SiteDeBucate » boia

Retete cu boia

 Stufat cu carne de miel Stufat cu carne de miel
Carnea se portioneaza, se spala, se scurge si se inabusa in ulei cu adaos de apa; se da sare si piper. Cind s-a inabusit se scoate in alt vas. Ceapa uscata se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in sosul de la carne. Se adauga faina ...
 Sarmalute cu afumatura Sarmalute cu afumatura
Se caleste ceapa pina capata o culoare frumoasa, aurie. Se combina carnea tocata, grasimea tocata, ceapa calita, orezul, sarea, piperul pudra, boiaua de ardei si 4 linguri pasta de rosii. Foile de varza acra se intind pe masa, se taie partea groasa, ...
 Pui marocan cu rosii, vinete si alune Pui marocan cu rosii, vinete si alune
2 linguri de ulei de masline se incing intr-o cratita la foc moderat. Se adauga ceapa si usturoiul, se acopera si se lasa pina cind ceapa se moaie (aprox. 10 min.) Se adauga boiaua, sarea, sofranul, coriandrul, anasonul, piperul, cuminul si ghimbirul ...
 Sarmale de legume in foi de vita Sarmale de legume in foi de vita
Sarmalutele de legume nu sunt cu nimic mai prejos decat cele cu carne, mai ales ca ciupercile au aceeasi valoare nutritiva ca si carnea.Curatati si taiati marunt morcovii, pastarnacul, cepele, ciupercile, telina si caliti-le in ulei, adaugati orezul ...
 Mazare cu cartofi noi Mazare cu cartofi noi
1.Se curate mazarea pastai, iar boabele obtinute se spala si se fierb 15 minute in apa cu un strop de sare.2.In wok, se pun cele 3 linguri de untura de pasare, se incinge, iar apoi se adauga ceapa uscata si verde si se lasa pana capata o nuanta ...
 Piroste cu pasat (de post) Piroste cu pasat (de post)
Se spala capatanele de varza murata intr-o apa. Se taie cotoarele si se pregatesc frunzele de marimea dorita. Frunzele ramase se taie marunt. Zeama de varza se pastreaza pentru a se prepara compozitia care se va turna peste sarmale.Se pregateste ...
 Tocanita de spanac Tocanita de spanac
Spalati spanacul in mai multe ape si puneti-l la fiert in 2 litri de apa clocotita cu putina sare (isi va pastra culoarea mai vie). Lasati 5-10 minute la foc mic, apoi strecurati-l. Intre timp decojiti rosiile, tocati-le marunt si puneti-le la calit ...
 Cartofi aurii Cartofi aurii
Se aleg cartofii, soiul indicat, mai putin sfaramicios, este cel rosu.Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Daca sunt mai mici se pot lasa intregi. Apoi se pun la fiert cu apa si sare circa 20-30 minute.Cand sunt fierti cartofii, dar nu ...
 Conopida natur cu sos bechamel Conopida natur cu sos bechamel
Unii fug de conopida si de broccoli, mai ales copiii dar este foarte sanatoasa si este un deliciu daca stii cum s-o prepari: gratinata la cuptor, pane, prajita cu usturoi, supa crema, pasta picanta cu usturoi sau natur cu sos bechamel.Desfaceti ...
 Tocanita de bureti de pom Tocanita de bureti de pom
Ciupercile se spala si se taie cubulete.Ceapa verde se caleste putin in ulei dupa care se pune boiaua.Se adauga buretii si apa cat sa-i acopere.Se fierbe maxim 20 min.Faina se dilueaza cu laptele si se adauga treptat in tocanita.Se pune patrunjelul ...
 Broccoli gratinat Broccoli gratinat
Intr-o cratita antiaderenta se pune uleiul de masline si buchetelele de broccoli si se calesc 2-3 minute;apoi se adauga apa , se acopera si se mai lasa 5 minute .Se pune broccoli intr-o strecuratoare sa se scurga bine de lichid, apoi se pun intr-o ...
 FASOLE FRECATA FASOLE FRECATA
Fasolea se curata de impuritati, se spala, se pune la fiert in apa rece. Se da in clocot, se arunca prima apa si se pune iar la fiert cu apa rece. Se fierbe la foc potrivit. Cand este aproape fiarta, adaugam tot zarzavatul taiat marunt, inclusiv ...
 Garnitura de cartofi cu legume Garnitura de cartofi cu legume
Se fierb cartofii taiati cubulete, in apa cu o lingura de vegeta, sare si patrunjel intreg. Se strecoara si se pun intr0un vas. Se adauga ulei de masline, patrunjel verde tocat, boia, piper. Se amesteca cu grija, apoi se acoperasi se lasa ...
 CARTOFI CU CARNACIORI LA CUPTOR CARTOFI CU CARNACIORI LA CUPTOR
Se curata si se spala cartofii. Se taie rondele de grosimea degetului si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb de jumatate. Intre timp se taie carnaciorii rondele subtiri si se calesc pe ambele parti in putin ulei, se scot pe o farfurie, si ...
 Iahnie de fasole boabe Iahnie de fasole boabe
Se pune fasolea alba la inmuiat in apa rece, astfel incat boabele sa se umfle si se se fragezeasca, sa fiarba mai repede.Se taie toate legumele si carnaciorii si se pun intr-o cratita, cu putin ulei, la prajit. Se adauga si o lingura de apa. Cand ...
 Musaca de vinete rapida Musaca de vinete rapida
Se taie vinetele rondele si se pun la prajit, apoi se taie si celelalte legume tot rondele, si se adauga peste vinete. Nu se amesteca. Se lasa sub capac cca 20 min, apoi se intoarce compozitia cu o spatula cu grija sa nu se rupa vinetele. Se mai ...
 Paprikas de ciuperci Paprikas de ciuperci
pt. 2 portiiSe curata si se taie feliute ciupercile, apoi se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, sub capac. Dupa cca 15 min se adauga o jumatate de cana de apa si se continua prajirea sub capac.Intre timp se taie cubulete ardeiul, ceapa si ...
 Iahnie de fasole cu carnati de casa Iahnie de fasole cu carnati de casa
Se pune 3 linguri de ulei intr-o cartita apoi se pune ceapa si boia se lasa sa se incalzeasca putin apoi se pune morcovul,ardelul si putina apa ; se lasa sa fiarba legumele apoi se adauga fasolea.Cand sunt fierte toate se adauga sare,piper,catelul de ...
 Simfonia Iahnie de fasole a la Tradaro Simfonia Iahnie de fasole a la Tradaro
- Pentru reusita unei iahnii delicioase, este bine ca fasolea sa fie pusa la inmuiat de seara pentru prepararea ei a doua zi. Se pune apa rece peste fasole si sa o depaseasca cam 5-6 centimetri, se acopera si se lasa la inmuiat.- Apa in care a stat ...
 Fasole batuta Fasole batuta
Fasolea,curata,se pune in apa rece,cel putin 6 ore.Apoi,se spala,iar si tot cu apa rece se pune la fiert,cu 1 lingurita(rasa) de sare.Este f.bine,daca se fierbe in oala de presiune,deoarece,trebuie sa fie moale si bobul si coaja.Cind,fasolea e fiarta ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-78
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu boia - Pagina 69
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z