SiteDeBucate » dafin

Retete cu dafin

 Varza noua calita cu coasta afumata Varza noua calita cu coasta afumata
Se pune uleiul intr-o cratita si se adauga coasta taiata bucati, se lasa putin la rumenit.Se toaca varza marunt si se freaca cu sare, apoi se pune la calit peste coasta. Se aduga condimentele si borsul, apoi se baga cratita la cuptorul incins pentru ...
 Fasole cu carnati Fasole cu carnati
Intr-un vas cu apa se lasa fasolea sa se inmoaie, cateva ore (de preferat sa se lase de seara pana dimineata). Se pune apoi la fiert, si dupa ce da in clocot, se arunca apa si se pune alta curata, dar fierbinte. Se repeta operatiunea de vreo 4-5 ori ...
 Meat balls alla Ela Meat balls alla Ela
Se toaca ceapa marunt si se pune la calit intr-o tigaie de teflon(eu nu incing uleiul pentru ca am cititca este mai sanatos sa calesti ceapa in ulei neincins). Se amesteca ceapa sa nu se arda si cand incepe sa sticleasca se adauga cateva linguri de ...
 Tigaie picanta cu mamaliguta ( senzatii gustative!!!) Tigaie picanta cu mamaliguta ( senzatii gustative!!!)
Carnea se spala si se taie cubulete. O punem la foc moderat in (de preferat) wok, cu un pic de ulei si o cana de apa, sare, foaia de dafin, un pic de piper. Intre timp, costita se taie julien.Carnaciorii ii taiem felite de cca 1cmPieptul de pui se ...
 tocanita de purcel tocanita de purcel
intr-0 tigaie cu ulei se inabuse pe rind ,carnea taiata bucatele,cartofi si ardei taiati rondele,ceapa tocata marunt,dupa inabusire se pun intr-o cratita in care punem apa cit sa le acoper si inca 2 degete,se pun boabele de enibahar si foaia de dafin ...
 Pulpa de porc in sos cu bulion si mamaliga Pulpa de porc in sos cu bulion si mamaliga
Intro cratita, punem uleiul la incins, adaugam ceapa (curatata, spalata, taiata marunt), calim pana devine sticloasa, punem carnea spalata si taiata bucatele, amestecam mereu pana se prajeste carnea, adaugam boia, vegeta, piper, dafinul, apoi f. ...
 Iahnie de fasole boabe Iahnie de fasole boabe
Se pune fasolea seara in apa si se lasa pana a doua zi.A doua zi se spala bine si se pune cu apa rece si se lasa sa fiarba,fara sare,10 minute,apoi se scurge si se pune din nou sa fiarba impreuna cu ciolanul afumat,taiat in bucatele potrivite, in ...
 Sos de perisoare cu taitei scurti Sos de perisoare cu taitei scurti
Pregatim pasta pt perisoare: intrun vas, amestecam carnea cu oul, piper, sare, marar(optional) si patrunjel verde taiat marunt, faina si grisul, omogenizam bine, dam deoparte.Separat intrun cratit punem uleiul la incins, adaugam ceapa verde taiata ...
 Mancare de cartofi cu afumatura Mancare de cartofi cu afumatura
Intr-o cratita in care am pus putin ulei la incins se caleste ceapa si ardeiul taiate marunt.Afumatura se spala, se taie bucati potrivite , se pune intr-o oala cu apa fierbine si se da in cateva clocote.Se scoate apoi si se adauga in cratita in care ...
 Chiftelute marinate din carne de curcan Chiftelute marinate din carne de curcan
Carnea se amesteca cu oul,pesmetul,sare si piper dupa gust si putin oregano.Se modeleaza chiftelute mici rotunde ,se dau prin faina si se prajesc in ulei.(cine doreste mai dietetic pot fi puse la cuptor)Ceapa se toaca marunt si se caleste usor in 2-3 ...
 Sarmale cu carne de porc si vitel in foi de varza dulce Sarmale cu carne de porc si vitel in foi de varza dulce
Varza dulce se spala,se opareste pana se inmoaie in apa cu putina sare si bors(nu trebuie sa se inmoaie prea tare).Se folosesc intregi sau pe jumatate in functie de marimea foilor de varza. Eu am scos foile de varza de la congelator,le-am lasat la ...
 Pui la cuptor cu cartofi Pui la cuptor cu cartofi
Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune puiul si se lasa 3 4 ore.Dupa acest timp puiul se unge cu ulei,se aseaza in tava,se adauga si baitul care a ramas si se da la cuptor timp de 45 ...
 Tochitura olteneasca (Super apetisant) Tochitura olteneasca (Super apetisant)
Carnea se spala si se taie cubulete, dupa care se inabuse intr-un wok, impreuna cu uleiul, o cana de apa, sare, piper,foaia de dafin. Intre timp se taie ceapa si ardeiul julienCiupercile se taie feliuteCostita se taie julienRosiile se decojesc si se ...
 Rata pe varza Rata pe varza
1.Varza se taie fideluta, se freaca cu sare si se lasa asa timp de 30-40 de minute.2. Se calesc in putin ulei ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea mica si apoi adaugam varza taiata fideluta,.3. Calim una dintre rate, care in prealabil a ...
 Mincare de spanac cu carne de miel(specific arab) Mincare de spanac cu carne de miel(specific arab)
Se fierbe carnea cu sare, ceapa, condimente.Cind carnea e fiarta,se pune intr-o cratita;se pune peste ea zeama in care a fiert,strecurata,cit sa o acopere putin.Se pune pe foc;cind fierbe, se pune spanacul;se fierb cca 10 minute, apoi se pune ...
 Iepure cu masline Iepure cu masline
Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa. Atentie daca sunt cumva cheguri mari de sange rezultate in urma vanarii aceste se vor indeparta.(Eu nu fezandez niciodata carnea de vanat deoarece se ...
 Ficat de vitel cu felii de costita si cartofi Ficat de vitel cu felii de costita si cartofi
Se curata cartofii, se spala, se taie in cubulete si se inabusa 10-15 minute cu 50 g unt, 150 ml apa si un praf de sare. Se spala ficatul si se taie in felii de 2 cm. Bucatile de ficat se presara cu sare si se condimenteaza dupa gust, se trec prin ...
 Varza cu costita afumata a la Sic Varza cu costita afumata a la Sic
Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se freca cu sare. Se caleste apoi la foc potrivit putin cate putin pana se inmoaie avand grija sa nu se lege de fundul ceaunului. Se toarna bulionul (sau ...
 Ciolan afumat fiert in bere Ciolan afumat fiert in bere
Intr-o oala cu apa fierbinte oparim 40-50 minute ciolanul. Aruncam prima apa in care a fiert ciolanul si pregatim oala pentru o noua fierbere in care punem: ciolanul, sare, piper, 2-3 foi dafin, 5 catei usturoi, cimbru, 1 L bere si restul apa- pana ...
 Mincare de ardei copti cu  pulpe de pui Mincare de ardei copti cu pulpe de pui
Se prajesc cepele in ulei pina stralucesc, se adauga carnea si se undeste pina isi schimba culoarea, se adauga ardeii copti taiati cubulete, condimentele si sucul de rosii.Se lasa sa dea un clocot pe aragaz si apoi se desarta intr-un vas ceramic si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-67
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu dafin - Pagina 53
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z