SiteDeBucate » boia

Retete cu boia

 Chapli Peshawari Kebab Chapli Peshawari Kebab
Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se odihneasca.Se adauga oul.Se formeaza Chapli Kebab(se formeaza bilute din carne care se aplatizeaza intre palme) si se prajesc in cate putin ulei pana se ...
 Chiftelute frantuzesti Chiftelute frantuzesti
Mărunţiţi alunele, dar nu le faceţi pudră.Amestecaţi toate ingredientele bine cu măna, fără ulei.Faceţi chifteluţe cu mâna udată să nu se prindă.Prăjiţi chifteluţele într-o tigaie antiadezivă în care aţi pus uleiul. Le ...
 Biftec tartar Biftec tartar
Se degreseaza carnea si se toaca cu un cutit forte bine ascutit (sau se trece de doua ori prin masina de tocat). Se toaca ceapa forte marunt(sau se da prin razatoarea mica). Se pune carnea intr-un castron mic (pentru a-i da forma) si se rastoarna pe ...
 Chiftelute ornate Chiftelute ornate
Se amesteca carnea macinata cu cele doua oua, se pune sare, piper, vegeta dupa gust, iar apoi se razalesc doi catei de usturoi. Pt a primi culoare se adauga aprox. 1 lingura de boia.Se formeaza carnea cu mainile umede in forma si de marimea unei ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se taie coditele si se maruntesc. Ceapa si usturoiul se taie marunt. Se calesc coditele, ceapa, usturoiul si sunca cubulete. Se condimenteaza.Palariile ciupercilor se umplu cu compozitia de mai susSe ...
 Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti
Carnaciorii se pun in tigaia de teflon bine incalzita. Se intorc de pe o parte pe alta pentru o buna rumenire. Se lasa pana se rumenesc bine pe ambele parti.Separat se prepara garnitura: se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la ...
 Rulada de carne Rulada de carne
Se curata muschiul de pielite si se sterge cu un servet umed, se taie in lungime se bate usor, dandu-i pe cat posibil o forma dreptunghiulara, se condimenteazacu sare, piper, cimbru, usturoi, boia de ardei dulce apoi il lasam la macerat 3-4 ore la ...
 Varzari Varzari
Se toaca ceapa si se caleste in ulei.Se adauga si kaizerul taiat cubulete si se lasa la calit.Se adauga varza tocata ,putina apa si se tine pe foc pana cand aceasta se inmoaie bine.Se adauga boiaua,mararul taiat fin si se condimenteaza dupa gust cu ...
 Hummus Hummus
Toate se amesteca in procesorul de mancare. ...
 Salata de vinete cu chimen Salata de vinete cu chimen
Se coc vinetele, se curata de coaja, se lasa la scurs, dupa care se toaca . Curatam si taiem ceapa marunt, dupa care o calim in ulei impreuna cu lingurita de chimen, pana devine aurie. Adaugam vinetele, boiaua, iaurtul, sare si piper dupa gust si ...
 Inele de ceapa Inele de ceapa
Cepele de taie in rondele potrivite, se desface fiecare cerculet, se sareaza, separat se pregateste amestecul din faina si lapte caldut, ouale se sparg se amesteca si se pune un praf de sare, dupa ce ouale sunt batute bine se incorporeaza in ...
 Rosii umplute cu maioneza si orez Rosii umplute cu maioneza si orez
Rosiile se decupeaza la mijloc si li se scoate mijlocul, Orezul se spala, ceapa se caleste intr-un strop de unt, cand este galbena se adauga orezul care se lasa sa se fiarba. Cand este gata se potriveste cu sare, piper, boia si se amesteca cu ...
 Vinete Umplute cu Branza de vaci Vinete Umplute cu Branza de vaci
Vinetele se scobesc de miez si se curata de bucati de coaja, morcovii se fierb pentru a fi moi, se aleg morcovi mai subtiri care sa intre in dovlecei si dovlecei mai subtiri sa intre in vinete.Separat se face o pasta in branza de vaci se pune usturoi ...
 Chiftelute din cartofi (Aloo ki tikki) Chiftelute din cartofi (Aloo ki tikki)
Cartofii fierti si curatati de coaja se paseaza cu furculita bine de tot apoi se amesteca cu celelalte ingrediente in afara de ou si ulei.O sa rezulte o pasta care se va modela in chiftelute .Se bate oul ,se adauga sare si piper dupa gust ,se dau ...
 Nachos Nachos
1. Tăiaţi cu un cuţit sau rolă de pizza fiecare tortilla în 6 triunghiuri relativ egale.2. Încingeţi bine uleiul într-o tigaie adâncă.3. Prăjiţi triunghiurile de tortilla până se ridică la suprafaţa uleiului.4. Scoateţi bucăţile de ...
 Cartofi aromati Cartofi aromati
Spalam bine cartofii si-i taiem felii, avand grija sa nu-i taiem de tot.Punem intre felii cate un catel de usturoi (in felul acesta se va pastra si distanta intre felii), condimentam cu sare, piper, boia iute, ornam cu cateva fire de rozmarin. ...
 Paine cu unsoare Paine cu unsoare
Se ung feliile de paine cu unsoare, se presara cu putina sare apoi cu putina boia si asta este tot. Se mai poate orna cu castraveti murati sau cu ceapa verde. Pofta mare!-- Nu cred ca s-a gandit cineva sa puna si mancarea asta ca si reteta, si cred ...
 Gulas vienez cu cartofi Gulas vienez cu cartofi
Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de supa, se scot separat si in sosul ramas se inabusa ceapa. Se adauga boia, chimen, carne si se acopera cu supa de oase. Se fierb 1 ora. Se adauga sare, piper, pasta de tomate si se continua fierberea ...
 Varza cu carne Varza cu carne
Bucatiile de carne si ceapa se inabusa in untura si 50 ml de apa, apoi carnea se scoate separat. Peste ceapa se adauga pasta de tomate, varza, apa sau zeama de varza (1l), boia de ardei, piper, cimbru si se continua fierberea la cuptor cca 1 ora. Cu ...
 varza cu carne de porc varza cu carne de porc
Bucatile de rasol se sareaza , se inabusa in 150 g de untura cu 150 ml de apa si se scot separat.In grasimea ramasa se inabusa ceapa ,se adauga pasta de tomate , boia de ardei, cca 1 l de apa fiarta sau zeama de varza ,piper, cimbru, sare si se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-78
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu boia - Pagina 51
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z