SiteDeBucate » Torturi

Retete Torturi

 Tort de fructe in forma de peste Tort de fructe in forma de peste
Blat: 8 albusuri + putina sare se bat foarte bine, apoi se adauga zaharul. Dupa ce s-a topit bine zaharul, se adauga galbenusurile si faina in ploaie faina. Se tapeteaza tava si se baga la cuptorul bine incins aproximativ 20 min.Budinca: 1 litru de ...
 Tort cu piscoturi de sampanie Tort cu piscoturi de sampanie
Se face crema cu lapte (eu am ales crema de lamaie), se pregateste siropul pt. inmuiat, se inmoaie cate un piscot si se aseaza pe un platou; dupa fiecare rand de piscot, se intinde un rand de crema; la sfarsit se orneaza cu frisca si ornamentele ...
 Tort de mere Tort de mere
Intr-o oala se face o crusta de zahar ars din 3 linguri de zahar.Se curata merele de coaja si se da scoate mijlocul lasand merele intregi. Se aseaza in oala pregatita si se pune in mijlocul lor cubuletul de unt si cate o lingurita de dulceata. Se dau ...
 Tort de ciocolata Tort de ciocolata
prepararea blatului:1-punem cuptorul la incalzit la 170 grade ,caldura sus si jos .2-batem ouale si zaharul (este preferibil cu robotul)pana ce se obtine o culoare albuie.3-incorporam faina,si cacaua si invirtim usurel pina ce se incorpora toate ...
 TORT DIPLOMAT TORT DIPLOMAT
Sirop:Se prepara 1/2 litru de sirop de zahar ars astfel:-se pune 1/4 kg de zahar la ars (ca la crema de zahar ars); -dupa ce s-a ars zaharul se pune 1/4 L apa si se lasa la rece.Blat:Se separa albusul de galbenus. Se bat bine albusurile, se adauga ...
 Tort de ciocolata cu etaj Tort de ciocolata cu etaj
Un blat: se separa 6 oua, se bat albusurile spuma bine, se adauga treptat galbenusurile, se bate, apoi se adauga treptat zaharul si se bate bine pana cand se topeste zaharul. Apoi adaugam praf de copt, 1 lingura ulei, esenta de rom, coaja rasa de ...
 Tort de piscoturi cu ananas Tort de piscoturi cu ananas
Freci untul cu zaharul pudra si esenta de vanilie.Prepari budinca conform instructiunilor de pe plic si freci cu crema de unt obtinuta anterior.Ananasul il scurgi printr-o strecuratoare si amesteci zeama cu visinata.Fructele le incorporezi in crema ...
 TORT FIN DE CIOCOLTA GLADYS fara blat TORT FIN DE CIOCOLTA GLADYS fara blat
Se da prin razatoarea fina coaja de la o portocala,se amesteca cu 2 linguri zahar tos si se lasa deoparteSe pun la fiert 1 ceasca cafea filtru sau expresso cu 6 linguri zahar pudra si 1oo g cacao si se da cateva clocote pana se ingroase ca o ...
 tort ciocolata tort ciocolata
Se separa ouale si se bat spuma albusurile cu zaharul . Se amesteca galbenusurile amestecate cu sarea in spuma de albusuri, se adauga in ploaie faina in care este amestecat praful de copt, nucile,cacaua si se amesteca prin rasturnare. Se adauga ...
 tort de banane tort de banane
Intr-un vas inalt de cca 10 cm se asaza piscoturile stropite cu lapte si rom, atat pe fundul vasului cat si vertical pe peretii acestuia de jur imprejur..Separat se face piure din banane si se amesteca cu frisca batuta spuma tare.Se amesteca usor ...
 Tort Pavlova Tort Pavlova
Se bat albusurile spuma.Se adauga treptat zaharul pudra si se mixeaza in continuare. Se pune otetul si amidonul si se mai amesteca inca putin. Se preincalzeste cuptorul. Nu stiu la ce temperatura pentru ca eu nu am cuptor cu ceas, dar l-am lasat la ...
 Tort pentru fratele meu Tort pentru fratele meu
Se separa ouale:in albusuri se pune zaharul si putina sare,apoi se bate spuma,iar galbenusurile se bat bine cu zaharul vanilinat,esenta si coaja de lamaie pana devine ca o crema.Dupa ce bati spuma albusurile adaugi si galbenusurile si faina in ...
 Tort diplomat Tort diplomat
1 cana de zahar se bate cu albusele, separat 1 cana de zahar se freaca cu galbenusele, separat 1/2 l frisca lichida se bate spuma.Toate 3 se incorporeaza, apoi se adauga fructele maruntite si stafidele; apoi gelatina cu zeama compotului se incalzesc ...
 Tort cu crema  fiarta pe aburi Tort cu crema fiarta pe aburi
Se bat albusurile cu 10 linguri de zahar, se adauga galbenusurile si faina si se coace cca. 20 min la foc potrivit. Dupa ce se raceste blatul, se taie in doua si se unge cu crema care se face astfel: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga ...
 Tort de portocale Tort de portocale
Se amesteca 6 galbenusuri cu 350 g zahar, cu 3 plicuri zahar vanilat si 1/2 l lapte,apoi se continua amestecarea pe foc intr-un vas cu apa; 3 pliculete de gelatina se amesteca si ele cu 5-6 linguri de apa pe foc, (nu direct ci tot intr-un vas cu apa} ...
 Tort de mere special Tort de mere special
etapa I.- se curata merele de coaja si de casuta de simburi cu un cutit special (cilindric, capabil sa scoata numai casuta);-se unge cratita cu unt sau margarina peste care se presara zahar;se aseaza merele, iar in golul obtinut in fiecare mar dupa ...
 tort de bezea cu crema de lamaie tort de bezea cu crema de lamaie
se coc 3 foi de bezea intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se lasa la racit iar dupa se alterneaza cu crema de lamaie care se face astfel: se freaca galbenusurile cu zaharul zeama si coaja de lamaie, pe baie de abur, iar cd s-a racit se amesteca ...
 TORT DE FRUCTE TORT DE FRUCTE
Bati albusurile, incorporezi zaharul, faina si galbenusurile si dai blatul la cuptor la foc mic, il verifici cu scobitoarea sa vezi daca e copt si in interior. Dupa ce-l scoti din cuptor il lasi la racit, il tai in 3 si pui crema de vanilie pe care ...
 tort tiramisu tort tiramisu
Se freaca galbenusele cu zaharul f. bine, se adauga mascarpone, frisca, nesul.Se insiropeaza piscoturile in cafeaua filtru rece.Se aseaza pe tava un rand de piscoturi, un rand de crema si tot asa, la sfarsit crema si se pudreaza cu cacao. ...
 tort tort
Se taie blatul in 3, daca e facut in casa, daca e cumparat este gata taiat. Se aseaza pe un platou. Primul blat nu se insiropeaza!! Se bate frisca cu jumatate din zahar. Cealalta jumatate cantitate de zahar se imparte si ea in 2, cate una ptr fiecare ...
1-1011-2021-23
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Torturi - Pagina 19
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z