SiteDeBucate » boia

Retete cu boia

 Sarmalute cu sunca afumata Sarmalute cu sunca afumata
Se pune la fiert sunculita afumata, timp de 2 ore(poza 1).Se curata varza de frunzele superficiale, se scoate cotorul si se opareste in apa clocotita cu sare.Se desprind cu grija foile de varza, se inlatura nervurile, si se lasa deoparte, ...
 Tochitura dobrogeana Tochitura dobrogeana
1.Se taie carne cubulete, ca pentru masina de tocat.2.Se pune uleiul in tigaie si se incinge. Cand este fierbinte se adauga carnea cubulete. Se lasa pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foile de dafin si piperul boabe.3.Se ...
 Mazare cu carnati by copilou Mazare cu carnati by copilou
Se pune untura sa se topeasca si punem ceapa la calit, cand aceasta incepe sa se caleasca se pun condimentele, cand este calita se pune mazarea si se o cana de apa si se lasa sa fiarba.Cand a fiert un pic mazarea se pune bulionul, morcovul si cand ...
 Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez curry Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez curry
Mod de preparare :Se spala carnea si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se taie cubulete mai mici pentru a se patrunde vita mai bine si se condimenteaza bine, se adauga putin ulei de masline si se « maseaza » carnea bine. Eu am lasat-o la ...
 Musaca de cartofi cu mazare Musaca de cartofi cu mazare
Se spala cartofii si se fierb in apa cu coaja cu tot. Daca folosim mazare proaspata, si aceasta trebuie fiarta. Se curata si se taie marunt ceapa si usturoiul, iar apoi se calesc in 2-3 linguri de ulei. Se adauga carnea tocata, se toarna putina apa ...
 Rulou din piept de curcan la gratar Rulou din piept de curcan la gratar
Taiati pieptul de curcan in asa fel incat sa obtineti o bucata dreptunghiulara de aproximativ 20 x 15 cm (o puteti obtine din mai multe bucati). Bateti carnea foarte putin pe un fund de lemm udat cu apa. Condimentati carnea si asezati-o in mijlocul ...
 Pui la cuptor cu mar si telina Pui la cuptor cu mar si telina
Este o mancare usor de preparat, sanatoasa, gustoasa, nu trebuie sa fii un mare expert in bucatarie si va veti uimi familia si prietenii cu o mancare spectaculoasa. La timpul de preparare nu este inclus si timpul de asteptare.Preparati un baitz: ...
 Caltabosi Caltabosi
Matele se spala foarte bine, se intorc cu ajutorul unui creion, se razuie cu grija si se tin in apa cu sare si putin otet cateva minute,dupa care se clatesc si se scurg bine de surplusul de apa.Carnea de porc se spala,se curata de pielite si se trece ...
 Pastai cu ciolan afumat Pastai cu ciolan afumat
Se fierbe cca 2 ore ciolanul in apa cu sare, piper, foi de dafin, apoi se portioneaza, si se prajeste intr-o tigaie cu foarte putin ulei, se condimenteaza cu boia si piper.Pastaile se oparesc intr-o apa cu sare si vegeta, apoi se scurg de apa si se ...
 Sarmale in foi de stevie Sarmale in foi de stevie
Orezul, ceapa trecuta prin razatoare, sarea, piperul, boiaua de ardei, ouale, patrunjelul taiat marunt se amesteca cu carnea tocata.Frunzele de stevie se scufunda 10-15 secunde in apa clocotita, cu sare. Dupa ce se scurg, li se taie coditele.Se ...
 PIEPT DE PUI INVELIT IN CASCAVAL PIEPT DE PUI INVELIT IN CASCAVAL
Pieptul de pui se taie astfel incat sa rezulte 6 felii.Se condimenteaza cu sare, piper, vegeta, boia si chilli. Se pune in tava in care am pus hartie de copt, punem cate 2-3 picaturi de sos de soia si il dam la cuptor pana se rumeneste putin, ...
 Tochitura de neuitat Tochitura de neuitat
Se taie cubulete carnea de porc, se dezoseaza pieptii de pui si se taie si ei cubulete, se taie feliute carnaciorii si se prajesc pe rand:- carnea de porc 15 min- carnea de pui 10 min- ficateii 15 min- carnaciorii foarte putinSe face un sos: se ...
 Pulpe de pui Emancipate Pulpe de pui Emancipate
Se lasa 2-3 ore la marinat, dupa care se pregatesc pulpele dupa cum urmeaza, se pun la prajit in tigaie, dupa aproximativ 10 minute se-ntorc pe cealalta parte, dupa ce s-au patruns bine pulpele, se adauga 2 fire de ceapa verde taiata marunt si restul ...
 Mancare de cartofi cu costita afumata Mancare de cartofi cu costita afumata
Se taie costita bucati si se pune ca calit, apoi se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca.Se pun cartofii si se adauga apa, se lasa sa fiarba 50 minspre sfarsit se adauga bulionul si condimentele. ...
 Parjoale din carne de porc Parjoale din carne de porc
Parjoalele se fac usor si rapid, din orice fel de carne: porc, manzat, pui, curcan, amestec …Caliti in 3-4 linguri de ulei ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul ras pana ce se inmoaie putin. Adaugati si 2-3 linguri de apa, ca sa nu se prajeasca ...
 Felii de porc rumenite in sos dulce Felii de porc rumenite in sos dulce
Se fierbe carnea in apa cu sare pina cand este aproape fiarta.Dupa ce a fiert o scoatem din apa , o lasam sa se raceasca putin si apoi o feliem.Usturoiul curatit il taiem feliute subtiri.Punem untura intr-o tigaie pina se topeste, adaugam usturoiul ...
 Friptura de pui cu sos de vin Friptura de pui cu sos de vin
1.Se spala bucatile de pui si se lasa la scurs.2.Se curata ceapa, se toaca si se caleste putin in uleiul incins.3.Se adauga jambonul taiat feliute subtiri si se prajeste si el usor.Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga bucatile de carne si se ...
 Friptura inabusita de miel cu stafide Friptura inabusita de miel cu stafide
Se spala pulpele, se taie in cate 2-3 bucati fiecare, cu tot cu os, se condimenteaza bine si se lasa sa stea cel putin 15 minute (se pot lasa de seara pana dimineata la rece).Intr-o cratita puneti carnea la prajit in uleiul de masline, dupa 2-3 ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
1.Se curata ardeii, se spala si li se scot cotoarele;2.Se pune carnea tocata de porc si vita intr-un vas, se adauga orezul curatat si spalat, cele doua oua, pasta de rosii, mararul si patrunjelul tocate marunt, morcovii dati pe razatoarea mare, ceapa ...
 Varza proaspata cu carne de porc Varza proaspata cu carne de porc
1.Se curata varza de frunzele exterioare si de cotoare, se spala putin, iar apoi se lasa la scurs. Dupa ce s-a scurs, se toaca marunt si se aseaza intr-un vas unde se freaca cu putina sare si se lasa timp de 15-20 minute.2.Carnea se degreseaza si se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-78
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu boia - Pagina 61
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z