SiteDeBucate » Torturi

Retete Torturi cu esenta de rom

 Tort deliciu Tort deliciu
Amesteci zaharul cu cele 100 g cacao si cu cele 10 linguri de apa, pe foc potrivit pana se topeste zaharul, apoi lasi compozitia sa se raceasca. Dupa ce s-a racit compozitia, adaugi 8 galbenusuri, pe rand, amestecand dupa fiecare. Imparti compozitia ...
 Tort Parfe Tort Parfe
Freci untul cu zaharul bine de tot, adaugi galbenusurile, cacaua si albusurile batute spuma. Adaugi si esenta de rom. Ungi cu unt o cratita de 3 kg. Pe marginea cratitei si pe fundul ei asezi piscoturile pe care le-ai inmuiat intai in lapte. Torni o ...
 Tort cu struguri si alune Tort cu struguri si alune
1.Separi ouale,bati albusurile spuma cu un varf de cutit de sare.Pui 10 linguri de zahar,bati 5 min,apoi pui si restul zaharului + zaharul vanilat,coaja rasa si zeama de portocala.Adaugi pe rand cate un galbenus,mestecand bine dupa fiecare.La ...
 Tort Iepuras cu mure si ciocolata Tort Iepuras cu mure si ciocolata
Incepem cu cele doua blaturi cu gem. Puneti in doua castroane cate un borcan de gem, 3 galbenusuri, 1 si 1/2 plic praf de copt stins cu putina zeama de lamaie si 1 plic zahar vanilat. Amestecati cu un tel cu cate 100 ml lapte, 100 ml ulei si ~300 g ...
 Tort  tigru Tort tigru
Blatul:Bati albusele spuma cu zaharul, adaugi galbenusurile, cacao si faina,praful de copt,apa. Asezi in tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt.Siropul: Ferbi apa cu zaharul si zeama de lamaie,iei de pe flacara, lasi sa se raceasca,adaugi ...
 TORT DE CIOCOLATA TORT DE CIOCOLATA
Pentru aceasta reteta m-am inspirat din retetele de prajituri ale doamnei Miha.Pentru blaturi:Galbenusurile se mixeaza bine cu 100g zahar,zaharul vanilat si un praf de sare.pana isi dubleaza volumul.Apoi se adauga cacaoa dizolvata in 2 linguri de apa ...
 Tort de ciocolata cu blat de capsuni Tort de ciocolata cu blat de capsuni
Puneti intr-un castron gemul, 3 galbenusuri, praful de copt stins cu putina zeama de lamaie sau otet, zaharul vanilat si uleiul. Omogenizati cu telul si adaugati faina amestecand pana ce compozitia devine omogena. Bateti spuma albusurile si ...
 Tort de ciocolata cu blat de caise Tort de ciocolata cu blat de caise
Puneti intr-un castron gemul, 3-4 galbenusuri, praful de copt stins cu putina zeama de lamaie sau otet, zaharul vanilat si uleiul. Omogenizati cu telul si adaugati faina amestecand pana ce compozitia devine omogena. Bateti spuma albusurile si ...
 Tort de ciocolata Tort de ciocolata
Se fac cele 200g de cafea tare si se amesteca cu cele 8 linguri de zahar pana cand acesta se topeste. Se desface blatul si se pune deoparte. Se pune ciocolata intr-un castron si se topeste la baie de aburi, apoi se raceste cu cafeaua care intre timp ...
 Cupola cu frisca Cupola cu frisca
Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile unul cate unul,se incorporeaza faina amestecata cu cacaoa.Compozitia rezultata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce la cuptor pt 30-35 de minute.Cele 2 oua se ...
 Tort Anena Tort Anena
Se face crema prima data, pentru a avea timp sa se raceasca.Cele 4 oua se amesteca cu 300 g zahar la bain-marie, pana se dizolva.La aceasta crema, secretul este sa nu aducem crema la punctul de fierbere. In cazul in care va fierbe, crema se taie.Dupa ...
 Tort de mere Tort de mere
Pt.blat,se face un pandispan,asa:albusurile se bat spuma,tare;se pune zaharul(si 1 lingura zeama de lamiie);se bate,in continuare,pina ce zaharul e topit,iar compozitia e f.tare.Pe urma se pun galbenusurile si aromele(coaja de lamiie si ...
 Sarlota Sarlota
Pt crema se amesteca oul cu zaharul pana devine o crema spumoasa.Se adauga laptele treptat si se fierbe la foc mic amestecand mereu.Cand incepe sa clocoteasca,se ia de pe foc,se adauga ciocolata,se amesteca pana se topeste si se lasa sa se ...
 Tort Fluturas Tort Fluturas
Blatul:Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile, faina,nuca,cacaoa,praful de copt si arome dupa preferinta.Blatul se coace intr-o forma rotunda cu diametrul de 30 cm.,tapetata cu hartie de copt.Timp de coacere cam 45-50 de ...
 Tort cu nuca si ciocolata Tort cu nuca si ciocolata
Pentru aluat am batut albusurile cu un strop de sare si 5 linguri de zahar;Separat am frecat galbenusurile cu un strop de sare, 1 lingurita de ulei (am citit ca accentueaza culoarea galbenusurilor) si 3 linguri de zahar;Peste spuma albusurilor am ...
 Tort de clatite cu crema de vanilie Tort de clatite cu crema de vanilie
Prepararea clatitelor:Intr-o craticioara se pune laptele, adaugam si zaharul.Punem si sticluta cu esenta de rom.Adaugam si ouale.Adaugam si faina in ploiaie si amestecam pana obtinem un aluat omogen de consistenta unei smantani mai groase.Dupa ce sa ...
 Tort Malaga Tort Malaga
Pentru blat, se bat ouale intregi cu un pahar de zahar pana formeaza o crema onctuoasa. Se adauga uleiul in suvoi subtire, mixand in continuare, apoi se amesteca usor cu faina amestecata cu praful de copt. Se aseaza intr-o tava acoperita cu hartie de ...
 Tort Foret -Noire Tort Foret -Noire
Blatul:Albusul se bate cu zaharul, se adauga galbenusele, se amesteca usor, amidonul, cacao, faina, praful de copt se amesteca si se adauga peste compozitia de mai sus.Se tapeteaza cu hartie de copt forma in care vrem sa coacem blatul, se rastoarna ...
 Tort Dobos Tort Dobos
Prepararea cremei:Am fiert zaharul cu 50 ml apa, apoi am lasat sa se racoreasca. Untul l-am frecat cu cacaoa pana a devenit o crema fina, apoi treptat am adaugat siropul de zahar caldut. In crema care intre timp s-a racit am adaugat zaharul vanilat ...
 Tort cu crema de cacao Tort cu crema de cacao
BlatulGalbenusurile se amesteca cu zaharul, mirodeniile si sarea pana ce se topeste zaharul. Adaugam nuca, punem faina cernuta, praful de copt stins cu lamaie si la sfarsit albusurile batute spuma. Amestecam usor, prin rasturnare, ca aluatul sa poata ...
123
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Torturi cu esenta de rom
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z