SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Chiftelute picante de cartofi Chiftelute picante de cartofi
Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Dupa ce au fiert se trec sub jet de apa rece si se curata de coaja, dupa care se paseaza impreuna cu untul moale la temperatura camerei. Piureul obtinut se amesteca apoi cu ou, ceapa si usturoiul pisate, ...
 Conopida cu rosii la cuptor Conopida cu rosii la cuptor
Se curata ceapa si usturoiul si se taie cubulete, apoi se prajesc in ulei pana se inmoaie. Se adauga rosiile din conserva si busuiocul tocat, apoi se condimenteaza cu sare, zahar si piper macinat (cam o jumatate de lingurita din fiecare). Se fierbe ...
 Vitel cu morcovi sub capac Vitel cu morcovi sub capac
carnea se spala si se portioneaza , legumele se curata , se spala se maruntesc ,[ morcovii se taie fasii ] se pun la fiert intr-o cratita cu apa sa acopere compozitia sare , piper si putin ulei .Se lasa la fiert 45 min acoperite cu un capac  , ...
 Pachetele de vinete cu sunca si cascaval Pachetele de vinete cu sunca si cascaval
Se spala vanata, se curata si se taie felii subtiri pe lungime. Se sareaza feliile si se lasa cam o ora, dupa care se scurg de zeama lasata. Se bat ouale cu sare si piper, se pune faina pe o farfurie si se incinge uleiul in tigaie. Pe fiecare felie ...
 Chiftelute marinate de pui Chiftelute marinate de pui
Se prajesc chiftelutele, apoi se pregateste sosul: se pune 1 ceapa mare taiata marunt la calit  apoi se adauga boiaua,faina si sucul de rosii.Se amesteca cu telul si se pune apa peste rantasul preparat. Cand a inceput sa fiarba se pun ...
 Clatite cu Finetti si pere Clatite cu Finetti si pere
Se bat ouale cu zaharul, apoi se amesteca laptele si apa minerala. Cand sunt bine omogenizate, turnam si faina in ploaie, amestecand constant cu telul pentru a nu face cocolosi, apoi se adauga esentele, sarea si uleiul  Se coc clatitele pe ...
 Cornuri super pufoase Cornuri super pufoase
Drojdia se dizolva in 1-2 linguri de apa si se lasa deoparte. Untul se incorporeaza in faina amestecata cu sarea si zaharul, fracandu-l cu degetele pana cand compozitia are un aspect nisipos Se adauga oul, iaurtul si drojdia dizolvata in apa. Se ...
 Pulpe de pui aromate, cu gutui si sos de vin Pulpe de pui aromate, cu gutui si sos de vin
Pulpele de pui se spala si se aseaza intr-un vas de iena mai adanc. Se condimenteaza, se aseaza feliile de gutui printre ele si se adauga supa, vinul si sucul de rosii. Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor aproximativ 45 de minute. Se ...
 Tarta cu ricotta Tarta cu ricotta
cernem faina pe masa si in mijloc facem o fantana unde punem celelalte ingrediente,apoi amestecam totul cu vf degetelor.aluatul obtinut il invelim in folie transparenta si il dam la frigider cel putin 30 de min. punem intr-un castron ricotta,zaharul, ...
 Vegeta Vegeta
Se curata toate zarzavaturile dupa care pe rand le dam la robot sau masina de tocat.Amestecam toata compozitia cu sarea dupa care le punem la borcan .NU SE STERILIZEAZA! aveti grija sa fie bine infiletate.O reteta o puteti avea si 2 ani la o famile ...
 Dovlecel pane Dovlecel pane
Se curata dovlecelul si se taie rondele subtiri,se sareaza si se lasa la scurs vreo 30minute.Se bat ouale cu un praf de sare si cu piper.Separat se pune intr-un bol faina si in altul pesmet cu parmezan.Se scurg bine feliile de dovlecel si se sterg cu ...
 Cartofi aromati la cuptor cu pulpe Cartofi aromati la cuptor cu pulpe
Cartofii se taie in sferturi si se fierb pe jumatate in apa cu sare.Pulpele se rumenesc putin.Intr-o tava se pun cartofi,se asezoneaza cu condimente, se aseaza pulpele intregi sau taiate,usturoiul necurata si se pun 3 linguri de ulei(in care s-au ...
 Saramura de pui Saramura de pui
Pulpele se taie,se condimenteaza si se frig fff bine pe gratar.Ardeii se coc si ei,se pun in apa rece,se curata si se taie cubulete.Rosiile se scufunda intr-o oala cu apa clocotita si se mai lasa pe foc aprox 2 min,apoi se curata de pielita si se ...
 Piept de pui cu ciuperci Piept de pui cu ciuperci
curatam ciupercile si le taiem felii.dam feliile de piept prin faina apoi le punem la rumenit in tigaie cu untul.cand se rumenesc putin si pe o parte si pe alta punem ciupercile si lasam sa se inmoaie bine si ele,apoi adaugam sosul,catelul de usturoi ...
 Varza murata la butoi "retata lui bunicu" Varza murata la butoi "retata lui bunicu"
Se scobeste varza la cotor cu un cutit bine ascutit si se rup primele frunze. Se pune apa intr-un vas aproximativ 2-3 litri in care se pun cele 30 linguri de sare pentru a se topi bine. Se aseaza pe fundu bidonului cimbru ,marar si hrean ,dupa care ...
 Muschiulet de porc cu legume la cuptor Muschiulet de porc cu legume la cuptor
Se curata vanata si se taie rondele subtiri,se sareaza si se pune la scurs 30minute. Muschiuletul se taie felii,dar nu pana la capat,se lasa feliile prinse intre ele.Se sareaza si se pipereaza.Morcovul se curata si se taie rondele.Rosia se taie si ea ...
 Snitel din piept de curcan cu piure de cartofi Snitel din piept de curcan cu piure de cartofi
Pt piure. Se curata cartofii, se pun la fiert in apa cu sare.Cand sant fierti se zdrobesc bine dupa care se pune untul si se mixeaza bine, se pune treptat si laptele caldut si smantana se mixeaza bine toate. Pt snitele din piept de curcan: Se feliaza ...
 Chiftelute picante de cartofi cu cascaval Chiftelute picante de cartofi cu cascaval
Se fierb cartofii si zdrobesc ca pt piure se amesteca bine cu untul,laptele si smantana. Se amesteca cu oul crud ,3 linguri de faina ,cascavalul ras ,ustroiul pisat si patrunjel verde tocat.Se formeaza chiftelute cu mana umeda se dau prin faina alba ...
 Costita afumata si carnat cu garnitura de cus- cus Costita afumata si carnat cu garnitura de cus- cus
Se spala bine costita si carnatul sub jet de apa rece si se portioneaza daca e cazul. Se taie ceapa pestisori si se pune in uleiul firbinte sa se caleasca 3-4 minute dupa care se pune pasta de tomate ,costitele si se lasa sa fiarba la foc potrivit 50 ...
 Ciorbita de fasole cu ciolan afumat Ciorbita de fasole cu ciolan afumat
Se pune la fiert fasolea spalata in prealabil si ciolanul afumat(fasolea rosie fierbe mai repede circa 30-40 min. cel mult).Dupa ce s-au fiert fasolea si ciolanul se trece la partea ardeleneasca a mancarii:se toaca ceapa si se pune,intr-o oala cu ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 295
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z