SiteDeBucate » vita

Retete cu vita

 a Sfihaa sau a Lahm bia ajina -Placinte cu carne "specific tarilor arabe a Sfihaa sau a Lahm bia ajina -Placinte cu carne "specific tarilor arabe
Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta 20 de minute.Se acopera cu un servet de bucatarie si se lasasa se dospeasca la cald cca 1 ora.In acest timp se pregateste carnea.Ceapa se taie ...
 Pateuri cu telemea de oaie si zaa atar-Pateuri cu carne-specific tarilor arabe Pateuri cu telemea de oaie si zaa atar-Pateuri cu carne-specific tarilor arabe
Se scoate aluatul pentru pateuri din congelator si se lasa cateva minute sa se dezghete.Umplutura de branzaTelemeaua de oaie se rade pe razatoarea mare , se adauga za’atarul si se amesteca bine.Umplutura de carneSe calesc in ulei intai semintele de ...
 Placinta cu varza si carnati de vita Placinta cu varza si carnati de vita
Se curata ceapa se taie si se caleste,apoi morcovul curatat,ardelul,gogosarul curatat si taiat cubulete,apoi carnatul de vita si varza.Se adauga putina apa si se lasa sa scada; se adauga sare,piper,maraul si cimbru dupa gust.Se lasa sa se ...
 Pachetele din frunze  de vita pentru aperitiv Pachetele din frunze de vita pentru aperitiv
Pe fiecare frunza de vita se aseaza cate o felie de branza,o felie de cascaval si se impaturesc,impacheteaza bine formandu-se pachetele.In cazul in care fruzele sunt mai micute,mai subtiri se pot folosi chiar doua...Pachetele unse bine cu ulei de ...
 Carnati afumati de casa Carnati afumati de casa
Carnea tocata se incorporeaza cu usturoiul pisat si condimentele. Se framanta pana se desprinde de lighean si de maini, ca la cozonac.Umplem matele cu ajutorul masinii speciale,afumam la foc timp de o ora si jumae in afumatoare..Lasam sa se ...
 Piftelute cu maioneza si ceapa Piftelute cu maioneza si ceapa
Dau pe robot carnea, costita, painea,ceapa,pesmetul,condimentele, ouale. Modelez bile pe care le prajesc in ulei incins.Scot bilele pe hartie absorbanta. Ceapa taiata juliene, o oparasc in baitzul obtinut din ingredientele prezntate.Strecor ceapa. ...
 Mini-chiftelute cu salata de cartofi Mini-chiftelute cu salata de cartofi
Se pune carnea tocata intr-un castronel, oul crud, pesmetul, verdeata tocata, cateva cubulete mici de ardei rosu, sare, piper, paprika si usturoiul dat pe razatoarea mica. Se omogenizeaza bine compozitia.Cu mana uda sau putin unsa cu ulei se fac ...
 10 APERITIVE FESTIVE (tabla de sah,tartine vesele,snitzele si salate) 10 APERITIVE FESTIVE (tabla de sah,tartine vesele,snitzele si salate)
chiftelele cu susan: se amesteca carnea tocata cu 1 cartof fiert dat pe razatoare, cu condimentele si oul batut, se dau prin faina si apoi prin susan si se prajesc in tigaia cu ulei.Checul aperitiv:se amesteca ouale batute cu cascavalul ras,rondelele ...
 CHIFTELUTE CHIFTELUTE
Cartoful se fierbe,se piseaza si se amesteca impreuna cu celelalte ingrediente intr-un castron. Se amesteca f.bine. Cu o lingura luam din compozitie si formam bilute,tavalindu-le usor prin faina.Se prajesc in ulei incins cca 5-6 min,la foc mare. ...
 Plicuri cu carne Plicuri cu carne
Se taie ceapa julien (fidelute).Se caleste 3 min in ulei incins.Se adauga Vegeta, carnea tocata, sunculita taiata marunt, smantana si se mai lasa 5 min.Se trage de pe foc, se raceste si se adauga un ou si mararul tocat marunt.Se amesteca bine.Se ...
 Empanadas Empanadas
Din faina galbenus si laptele caldut se framanta un aluat. Se inglobeaza incet incet si uleiul in aluatul obtinut. Se formeaza o minge care se pune la frigider pana facem umplutura. Calim ceapa in ulei sau untura, adaugam carnea pana isi schimba ...
 chiftelute chiftelute
In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie dar se pot da si prin razatoarea mica).Separat se pune felia de paine intr-o farfurie adanca sau un castronel;se pune putin lapte peste si se lasa la ...
 Drob de miel Drob de miel
Se fierb maruntaiele de miel. Cand sunt destul de fierte , se scot pe un platou , iar supa rezultata se pastreaza. Se toaca marunt totul. Eu personal le toc din barda sau tocator , voi puteti uza masina de tocat. E mai practic.Se toaca ceapa verde si ...
 CHIFTELUTE CHIFTELUTE
1.Paine este inmuiata in apa si se formeaza niste rotunduri.2.Se pune carnea intr-un castron si adaugam peste aceasta 3 oua, mararul tocat marunt, ceapa si usturoiul tocat marunt, delicat, sare, piper si painea inmuiata.4.Se amesteca foarte bine si ...
 Tartar de carne Tartar de carne
Taiem carnea fasii lungi,dupa care o taiem bucati mai mici!Cu un cutit mai 'sanatos'incepem sa o batem pana se va maruntii;nu trebuie sa aibe aspectul celei tocate!Adaugam sare,piper macinat,ulei de masline,patrunjel tocat,putin usturoi,optional ...
 Limba de porc rasol cu hrean Limba de porc rasol cu hrean
Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare...Dupa ce se ia spuma adaugam o ceapa,jumatate morcov,cateva felii de telina pentru gust si lasam sa fiarba bine.Se pot fierbe si la aburi.Cand bucatile de limba sunt ...
 Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie) Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)
Limba se opareste si se curata .Se curata legumele si se spala.Limba se pune la fiert in apa impreuna cu morcovul, ceapa, piperul, sare, si foaia de dafin.Se face maioneza din galbenusul de ou, 1 lingurita de mustar, sare, zeama de lamaie, si uleiul ...
 Drob vita Drob vita
Maruntaiele se dau un clocot apoi se spala pana apa devine limpede. Se pun la fiert la foc mediu. Cand sunt fierte se dau la racit si apoi se toaca prin masina de tocat. Ceapa se taie cuburi mici si se prajeste in ulei. Se face compozitia din carne, ...
 PIEPT DE PORC UMPLUT SI TAPETAT PIEPT DE PORC UMPLUT SI TAPETAT
Pieptul de porc se spala, se lasa sa se scurga bine de apa si se taie apoi pe lung, fasii de aproximativ 2 – 2,5 cm. Se toaca separat carnea si se amesteca cu oul, cu patrunjelul si ceapa tocate marut si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. ...
 Carne  cu salsa de ton Carne cu salsa de ton
Puneti carnea in bucata intreaga, la fiert in apa rece cu verdurile intregi. Fierbeti timp de 2-3 ore, depinte de carne, si lasati-o sa se raceasca in apa in care a fiert. Dupa racire o scoateti si o taiati feliute subtiri cu un cutit foarte ascutit. ...
1-1011-2021-3031-40
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vita - Pagina 20
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z