SiteDeBucate » Torturi

Retete Torturi cu frisca

Tort diplomat
Preparare blat: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si apoi se pune faina si vanilia. Compozitia se toarna intr-o cratita(4l) unsa bine cu ulei, peste care se aseaza o coala alba. Se desprinde blatul de coala cat este cald. ...
Tort de mere
Intr-o cratita de 3 kg se pun 100g unt taiat felii si un pahar de zahar in care se imbraca tot vasul. Merele se scobesc cu un cutit special si se curata de coaja. Mijlocul merelor se umple cu dulceata si se aseaza peste unt si zahar in cratita. ...
tort cu frisca si fructe
incepem cu blatul; se separa ouale, se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga praful de copt, galbenusurile, iar apai faina;eu de obicei cern faina pt a nu mi se face cocoloase in aluat; se da la cuptor la foc potrivit ...
 Crema de tort cu mascarpone Crema de tort cu mascarpone
Gelatina se inmoaie intr-o ceasca cu apa,apoi se pune la foc mic amestecand mereu pana se dizolva, dar cu mare grija sa nu fiarba pentru ca isi pierde proprietatile.Intr-un vas pentru mixer se pune crema mascarpone, zaharul pudra, frisca lichida si ...
 Tort de piscoturi si mure Tort de piscoturi si mure
Separi albusurile de galbenusuri si pui galbenusurile pe foc intr-un vas mic impreuna cu zaharul. Amesteci incontinuu pana se ingroasa.Iei vasul de pe foc si-l lasi sa se raceasca. In acest moment adaugi fructele.Bati si albusurile spuma si le ...
 Tort cu fructe Tort cu fructe
Se curata fructele de coaja, se spala, se scurg, se taie felii subtiri. Portocalele se spala bine si se stoarce zeama. Pandispanul se taie pe orizontala in trei foi egale si se stropesc cu zeama de portocale. Frisca se bate spuma tare, se amesteca cu ...
 Tort cu visine Tort cu visine
Freci galbenusurile cu indulcitorul pana obtii o crema, apoi adaugi treptat apa, coaja de lamaie si faina. Bati spuma albusurile si le adaugi in compozitia de galbenusuri, amestecand de sus in jos. Ungi cu ulei o forma de tort sau o tava rotunda, o ...
 Tort de visine Tort de visine
Incingi cuptorul la 180 de grade. Bati untul cu 150 g zahar si 1 plic zahar vanilat. Inglobezi pe rand ouale. Amesteci faina cu praful de copt si adaugi peste compozitia de mai sus. Ungi o tava de tort, adaugi 1/2 din cantitate si nivelezi. In restul ...
 Tort de iaurt Tort de iaurt
Iaurtul cu cele 12 linguri de zahar le amesteci bine intr-un castronel. Fructele din compot le tai marunt, iar zeama de la un compot o pui intr-o cana de 300 ml, o amesteci cu un pliculet de gelatina, dupa care o incalzesti pana se dizolva ...
 Tort Parfe Tort Parfe
Freci untul cu zaharul bine de tot, adaugi galbenusurile, cacaua si albusurile batute spuma. Adaugi si esenta de rom. Ungi cu unt o cratita de 3 kg. Pe marginea cratitei si pe fundul ei asezi piscoturile pe care le-ai inmuiat intai in lapte. Torni o ...
 Tort diplomat Tort diplomat
Se pun la scurs fructele din compot.Dupa ce s-au scurs se taie cubulete.Se pastreaza cateva in cazul in care dorim sa ornam cu fructe.Frisca se bate bine si se da la frigider.Se bat ouale cu zaharul putin,apoi se pun pe baie de abur.Se amesteca ...
 Tort diplomat Tort diplomat
Amesteci cu telul toate ingredientele pentru crema si le pui pe foc mic, amestecand pana devine o crema fina, dupa care o dai la racit. Intre timp, bati frisca si, separat, cele doua albusuri spuma. Dupa ce se raceste crema, adaugi jumatate din ...
 Torta simfonica Torta simfonica
Blatul:Se incinge cuptorul la 180 gC.Se freaca bine untul cu zaharul pudra,vanilia si coaja de portocala,se adauga mai intai 1 lingura de faina si apoi galbenusurile pe rand,urmate de ciocolata topita.Se bat bine albusurile cu zaharul si sarea.Se ...
 TORT DE CIOCOLATA TORT DE CIOCOLATA
Pentru aceasta reteta m-am inspirat din retetele de prajituri ale doamnei Miha.Pentru blaturi:Galbenusurile se mixeaza bine cu 100g zahar,zaharul vanilat si un praf de sare.pana isi dubleaza volumul.Apoi se adauga cacaoa dizolvata in 2 linguri de apa ...
 Tort cu 2 creme Tort cu 2 creme
Blat:Se incalzeste cuptorul la 180gC.Albuşurile de ou se bat spuma tare, adăugând încet zahărul,ca la bezea, apoi se adauga nucile,faina impreuna cu pudra de cacao si praful de copt. Se toarna compozitia intr-o forma de tort tapetata cu hartie ...
 Tort de ciocolata  a la Silvia Tort de ciocolata a la Silvia
Blat:Se bat ouale cu praful de sare,zaharul si vanilia pana ce isi dubleaza voulmul.Se adauga uleiul si laptele,apoi faina amestecata cu cacao,coaja de portocala si praful de copt.Se toarna aluatul intr-o forma de tort (26cm)tapetata cu hartie de ...
 Tort in doua culori Tort in doua culori
Mai intai se lasa la inmuiat gelatina in 300 ml apa rece.Biscuitii se sfarama bine si se amesteca cu untul topit (sa fie lichid). Se ia o forma rotunda de tort cu fundul detasabil, se pune in forma o folie de plastic alimentar si se umezeste cu apa. ...
 Tort Dilpomat Tort Dilpomat
Se amesteca crema mascarpone cu zaharul,smantana si vanilia in care se adauga gelatina topita in sucul de ananas(conform instructiunilor de pe pachet), iar apoi se adauga frisca batuta bine, amestecandu usor de sus in jos si fructele de ananas, dupa ...
 Pandispan cu crema de branza Pandispan cu crema de branza
Pandispanul: ouale se mixeaza bine cu zaharul pana devin o crema omogena,se adauga in ploaie faina cernuta,se amesteca si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie pergament si unt;Se introduce in cuptorul incalzit in prealabil 180°C timp de 25 ...
 Tort cu iaurt de piersici Tort cu iaurt de piersici
Separa albusurile de galbenusuri.Bate albusurile spuma,adauga zaharul,apoi galbenusurile unul cate unul,iar la final faina cernuta.Omogenizezi compozitia si o torni intr-o tava unsa cu margarina.Se da la cuptorul preincalzit pt 35 de minute.Pt crema ...
1-1011-15
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Torturi cu frisca
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z