SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Lutica Lutica
Rosiile si ardeii se coc pe tava la aragaz sau pe gratar dupa care se curata de coaja. Rosiile mai pot fi inlocuite cun un borcan sau o conserva mare de rosii in bulion. Rosiile se pot toca cu un robot manual sau la cutit (nu folositi robot electric, ...
 sos tartar sos tartar
Se pregateste din 1 galbenus fiert si unul crud, sare, piper, mustar, otet (se face ca o maioneza), se adauga incet uleiul. ...
 Crema de usturoi Crema de usturoi
Albusul, usturoiul, sarea, otetul si gheata se blendeaza 1 minut dupa care, treptat, se adauga uleiul pana se formeaza o crema. Se adauga ulei pana se ingroasa compozitia (depinde de cantitatea albusului de oua).Se poate servi la preparate de peste ...
 Raita (Sos de iaurt) Raita (Sos de iaurt)
Se pune iaurtul intr-un castron si se bate bine cu furculita pana ce nu mai are cocoloase.Se adauga apa si se mai bate un pic apoi se pune sarea,piperul, chimenul,rosiile si castravetii.Se amesteca.Se serveste rece .De obicei se serveste langa orez. ...
 salsa iute salsa iute
- se curata ardeii de seminte si se taie foarte marunt (eu ii toc cu usturoiul)- se marunteste usturoiul si se toaca.- se amesteca toate ingredientele si se lasa la marinat cam vreo 2 zile. ...
 Sos Beurre Blanc Sos Beurre Blanc
Sos Beurre BlancPunem in craticioara sau o tigaie cu margini mai inalte otetul cu vinul si cu ceapa esalota tocata marunt de tot.Lasam sa faca bule mici de fierbere si adaugam acolo si o frunza de dafine, piper alb si putina sare.Amestecam bine cu un ...
 Sos besamel ptr. lasagna Sos besamel ptr. lasagna
Se topeste untul intr-o cratita si se adauga faina desfacuta inlapte rece. Se amesteca energic, cu telul para, si pe masura ce se ingroasa sosul se adauga laptele caldut. Se amesteca permanent acest sos atat timp cat se afla pe foc, pentru a nu se ...
 Hribi cu tagliatelle Hribi cu tagliatelle
Se incinge o tigaie si se adauga ulei de masline. Aruncati in el si o bucatica de usturoi taiat in doua, caliti si inlaturati usturoiul pentru ca deja aroma cautata este in ulei. Aruncati hribii in tigaie si cand prinde culoare stingeti cu vin. ...
 Sos pentru spaghetti Sos pentru spaghetti
Oparim cu apa clocotita rosiile si le decojim ,le taiem cubulete.Pisam cu latul cutitului usturoiul apoi il taiem bucatele il prajim 2~3 minute la foc mic .Adaugam rosiile le prajim pina se schimba un pic culoarea si adaugam capia taiata pai cu ...
 Sos ALL-I-OLI Sos ALL-I-OLI
1) Se zdrobeste usturoiul si se amesteca cu sare, otet/zeama de lamaie2) Se adauga putin cate putin uleiul si se amesteca fara oprire. Cand se vede ca a iesit ca o "crema" alb-verzuie si tare, inseamna ca este gata.Se foloseste in companie de toate ...
 sos de paste cu ardei si ton sos de paste cu ardei si ton
Se taie ceapa marunt,se curata ardeii se toaca,se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc 10 min.Apoi se curata rosiile ,se toaca cu tonul maruntit se adauga peste ardeiul si ceapa calite.Se adauga 2 linguri de apa si se lasa la foc mic pana ...
 Piure de spanac Piure de spanac
Spanacul congelat se decongeleaza se scurge de apa, se amesteca cu o cutie de smantana, sare, piper si cativa catei de usturoi pisati, se pun in blender, apoi se lasa la foc mic sa fiarba si sa mai scada.Ca o alternativa se poate servi cu oua ...
 Sos de hrean Sos de hrean
Hreanul proaspat se rade pe razatorea cea mai fina;daca este prea iute , se pune pentru cateva minute(5) in cuptor.Smantana se amesteca cu faina ,adaugam hreanul ras si supa.Amestecam bine si condimentam cu sare, zahar si suc de lamaie sau otet, dupa ...
 Chutney de coriandru( Dhania chutney) Chutney de coriandru( Dhania chutney)
Se amesteca in blender sau in robot ingredientele in afara de sare si sucul de lamaie cu putina apa cat sa se faca o pasta fina.Se adauga sarea si sucul de lamaie si se amesteca.Nu trebuie sa fie lichid.Se poate folosi cu mancaruri care contin ...
 sosul maioneza sosul maioneza
Se freaca galbenusurile cu o lingura de lemn si se adauga ulei cate putin,picatura cu picatura sau se toarna in fir foarte subtire si se freaca continuu pana ce compozitia devine groasa.Se adauga zeama de lamaie si se amesteca bine,apoi se adauga un ...
 Sos Remoulade (rece) Sos Remoulade (rece)
Ouăle se toacă mărunt, castraveţii se curăţă de coajă şi seminţe, apoi se taie marunt şi se scurg de zeama. Se amestecă maioneza cu muştarul, oţetul, castraveţii, ouăle, patrunjelul, tarhonul, piperul macinat şi sarea. Se recomandă ...
 Mujdei de usturoi Mujdei de usturoi
Se curata cantitatea de usturoi aleasa dupa preferinta, se piseaza bine cu putina sare, pana cand devine ca o crema. Se pune in sosiera si se amesteca bine cu o cantitate de apa potrivita. ...
 Mousse de scortisoara (Mousse de canela) Mousse de scortisoara (Mousse de canela)
1)Pune la fiert laptele.Separat, amestecã jumãtate de zahãr cu fãina, oul, gãlbenusele, vanilia si sarea.Toarnã incet amestecul peste lapte, amestecând incontinuu la foc mic, pânã se ingroasã.Ia de pe foc si incorporeazã scortisoara.2)Bate ...
 Crema de zahar ars speciala Crema de zahar ars speciala
1.Se caramelizeaza cele 4 linguri de zahar intinzandu-se neaparat pe marginea cratitei dupa care se lasa sa se raceasca ;2.Se pune laptele la fiert (in caz ca necesita fierbere)iar dupa se lasa la racit ;3.Se separa galbenusurile de albusuri ;4.Se ...
 Supa crema de dovlecei Supa crema de dovlecei
Se caleste prazul taiat in felii( e mai bun decat ceapa pt. ca nu e asa de puternic la gust ) la foc mic(fara sa se prajeasca) dupa care se aduga dovlecii curatati in prealabil si taiati in felii nu foarte groase, se aduga apa sa acopere dovleceii.Se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 665
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z