SiteDeBucate » Torturi

Retete Torturi cu migdale

Tort foarte rapid de smochine
Se piseaza smochinele si se amesteca cu zaharul pudra, smochinele tocate fin si albusurile batute (separat( spuma.Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu un sau faina. ...
 Tort deliciu Tort deliciu
Amesteci zaharul cu cele 100 g cacao si cu cele 10 linguri de apa, pe foc potrivit pana se topeste zaharul, apoi lasi compozitia sa se raceasca. Dupa ce s-a racit compozitia, adaugi 8 galbenusuri, pe rand, amestecand dupa fiecare. Imparti compozitia ...
 Tort de botez pentru Alexandru Tort de botez pentru Alexandru
Executia acestui tort pentru mine a fost o piatra de incercare. Niciodata nu am mai facut un tort atat de mare, pentru mai mult de 40 de persoane, iar etapa "conceptiei" a durat destul de mult. Eu am socotit aproximativ 200 de grame / persoana, de ...
 Cheesecake cu ciocolata gianduia Cheesecake cu ciocolata gianduia
pt baza de biscuite:topim untul in microunde,si-l lasam la racit;Intr-un mixer,robot de bucatarie unim biscuitii,migdalele prajite,faramitam,adaugam untul si amestecam totul bine;Compozitia obtinuta o asezam pe fundul unei tavi de tort unsa si ...
 Sacher tort Sacher tort
tortul-Se topeste ciocolata cu 125 gr de unt la ben marin si se lasa sa se raceasca.Se bat albusele spuma se adauga treptat zahar pina spuma este tare se adauga galbenusele si se bate incontinuare,se adauga nucile si inca 75 de unt aproape ...
 Zuccotto Zuccotto
1. O tava mare se acopera cu hartie de copt. Cuptorul se incalzeste la 175gradeC. Pentru blatul de biscuite se bat 5 galbenusuri cu 120g zahar pudra si 1 lingura zahar vanilat. Cele 5 albusuri se bat spuma tare si se adauga amestecului. 50g amidon se ...
 Tort in trei culori Tort in trei culori
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma iar galbenusurile se bat bine cu zaharul si lingura cu apa.Se adauga faina si praful de copt si apoi albusurile spuma invartind usor pina se omogenizeaza.Se pune hartie de copt intr-o forma ...
 Tort cu mere Tort cu mere
Merele se spala, se curata de coaja si se taie felii. Se pun intr-o tava si se presara peste ele zahar, scortisoara ,cardamom .Deasupra se repartizeaza untul taiat in bucati mici. Se da tava la cuptor pana se inmoaie putin merele.Se separa ouale.Se ...
 Ciocolata pana la moarte Ciocolata pana la moarte
Blatul Genoise:Incalzeste cuptorul la 180 grade.Unge cu unt o forma rotunda de 25 x 8 cm, pune hartie de pergament pe fund si unge din nou.Combina ouale batute cu zaharul si incalzestele putin la baia de aburi. Ia de pe aburi si bate pentru 10 min la ...
 Caprese cu migdale Caprese cu migdale
1. amestecati amidonul cu praful de copt2. radeti ciocolata3. frecati untul, pana devine o crema spumoasa,adaugand 85 g zahar in mod gradat4. bateti galbenusurile cu celelalte 85g zahar pana devin o crema omogena5. albusurile le batem separat, pana ...
 Foi de tort usoare Foi de tort usoare
Se incalzeste cuptorul la foc potrivit sau slab 160 de grade.Se bat albusurile spuma se adauga sucul de lamaie si pe urma zaharul si se bat pina devine o spuma tare. Se freaca galbenusurile deoparte si se adauga la spuma usor sa nu o sparga. Se ...
 Tarta cu pere si ciocolata Tarta cu pere si ciocolata
Fierbem 500ml apa cu 80g zahar,adaugam perele taiate pe jumatate,si le fierbem timp de 15 minute!Le dam deoparte la racit,in siropul in care au fiert;Untul moale il batem bine cu restul de zahar pana va devenii o crema,incorporam faina,ouale unul ...
 Tort Diplomat special de sarbatori Tort Diplomat special de sarbatori
Se mixează gălbenuşurile, zahărul, făina până la omogenizare. Se adaugă laptele şi se mai mixează până la omogenizare. Se dă la foc mic amestecând continuu, până când se îngroaşă (cu consistenţa unei şarlote). Se lasă la ...
 Tort delicios de ciocolata cu fructe Tort delicios de ciocolata cu fructe
Porniti cuptorul cu circa 10 minute inainte de a coace. Tapetati cu hartie pergament fundul unei forme pentru copt blaturi, cu diametrul de circa 20 cm, in care veti coace bezeaua. Bateti albusurile spuma tare, impreuna cu praful de copt. incorporati ...
 TORT CU FULGI DE MIGDALE SI FRISCA TORT CU FULGI DE MIGDALE SI FRISCA
Se face un aluat dincele amintite(galb., zahar, marg., esenta, faina+praf de copt si bicarbonat(cernute impreuna), lapte putin(ultima data am pus 1/2 lingura),depinde de uscaciunea fainii.Acest aluat se pune in 2 tavi(cu fund detasabil), cu diametrul ...
 Tort mascota Tort mascota
Aceasta este o prajitura la rece, deci, o vom servi dupa 24 ore, timp in care se lasa in frigider.Untul se scoate din frigider cu cateva ore bune inainte, deoarece trebuie frecat cu zaharul.Deci, se freaca untul cu zaharul pana devine o compozitie ...
 tort de bezea cu crema de ganache tort de bezea cu crema de ganache
albusul + zaharul se pune la fiert intr-o craticioara si se tine pe foc pina se topeste zaharul si lichidul atinge 80- 90 grade,pe toata perioada fierberi se amesteca cu un tel para in lichid asa fierbinte se bate cu mixerul,pina devine ferma si nu ...
 Tort cu pere si migdale Tort cu pere si migdale
Se freaca bine (de preferat in robotul de bucatarie) zaharul si untul, pana ce masa devine nisipoasa, apoi se adauga galbenusul si aproape toata apa si se amesteca circa 20 de secunde, ca sa se lege bine (daca e nevoie, se mai adauga apa). Se pune ...
 Tort cu lamaie Tort cu lamaie
Se aseaza blatul pe o tava si se incinge cuptorul la 180gr..Pentru umplutura se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce se ingroasa si devin cremoase, dupa care se incorporeaza toate celelalte ingrediente si se amesteca bine.Se intinde umplutura ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Torturi cu migdale
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z