CU SOS DE SMANTANA
Ciocanelele se spala bine,se curata de piele si se ung cu amestecul facut din miere si sosul Dijonnaise.Apoi se aseaza intr-un vas de yena in care s-a pus 1 lingura de ulei,se condimenteaza cu sare,piper si boia dupa gust.Ciupercile curatate se taie ...
 Felii de vita cu sos de vermut alb Felii de vita cu sos de vermut alb
O mancarica foarte pe gustul nostru, pe care v-o propun si voua:Se incinge uleiul de masline si se trag la tigaie feliile de carne. In timpul prajirii, se condimenteaza carnea cu sare si piper, pe rand, pe ambele fete. Odata ce carnea se rumeneste ...
 RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE
Carnea de vitel se spala foarte bine pana ramane apa curata, si se pune la fiert in apa rece impreuna cu ceapa,un morcov si o parte din condimente.Se fierbe pana cand cade carnea dupa os.Se poate fierbe si in oala sub presiune. Dupa ce carnea a ...
 Coronita de limba cu sos picant dulce acrisor Coronita de limba cu sos picant dulce acrisor
Limba este un aperitiv consistent, poate constitui un fel principal la pranz sau o cina satioasa. Este una dintre mancarurile noastre preferate. Acum am preparat-o cu sos picant dulce acrisor.Spalati bine limba cu apa rece si tineti-o in apa cel ...
 Piccata a la Catalina Piccata a la Catalina
Se transeaza pieptul de pui in felii (ca pt snitele).Se amesteca faina cu sare si ierburile provence uscate.Se pune untul la topit in oala sau tigaia in care o sa pregatim mancarea.Cand s-a topit untul,dam feliil de pui prin amestecul de ...
 Anghinare cu pancetta Anghinare cu pancetta
Incepem cu prepararea anghinarelor care necesita rapiditate si un pic de timp.Inainte de a pregati anghinarele taiem lamaia pe jumatate pt a stropi imediat aceste legume cu zeama de lamaie dupa ce le-am taiat.Taiem pe jumatate leguma si eliminam ...
 Pui cu sos de smantana si mamaliguta Pui cu sos de smantana si mamaliguta
Carnea se taie in bucati potrivit de mari si se rumenesc in putin ulei pe toate partile.Se scoate carnea rumenita pe o hartie absorbanta iar in uleiul ramas adaugam ceapa taiata marunt , o calim pina devine sticloasa.Galbenusurile le amestecam cu ...
 pui cu legume si sos de soia pui cu legume si sos de soia
Pieptul de pui se portioneaza cubulete de 1 cm, ardeiul, ceapa si ciupercile se taie julien. In wok-ul incins se adauga ulei de masline, apoi pe rand puiul, ceapa, ardeiul si ciupercile. Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic aprox. 10 min. In ...
 BAME CU CARNE BAME CU CARNE
Pulpele de pui se pot prepara prajite si adauga in bame la final sau fierte.Ceapa taiata marunt se inabuse in supa de carne impreuna cu morcovul taiat cubulete si cu ardeiul gras tocat marunt.Cand sunt fierte se adauga rosiile taiate cubulete si ...
 Pulpe de pui cu crusta de iaurt Pulpe de pui cu crusta de iaurt
Se amesteca bine iaurtul cu sucul de lamaie, ghimbirul, boia,sucul de rosii, sofranul,smantana de gatit sarea si piperul dupa gust.Pulpele de pui se spala, si se aseaza intr-o tava de copt de yena cu putin ulei.Deasupra se toarna mixtura de iaurt si ...
 Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor
Cartofii se curata de coaja ,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare.Ii vom fierbe doar pe jumatate.Pieptul de pui se spala se dezoseaza si se taie in bucati mai mici.Facem un sos amestecand smantana cu laptele, zeama ...
 Chiftelute cu lamaie la gratar Chiftelute cu lamaie la gratar
Se amesteca foarte bine toate ingredientele de mai sus.Se formeaza chiftelute plate,ca pt hamburgeri.Inainte de a fi puse pe gratar,se ung cu ulei,ca sa nu se lipeasca de grill.Se lasa 2-3 minute pe fiecare parte.Se servesc cu garnitura ...
 Fiptura de miel Fiptura de miel
Se prepara baitul(in zona mea asa se spune) inr-un castron.Adaugam otet sau vin alb,sare,ulei de masline,usturoiul taiat ,2-3 felii de lamaie,morcovul taiat rondele,patrunjelul taiat marunt,boabele de piper,frunzele de dafin ,sare si un pic de zeama ...
 Rulada de piept de curcan Rulada de piept de curcan
Reteta este din revista Secretele bucatariei si eu am adaptat-o pentru cantitate mai mare si cu mici modificari.1.se spala carnea,se fileteaza subtire ,se bate.2.intr-un bol se amesteca uleiul(se pastreaza 2 Lg de ulei pentru prajirea ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-177
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu lamaie - Pagina 134
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z