SiteDeBucate » Torturi

Retete Torturi

 Tort Arici Tort Arici
Se rup biscuitii in bucati mai mici si ii amestecam cu celelalte ingrediente (miere, cacao, nuca, unt....). Compozitia trebuie sa aibe consistenta aceleia pentru salam de biscuti. Daca mai este nevoie adaugati putin lapte. Compozitia obtinuta se da ...
 Tort cu mousse de ciocolata si iaurt de capsuni Tort cu mousse de ciocolata si iaurt de capsuni
pt blat: albusurile se mixeaza bine cu zaharul , se pun galbenusurile, apoi treptat laptele, uleiul, cacaua si faina amestecata cu praful de copt.pt creme: un plic de gelatina se pune cu 2 linguri lapte la hidratat, se topeste si se amesteca cu ...
 Caprese cu migdale Caprese cu migdale
1. amestecati amidonul cu praful de copt2. radeti ciocolata3. frecati untul, pana devine o crema spumoasa,adaugand 85 g zahar in mod gradat4. bateti galbenusurile cu celelalte 85g zahar pana devin o crema omogena5. albusurile le batem separat, pana ...
 Mini tort  cu mousse de ciocolata Mini tort cu mousse de ciocolata
Am pregatit pandispanul asa: galbenusurile le-am batut cu zaharul pana au devenit crema,am incorporat usor faina amestecand cu atentie,iar la sfarsit am adaugat albusurile frumos crescute(mixate)Am tapetat tava cu unt si faina,am introdus in cuptorul ...
 Tort de ciocolata cu capsune Tort de ciocolata cu capsune
Pandispanul de prepara in mod obisnuit: albusurile batute spuma, galbenusuri frecate cu zahar, cele doua amestecate, apoi se adauga faina cernuta amestecata cu cacao si se amesteca usor cu lingura de lemn.Se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 ...
 Tort aniversar inima Tort aniversar inima
Cremele se prepara conform instructiunilor de pe plic.Blatul se insiropeaza cu ce vreti voi, io am pus suc de visine.Tortul se umple cu crema de ciocolata si se imbraca in crema de frisca. ...
 Tortul meu DIPLOMAT Tortul meu DIPLOMAT
Ouale se bat bine cu zaharul,gelatina se pune la inmuiat vreo 30 min cu laptele,apoi se pun la bain-marie.Cand gelatina s-a topit,luam de pe foc si amestecam cu ouale si zaharul(batute bine inainte).Punem pe foc si amestecam continuu pana ce ...
 Foi de tort usoare Foi de tort usoare
Se incalzeste cuptorul la foc potrivit sau slab 160 de grade.Se bat albusurile spuma se adauga sucul de lamaie si pe urma zaharul si se bat pina devine o spuma tare. Se freaca galbenusurile deoparte si se adauga la spuma usor sa nu o sparga. Se ...
 Tort de ciocolata Tort de ciocolata
1. Pentru blat: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, faina si cacao, apoi se pune in forma unsa si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit.2. Intre timp, se prepara siropul: 250 grame de zahar se fierb 10 minute cu 1 ½ ...
 TORT CU CAPSUNI TORT CU CAPSUNI
Pentru blat, albusurile se bat spuma cu 2 linguri de apa, zaharul tos si cu zaharul vanilat. Se adauga galbenusurile. Se mai amesteca de doua ori, apoi se adauga ingredientele solide: faina amestecata cu amidonul, cacaoa si praful de copt. Compozitia ...
 TRANDAFIRI DIN PASTA DE LAPTE PRAF TRANDAFIRI DIN PASTA DE LAPTE PRAF
Se pune intr-un castronel o lingurita de miere,colorant(daca doriti trandafiri colorati),se adauga treptat laptele praf,incepand cu o lingurita plina. Se adauga lapte praf pana ce pasta se poate framanta bine in mana. Se fac bilute din pasta de ...
 Kinder felie de lapte Kinder felie de lapte
Se bat ouale cu zaharul,apoi se adauga untul topit,faina,praful de copt si mai apoi cacaoa.Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,se da la cuptorul incins 180°c pentru 20 min.mai bine zis pana trece testul scobitorii.Dupa ...
 Tarta cu pere si ciocolata Tarta cu pere si ciocolata
Fierbem 500ml apa cu 80g zahar,adaugam perele taiate pe jumatate,si le fierbem timp de 15 minute!Le dam deoparte la racit,in siropul in care au fiert;Untul moale il batem bine cu restul de zahar pana va devenii o crema,incorporam faina,ouale unul ...
 tort diplomat tort diplomat
A fost ziua mamei mele si m-am gandit sa-i prepar tortul preferat.E pentru prima oara cand il fac,reteta am luat-o de la o prietena ....tortul a iesit delicios dar gelatina pe care am pus-o deasupra s-a taiat si nu arata prea bine...asa ca-mi cer ...
 Red Velvet Cake - Tort "Catifea Rosie" Red Velvet Cake - Tort "Catifea Rosie"
Intr-un castron se cern impreuna faina, sarea si cacaoa. Se lasa in asteptare.In alt castron se pune untul,impreuna cu zaharul tos, se bate bine folosind mixerul, cam 2-3 min, dupa care se adauga ouale, unul cite unul, batind bine dupa fiecare ...
 Tort cu crema de nuci Tort cu crema de nuci
Preparam primul blat.Se bat albusurile cu zaharul. Se adauga galbenusurile, uleiul, esenta ,praful de copt amestecat cu faina si se amesteca usor.Se unge o tava rotunda cu ulei si se tapeteaza cu faina apoi se toarna compozitia. Se coace 20-25 minute ...
 Tort Tiramisu Tort Tiramisu
pt blat :se bat spuma albusurile, s eadauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste si se formeaza o spuma densa ce nu curgese adauga si galbenusurile apoi faina si praful de copt.pt crema: se bat putin ouale cu zaharul si se pun pe baie de ...
 tort cu ciocolata si mousse de caise tort cu ciocolata si mousse de caise
Blatul:Se freaca galbenusurile cu zahar adaugand din cand in cand cate o lingura de apa .Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga putin cate putin in amestecul de galbenusuri. Albusurile se bat spuma si se adauga la amestec.Se unge o forma de ...
 tort diplomat cu pere tort diplomat cu pere
blatul:Se separa albusurile de galbenusuri.Acestea din urma se bat bine cu zaharul,se adauga faina amestecata cu praful de copt si la urma albusurile batute spuma,amestecand usor de sus in jos cu o spatula.Se pune in tava(patrata in cazul meu)unsa cu ...
 Tort de portocale Tort de portocale
Se amesteca galbenusurile cu zaharul, se pune laptele caldut si se pun la fiert sa dea 3 - 4 clocote.Se lasa sa se racoreasca, apoi se pune zaharul vanilat, coaja de portocala, gelatina dizolvata in apa calduta, albusurile batute spuma si frisca.Se ...
1-1011-2021-23
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Torturi - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z