Ciorba de perisoare de curcan
Este varianta mai usoare a ciorbei de perisoare clasice, din amestec de porc si vita, dar cu nimic mai putin gustoasa. Iar perisoarele, veti vedea, nu sunt fierte, ci… coapte.
Porniti cuptorul.
Intr-un bol mare amestecati carnea, ...
Paste bolognese
Sosul pentru Bolognese, unul dintre cele mai faimoase din lume, este, de fapt un sos ragu fiert timp de ore, care are la baza carne de vita tocata, pancetta (sau bacon), ceapa, morcovi, telina, rosii, vin si smantana. Carnea de vita se ...
Supa crema de rosii
Este o supa care se face la foc mic, dar asa poti fi sigura ca toate aromele raman si se intrepatrund. Serviti-o cu paine cu usturoi si branza la gratar. Cele mai bune rosii pentru supa sunt rosiile-prunisoare.
Incinge o tigaie mare, adauga ...
Supa minestrone
O supa clasica a bucatariei italiene. Pastele prefer sa le fierb separat si, pentru a le pastra al dente, le adaug in fiecare bol in momentul servirii.
Puneti fasolea la blender impreuna cu o cana din supa de pui si transformati-o intr-un piure. ...
1