SiteDeBucate » dafin

Retete cu dafin

 Iahnie de fasole cu carnati Iahnie de fasole cu carnati
Pui fasolea la inmuiat in apa rece cu o seara inainte.A doua zi o speli si o pui la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce da in clocot,arunci apa,pui alta fierbinte,adaugi morcovul si patrunjelul tocate rondele si continui fierberea.Separat,calesti in ...
 Tortillas umplute cu piept de pui picant Tortillas umplute cu piept de pui picant
Se spala si se taie bucatele pieptul de pui. Ceapa se curata si se taie marunt, la fel si cateii de usturoi. Ardeiul gras se taie cubulete. Ceapa si usturoiul se calesc in putin ulei, se adauga pieptul de pui i se prajeste astfel apr. 5 minute. Se ...
 Pui cu sos de rosii Pui cu sos de rosii
Pulpele de pui se spala,se zvanta,se portioneaza si se fierb inabusit in unt.Rosiile se spala,se taie bucati,se pun la fiert in putina apa rece cu un praf de sare.Dupa ce au fiert se trec prin sita,iar sucul obtinut se pune separat la fiert si se ...
 Tocanita cu carnita de porc si cartofi inimosi Tocanita cu carnita de porc si cartofi inimosi
*Carnea se spala ,se taie in bucatele mici apoi se rumeneste in uleiul incins intr-o craticioara de 5 litri.*se scoate cind s-a rumenit si se pune deoparte*cepa si usturoiul taiati marunt se caleste in uleiul ramas de la carne* cind s-au calit de ...
 Ficat de porc in  sos de smantana Ficat de porc in sos de smantana
Calesc foarte putin ceapa,adaug ficatul, las sa se unduiasca impreuna pana scade sosul. Adaug apa, piperul si foaia de dafin.Cand ficatul este patruns si sosul e scazut, adaug smantana, sare dupa gust si mai las 3 minute pe foc.Daca nu servim imediat ...
 Afumatura cu mamaliguta Afumatura cu mamaliguta
Fierb coastele in apa cu sare,boabe de piper,foaie de dafin si ceapa. Scot carnea de pe os.Calesc 5 minute in tigaia incinsa cu ulei.Servim cu mamaliguta si mujdei sau hrean cu smantana ...
 Sarmalute dobrogene in oala de lut Sarmalute dobrogene in oala de lut
Un vas de ceramica smaltuita cu capacTrebuie sa incercati, savoarea sarmalelor fierte in oala de lut este de ne descris,se fierb la foc mediu 4 orepreparare:se desfac verzele si se aleg frunzele bune de impachetat,restul se toaca.In vasul de lut se ...
 Sarmale Sarmale
Calesc ceapa, adaug morcovul, orezul, pasta de tomate. Adaug carnea tocata, condimentez. Varza o las la inmuiat 2 ore. Impachetez sarmalele, le asez intr-o oala pe fundul careia asez o farfurie intoarsa sau un capac. In mijloc, asez costita afumata. ...
 Gulas cu carne de porc Gulas cu carne de porc
Se topeste cubul de unt si se amesteca cu o ceasca de ulei. Carnea de porc se taie cuburi mari si se pun la prajit. Se adauga costita afumata taiata bastonase. Cind carnea capata culoarea aurie, se scoate intr-un castron, iar in grasimea ramasa se ...
 Masa taraneasca !!! Masa taraneasca !!!
Fasolea se spala si se lasa la inmuiat de pe o zi pe alta.Se face focul cu lemne de esenta tare (salcam)Se spala legumele.Ceapa se toaca marunt.Ardeiul julien.Morcovii se taie feliute.Rosiile se decojesc si se toaca.Usturoiul se curata si se taie ...
 Bogracs-gulyas Bogracs-gulyas
Bogracs-ul este, desigur, o mancare ungureasca. Prin prezenta destul de numeroasa a maghiarilor in Banat, acestia au ajuns sa influenteze mult si in mod benefic bucataria locala. Una dintre mancarurile foarte savuroase este acest bogracs, mancare ...
 File de berbecut cu gogosele de cartofi (Miroase a ...Mai-adu ' ) File de berbecut cu gogosele de cartofi (Miroase a ...Mai-adu ' )
Fileul de berbecut se spala, de taie feliute de cca 3 cm grosime, se pipereaza si se sareaza.Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Uleiul de masline se pune in tigaie, si se incinge putin dupa care se pun ...
 PUI CU SOS ROSU SI CARTOFI NOI PUI CU SOS ROSU SI CARTOFI NOI
Pulpele se spala,se zvanta,se taie pe jumatate si se prajesc .Cartofii noi se curata,se spala si se fierb intregi in apa rece cu un praf de sare si putin busuioc.Intr-o cratita se toarna sucul de rosii, ceapa, usturoiul tocate cat mai marunt,se ...
 RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE
Carnea de vitel se spala foarte bine pana ramane apa curata, si se pune la fiert in apa rece impreuna cu ceapa,un morcov si o parte din condimente.Se fierbe pana cand cade carnea dupa os.Se poate fierbe si in oala sub presiune. Dupa ce carnea a ...
 PUI IN SOS DE VIN ROSU PUI IN SOS DE VIN ROSU
Puiul se transeaza in 6-8 bucati si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie inalta. Se aseaza bucatile de pui cu pielea in jos in tigaie si se prajesc 5-7 minute pana se rumenesc. Se scot cu spumiera pe o ...
 Tochitura de vanat Tochitura de vanat
Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins in cratita in care pregatim mancarea.Se calesc maruntaiele pana devin albicioase pe toate partile apoi se adauga putina apa calda peste ele si se ...
 Stufat cu limba de porc Stufat cu limba de porc
Mie imi place stufatul de miel, am incercat sa-l prepar si cu alte feluri de carne. Cel cu limba este exceptional.Tineti limbile in apa rece cel putin 10 minute, sa iasa sangele. Puneti limba la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare. Cand ...
 Orez de pui a Portuguesa Orez de pui a Portuguesa
1)Se fierbe puiul cu morcovi si bucata de bacon, in apa condimentatã cu foile de dafin, ardeiul iute (optional),1 ceapã intreagã, sare si piper.Scoate carnea fiartã, baconul si morcovi.Pãstreazã supa.2)Cãleste ceapa si usturoiul tocat in ...
 Tournedos de vitel cu ceapa Tournedos de vitel cu ceapa
Muschiul de vitel il taiem in felii cam de 1 cm grosime.Ceapa si ardeiul le taiem marunt de tot si le sotam in uleiul de masline.Taiem marunt si rosia si o adaugam langa ceapa.In cratita adaugam o cana cu apa peste legumele sotate si adaugam muschiul ...
 Dovlecel umplut Dovlecel umplut
Curatam, scobim de seminte si spalam dovleceii. Ii oparim 10’ in apa cu putina sare, apoi ii scoatem si ii lasam la racit.Punem 2 linguri de ulei la incins, adaugam ceapa, ardeii si dupa 5’ punem si orezul. Lasam inca 5’ la dinstuit si dam jos ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-67
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu dafin - Pagina 51
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z