SiteDeBucate » Torturi

Retete Torturi cu rom

 Crema de tort cu mascarpone Crema de tort cu mascarpone
Gelatina se inmoaie intr-o ceasca cu apa,apoi se pune la foc mic amestecand mereu pana se dizolva, dar cu mare grija sa nu fiarba pentru ca isi pierde proprietatile.Intr-un vas pentru mixer se pune crema mascarpone, zaharul pudra, frisca lichida si ...
 Tort deliciu Tort deliciu
Amesteci zaharul cu cele 100 g cacao si cu cele 10 linguri de apa, pe foc potrivit pana se topeste zaharul, apoi lasi compozitia sa se raceasca. Dupa ce s-a racit compozitia, adaugi 8 galbenusuri, pe rand, amestecand dupa fiecare. Imparti compozitia ...
 Tort Parfe Tort Parfe
Freci untul cu zaharul bine de tot, adaugi galbenusurile, cacaua si albusurile batute spuma. Adaugi si esenta de rom. Ungi cu unt o cratita de 3 kg. Pe marginea cratitei si pe fundul ei asezi piscoturile pe care le-ai inmuiat intai in lapte. Torni o ...
 Tort cu struguri si alune Tort cu struguri si alune
1.Separi ouale,bati albusurile spuma cu un varf de cutit de sare.Pui 10 linguri de zahar,bati 5 min,apoi pui si restul zaharului + zaharul vanilat,coaja rasa si zeama de portocala.Adaugi pe rand cate un galbenus,mestecand bine dupa fiecare.La ...
 Tort Iepuras cu mure si ciocolata Tort Iepuras cu mure si ciocolata
Incepem cu cele doua blaturi cu gem. Puneti in doua castroane cate un borcan de gem, 3 galbenusuri, 1 si 1/2 plic praf de copt stins cu putina zeama de lamaie si 1 plic zahar vanilat. Amestecati cu un tel cu cate 100 ml lapte, 100 ml ulei si ~300 g ...
 Tort  tigru Tort tigru
Blatul:Bati albusele spuma cu zaharul, adaugi galbenusurile, cacao si faina,praful de copt,apa. Asezi in tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt.Siropul: Ferbi apa cu zaharul si zeama de lamaie,iei de pe flacara, lasi sa se raceasca,adaugi ...
 TORT DE CIOCOLATA TORT DE CIOCOLATA
Pentru aceasta reteta m-am inspirat din retetele de prajituri ale doamnei Miha.Pentru blaturi:Galbenusurile se mixeaza bine cu 100g zahar,zaharul vanilat si un praf de sare.pana isi dubleaza volumul.Apoi se adauga cacaoa dizolvata in 2 linguri de apa ...
 Tort de ciocolata cu blat de capsuni Tort de ciocolata cu blat de capsuni
Puneti intr-un castron gemul, 3 galbenusuri, praful de copt stins cu putina zeama de lamaie sau otet, zaharul vanilat si uleiul. Omogenizati cu telul si adaugati faina amestecand pana ce compozitia devine omogena. Bateti spuma albusurile si ...
 Tort de ciocolata cu blat de caise Tort de ciocolata cu blat de caise
Puneti intr-un castron gemul, 3-4 galbenusuri, praful de copt stins cu putina zeama de lamaie sau otet, zaharul vanilat si uleiul. Omogenizati cu telul si adaugati faina amestecand pana ce compozitia devine omogena. Bateti spuma albusurile si ...
 Tort de semifreddo cu ciocolata si capsuni Tort de semifreddo cu ciocolata si capsuni
1) Sosul de capsuni:spalati capsunile,scurgetile pe hartie sugativa,le amestecati cu 2 linguri de zahar,dupa care le puneti intr-o tigaie de teflon ,pe foc mic cu 2-3 linguri de apa; Se fierb amestecand continuu,pana cand capsunile se topesc si devin ...
 Tort de ciocolata Tort de ciocolata
Se fac cele 200g de cafea tare si se amesteca cu cele 8 linguri de zahar pana cand acesta se topeste. Se desface blatul si se pune deoparte. Se pune ciocolata intr-un castron si se topeste la baie de aburi, apoi se raceste cu cafeaua care intre timp ...
 Cupola cu frisca Cupola cu frisca
Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile unul cate unul,se incorporeaza faina amestecata cu cacaoa.Compozitia rezultata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce la cuptor pt 30-35 de minute.Cele 2 oua se ...
 Tort Anena Tort Anena
Se face crema prima data, pentru a avea timp sa se raceasca.Cele 4 oua se amesteca cu 300 g zahar la bain-marie, pana se dizolva.La aceasta crema, secretul este sa nu aducem crema la punctul de fierbere. In cazul in care va fierbe, crema se taie.Dupa ...
 Tort Elena Tort Elena
Blatul :Untul la temperatura camerei se freaca cu ½ din cantitatea de zahar si restul se bate spuma cu albusul si un praf de sare. Galbenusurile se freaca separat cu esentele si cognacul. Se adauga cate putin din compozitia de galbenusurile si se ...
 Tort de ciocolata neagra Tort de ciocolata neagra
Se spumeaza untul cu zaharul, se adauga ouale pe rand, apoi faina amestecata cu praful de copt, cacaoa si miroasele. Se tapeteaza forma de tort cu hartie de copt si se rastoarna aluatul. Se da la cuptor pentru 40min. la 180gr.. Se lasa la racit ...
 Tort de mere Tort de mere
Pt.blat,se face un pandispan,asa:albusurile se bat spuma,tare;se pune zaharul(si 1 lingura zeama de lamiie);se bate,in continuare,pina ce zaharul e topit,iar compozitia e f.tare.Pe urma se pun galbenusurile si aromele(coaja de lamiie si ...
 Sarlota Sarlota
Pt crema se amesteca oul cu zaharul pana devine o crema spumoasa.Se adauga laptele treptat si se fierbe la foc mic amestecand mereu.Cand incepe sa clocoteasca,se ia de pe foc,se adauga ciocolata,se amesteca pana se topeste si se lasa sa se ...
 Tort Fluturas Tort Fluturas
Blatul:Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile, faina,nuca,cacaoa,praful de copt si arome dupa preferinta.Blatul se coace intr-o forma rotunda cu diametrul de 30 cm.,tapetata cu hartie de copt.Timp de coacere cam 45-50 de ...
 Tort Clopotel Tort Clopotel
Mai intai, asezam toate ingredientele pe masa si le lasam vreo 20 minute ca sa ajunga toate la aceeasi temperatura. Primul pas este sa facem siropul, apoi frisca, apoi blatul.1.SiropulIntr-un ibric punem apa , o lasam sa dea in clocot, apoi adaugam ...
 Tort Tiramisu Tort Tiramisu
Se prepara un pandispan ,rece se taie in 2Din cana de zahar si cana de apa(se fierb)+ nesul se pregateste siropulFrisca se bate,mascarpone se amesteca cu nesul cu romulIntr-o tigaita se prepara sarlota. Ouale + laptele diluat in 2 linguri de apa + ...
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Torturi cu rom
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z