VITA LA CAPAC
Etapa 1 - Muschiul de vita se taie transversal, avind grosimea de 12-15mm.
Se pune intr-un bol la frigider, dupa ce in prealabil s-a condimentat cu sare, vegeta, piper, impreuna cu 100ml vin alb. Se lasa 1-2 zile la macerat.
Etapa2 - Se ia o cratita(care are ...
Placinta ciobaneasca (Sheperd's Pie)
Este vorba chiar de acea placinta pe care irlandezii o fac de ziua lor, de Saint Patrick. Varianta mea este una mai usoara decat cea clasica. Daca o vreti si mai dietetica de atat, puteti inlocui piureul de cartofi cu piure de conopida. Partea buna e ...
Supa de pui cu cartofi dulci si varza kale
Este o supa consistenta, numai buna pentru sezonul rece care tocmai incepe. Varza Kale este un super-aliment, plina de nutrienti, o adevarata hrana pentru creier. Cantitatile sunt pentru sase portii.
Sarati carnea si puneti-o deoparte cat ...
Supa de broccoli si cartofi
Este cremoasa si consistenta, buna sa-ti lingi degetele. Si se prepara si repede si usor. Cantitatile sunt pentru 5 portii.
Dupa ce-ati tocat legumele, puneti la topit untul intr-o oala mare, de supa. Adaugati si legumele si lasati-le sa se ...
Cartofi-acordeon cu parmezan si verdeturi
Acesti cartofi sunt feliati partial si copti, apoi umpluti cu branza si ierburi. Sunt o excelenta garnitura sau pot fi consumati singuri, ca atare. Cantitatile sunt pentru patru portii. Daca nu va place sau nu aveti parmezan, puteti inlocui cu orice ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-143