SiteDeBucate » Retete Traditionale Romanesti

Retete Retete Traditionale Romanesti cu dafin

 Papricas de vita Papricas de vita
Cureti, speli si tai amrutn ardeii, usturoiul si ceapa.Oparesti rosiile si le decojesti.Speli carnea si o tai in bucati.Calesti ceapa in ulei pana devine lucioasa, apoi adaugi pe rand carnea, ardeii si foile de dafin.Torni cate putina apa si lasi sa ...
 Fasole cu ciolan afumat Fasole cu ciolan afumat
Alegi fasolea, o speli bine si o lasi la inmuiat in apa rece de seara pana dimineata, cand o pui la fiert cu apa rece. Dupa ce a dat intr-un clocot, strecori fasolea, o pui din nou la fiert cu apa fierbinte si adaugi si ciolanul afumat. Potrivesti de ...
 Sarmale din carne de vitei si varza acra Sarmale din carne de vitei si varza acra
Pregatesti foile de varza si le dai deoparte.Intre timp, amesteci toate ingredientele pana iese o compozitie omogena. Poti adauga si 2 cepe date prin masina de tocat, dupa care impachetezi sarmalele si le pui la fiert. Servesti sarmalele calde. ...
 Sufleu cu piure si kaizer Sufleu cu piure si kaizer
Speli varza bine, cureti ceapa, le tai marunt si le pui sa se caleasca in untura incinsa. Adaugi apoi o ceasca de apa fierbinte si foaia de dafin si lasi sa fiarba la foc mic timp de o ora. Intre timp, cureti cartofii, ii tai in sferturi, ii fierbi, ...
 Iahnie de naut cu morcovi Iahnie de naut cu morcovi
Pui nautul la inmuiat pentru 12 ore, in frigider. Schimbi apa si fierbi nautul 1 1/2 h, impreuna cu foile de dafin, boabele de piper, rozmarinul si usturoiul. Dupa ce nautul a fiert, cureti legumele, apoi le speli si le tai dupa preferinta, inabusi ...
 Mancare de linte Mancare de linte
Alegi boabele de linte si le speli, apoi le pui la inmuiat in apa rece, pentru 3-4 ore. Tai coaja galbena, subtire a lamaii, indepartand partea alba, care este amara. Fierbi lintea la foc mic, pentru 30 de minute, impreuna cu coaja lamaii.Cureti si ...
 lahnie de fasole cu ciolan afumat lahnie de fasole cu ciolan afumat
Inmoi fasolea in apa rece, pentru 8 ore. A doua zi, o fierbi in apa curata, timp de 1 1/2 ore, la foc mic, schimband apa inca o data.Cureti legumele si le speli, apoi le tai marunt, indepartezi osul ciolanului si tai carnea in cuburi.Calesti putin ...
 Fasole cu carne Fasole cu carne
Alegi fasolea, o speli si o pui la inmuiat in apa rece, pe timpul noptii. A doua zi, schimbi apa si o pui la fiert, la foc iute pana la primul clocot, apoi la foc mic. Dupa 20 de minute, schimbi apa si continui fierberea pentru alte 20 de minute. ...
 Parjoale de soia Parjoale de soia
Alegi soia, o speli si o lasi la inmuiat 6-8 ore, in apa rece. Inlocuiesti apa si fierbi boabele de soia impreuna cu foaia de dafin si cel putin 1 litru de apa, la foc mic, pentru 3 ore sau in vasul sub presiune, timp de 30 de minute. Scurgi soia ...
 Varza cu ciuperci si carnati Varza cu ciuperci si carnati
Toci varza marunt, o freci cu putina sare, apoi cureti ciupercile spalate bine si le tai felii. Calesti ceapa tocata marunt in ulei, adaugi carnea taiata bucatele, torni vinul alb si o cana de apa si lasi sa se inabuse, la foc mic, 20-30 de ...
 Plachie de peste Plachie de peste
Rosiile se curata de coaja, se toaca si se amesteca bine cu ardeiul iute maruntit. Se calesc impreuna in ulei incins, pana se obtine un sos gros. Se adauga apoi condimentele, vinul si usturoiul tocat. Se mai lasa cateva minute pe foc, apoi se da ...
 Caltabos Caltabos
Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste in untura. Carnea se da prin masina de tocat, apoi se amesteca bine cu ceapa prajita si orezul. Se condimenteaza dupa gust cu sare si cimbru. Se umple intestinul cu aceasta compozitie, ...
 Ciolan cu fasole Ciolan cu fasole
Pui la fiert ciolanele de porc in apa, pui piper boabe, 2 foi de dafin si sare, dupa gust.Le fierbi aproximativ o ora si jumatate.Intre timp, speli fasolea in cateva ape si o pui la fiert, la foc mic.In timpul fierberii, schimbi apa o data sau de ...
 Iahnie cu carnati Iahnie cu carnati
Fierbi fasolea, inmuiata cu o seara inainte, in doua ape arunca, iar in cea de-a treia apa adaugi zarzavaturile intregi si foaia de dafin.Tai carnatii in bucati de 3 cm, ii crestezi in cruce la capete si ii prajesti intr-o tigaie cu putin ulei.Scoti ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Retete Traditionale Romanesti cu dafin
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z