SiteDeBucate » Torturi

Retete Torturi

 Tort diplomat Tort diplomat
Pachetele de gelatina se pun la inmuiat in zeama de la compotul de ananas aprox 30-50 min. Dupa ce s-a facut compacta, gelatina se amesteca cu galbenusurile si 100 g de zahar si se pune la foc mic pana se face o compozitie ca o budinca.Albusurile se ...
 Tort diplomat II Tort diplomat II
Gelatina se dizolva in apa rece (30 min) Lapte + zahar+ oua se pun pe foc, peste care se rastoarna gelatina si se fierbe pana se ingroasa.Se lasa la rece amestecand din cand in cand, pana ajunge la o temperatura ca in camera. Se bate friscaJumatate ...
 Tort Diplomat Tort Diplomat
Ouăle se amestecă cu zahărul, apoi se pune laptele călduţ, se pun la fiert la bain marie până devine o compoziţie mai groasă, ca o ciulama. După ce a dat în 2-3 clocote se pune gelatina pe care am lăsat-o să se înmoaie în cele 150 ml ...
 Tort diplomat Tort diplomat
Albusurile se bat spuma cu 75g.zahar. Dupa aceea se pun la foc galbenusurile amestecate cu zaharul,si gelatina dizolvata in zeama de la compot, dupa ce s-au racit galbenusurile (galbenusurile nu se tin mult pe foc, doar pana se dizolva toate ...
 Tort diplomat cu ananas Tort diplomat cu ananas
Ouale se bat cu zaharul,se adauga in laptele fiert caldut si se pun pe baie de abur si se fierb pana se intareste putin.Gelatina inmuiata cu sucul de compot se adauga in compozitia fierbinte.Frisca se amesteca cu compozitia, cand aceasta s-a racit,si ...
 TORT CREMA DE ZAHAR ARS TORT CREMA DE ZAHAR ARS
Galbenusurile frecate bine cu zaharul se adauga peste albusurile batute spuma.Acestea se omogenizeaza bine pana se formeaza o crema.Usor, usor se toarna laptele (sa fie la temperatura camerei) si mirodeniile.Intr-o cratita se pun 10 linguri de zahar ...
 TORT CU CREMA DE LAMAIE TORT CU CREMA DE LAMAIE
blatul:Preincalziti cuptorul la nivelul 4 sau 180 grade C. Bateti usor albusurile si incorporati progresiv zaharul cu o spatula de lemn. Nu bateti prea mult. Adaugati esenta de vanilie si faina cernuta in prealabil. Lasati compozitia sa se odihneasca ...
 Tort diplomat cu rulade Tort diplomat cu rulade
Blat: se bat albusele spuma, se adauga zaharul, apoi se adauga galbenusele, faina, praful de copt, vanilia. Compozitia se pune la copt. Cand e coapta rulada, se ruleaza intr-un prosop si se lasa pana se raceste. Apoi, se unge cu gemul de capsuni si ...
 TORT CU NUCA TORT CU NUCA
Se face un blat de tort normal din 6 ouă, 6 linguri zahăr,6 linguri de făină, într-o formă rotundă. Se coace.Se face crema de nuci astfel - 1 kg. de nuci măcinate se opărăsc cu lapte fierbinte, se lasă să se răcească. Separat se freacă ...
 TORT LA METRU TORT LA METRU
Pentru blaturi - se bat 4 albusuri cu 7 linguri de apa adaugate treptat, se adauga 250 gr. zaha si se bate in continuare pana se dizolva zaharul, se adauga 4 galbenusuri, 6 linguri de ulei si 250 gr faina, dupa care se amesteca ...
 Tort cu frisca Tort cu frisca
Blatul : galbenusurile se amesteca cu 60 g de zahar, pana ce se obtine o crema spumoasa. Albusurile se bat spuma, se adauga restul de 60 g de zahar, se amesteca cele doua compozitii, se adauga faina, amestecandu-se usor, se toarna intr-o forma de ...
 tort diplomat. tort diplomat.
Mod de preparareSe face un blat de tort din: 3 albusuri se bat spuma,se adauga 3 linguri de zahar, cele 3 galbenusuri si la urma se adauga treptat 3 linguri de faina. Se unge o tava rotunda cu un pic de ulei si se toarna compozitia de mai sus .Se ...
 Tort Diplomat Tort Diplomat
Din 4 oua se face un piscot astfel:se bat albusurile spuma, se adauga incet zaharul, apoi 6 linguri de apa una cate una, galbenusurile si apoi faina in ploaie amestecand cu grija sa nu cada spuma.Se coace ca un piscot obisnuit.Crema:Galbenusurile se ...
 Tort diplomat cu capsuni Tort diplomat cu capsuni
prepararea pandispanuluise bat albusele cu zaharul se adauga galbenusele se amesteca usor cu mina ,se pune faina in ploaie,se amesteca.Compozitia se toarna in forma tapetata cu hirtie de copt.se coace la foc mediu 10 15 minute(blatul este ...
 tort  inzapezit tort inzapezit
Cum procedezi: bati albusurile spuma. Separat, amesteci bine toate ingredientele blatului, apoi cu miscari circulare incorporezi si spuma albusurilor. Coci blatul la foc mic spre potrivit.Dupa ce este gata, tai blatul in doua parti egale ca grosime. ...
 Tort rapid Tort rapid
se face cafeaua se strecoara si se adauga esenta de romse freaca spuma untul cu serbetul: pe un plato se pune un rand de biscuiti inmuiati in cafea, un strat de crema ,un rand de biscuiti un strat de dulceata de caise pana se termina -ultimul strat ...
 Tort cu visine Tort cu visine
Gelatina se inmoaie in sucul din compot, apoi se incalzeste pe baie de abur.Iaurtul se amesteca cu zaharul pana acesta se topeste. Se adauga treptat gelatina. Se bate frisca (300 ml) si se amesteca cu crema de iaurt si visinele fara samburi.Blatul ...
 Tort Diplomat Tort Diplomat
•se bat ouale cu zaharul+vanilia se adauga laptele si se bat pe abur pina se ingroase ca o ciulama, nu prea tare•intre timp se pune gelatina la inmuiat in sucul de la compot si daca trebuie se mai pune si apa si mesteca din cind in cind•cind ...
 Tort Tort
Intr-un castron mare se prepara aluatul: se separa galbenusurile si se freaca (cu mixerul) impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, pana ce amestecul devine cremos. Intr-un alt castron, se bat spuma albusurile cu sarea. Se amesteca faina cu amidonul ...
 Tort cu pere si migdale Tort cu pere si migdale
Se freaca bine (de preferat in robotul de bucatarie) zaharul si untul, pana ce masa devine nisipoasa, apoi se adauga galbenusul si aproape toata apa si se amesteca circa 20 de secunde, ca sa se lege bine (daca e nevoie, se mai adauga apa). Se pune ...
212223
1-1011-2021-23
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Torturi - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z