SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste cu faina

 File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj
Fileurile de peste se vor trece printr-un strat de faina subtire, dupa care se vor aseza in tigaia in care au pus doua cubulete de unt si evident ulei pentru a se praji pestele.Dupa ce se-ntoarce pe ambele parti, peste, peste se adauga vinul alb si ...
 Tortellini cu cod pane Tortellini cu cod pane
Punem sare si piper peste Cod si lasam 10 min. Trecem prin faina si prajim in 5 linguri ulei pana se aureste si le punem pe o farfurie cu servetel ca sa iasa surplusul de grasime. Punem apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca punem pastele pentru ...
 Chiftelute  din  peste cu sos de coriandru verde Chiftelute din peste cu sos de coriandru verde
Fileul de peste se curate si se lasa intr-o marinata de zeama de lamiie,cel putin 6 ore(eu las peste noapte).A 2-a zi,fileul de peste(stors bine)se da prin masina de tocat carne,de 2 ori,impreuna cu:cele 2 cepe,prajite putin(dar reci),cartofii ...
 Saramura de crap Saramura de crap
Intii se spala bine pestele dupa care se presara cu sare gronjoasa si se lasa citeva minute dupa care se spala din nou.Intr-o tigaie mare se incalzeste uleiul,-pe o farfurie plata se pune faina si se amesteca cu boiaua atit cea iute cit si cea dulce ...
 Crap romanesc prajit Crap romanesc prajit
Pestele portionat se sareaza si se lasa cam o ora in frigider ca sa traga sarea. Se pune faina intr-o farfurie si se da pestele prin ea, dupa care pestele se prajeste in ulei incins. Se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi. ...
 File de peste "donut" prajit File de peste "donut" prajit
Pestele se spala bine,apoi se pune cu cca 2 lamii,pina a 2-a zi;se pune un rind de peste,apoi,un rind de lamiie(suc si coaja) si tot asa.A 2-a zi,pestele nu se spala;se stoarce,apoi se pune pe un fund de lemn.Se stropeste cu zeama de lamiie,apoi,se ...
 Pestisori crocanti Pestisori crocanti
Se curata,se spala bine, se lasa la scurs.Se sareaza dupa gust.Fiecare pestisor se da prin faina si se prajesc apoi in ulei incins.Se intorc pe amandoua partile .Se scot pe un servet absorbant.Ies foarte,foarte crocanti.Pofta buna! ...
 Crab sticks pane Crab sticks pane
Se lasa sa se decongeleze batoanele de crab si apoi se desfac din foile individuale.Se bat bine ouale cu condimentele.Se ia cate un baton si se trece mai intai prin faina apoi prin amestecul de ou si apoi prin pesmet.Se prajesc in ulei incins doua ...
 Somon la cuptor cu sos de sampanie si portocala Somon la cuptor cu sos de sampanie si portocala
Se condimenteaza fileurile cu sare si se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline.Se presara pe deasupra coaja rasa de portocala si lamaie. Se aseaza intr-un vas in care am adaugat feliile de portocala si putina apa si se dau la cuptor.Din cand ...
 Pastravi prajiti Pastravi prajiti
Se curata pastravii la interior si exterior ca orice alt tip de peste. Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul bine incins. Se intorc cu grija pe ambele parti. Se servesc cu mamaliga calda, alaturi de ...
 STAVRIZI  PRAJITI STAVRIZI PRAJITI
Se indeparteaza urechile,intestinele,se spala ,se sareaza,se zvanta bine.Se dau bine prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.Se scot pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de ulei si se servesc dupa preferinta cu lamaie ...
 Cod in crusta de malai si legume la abur Cod in crusta de malai si legume la abur
Fileurile de cod,se curata,se spala,se transeaza ,se lasa la scurs pe prosop de hartie,apoi se sareaza si se pipereaza.Trebuie lasat 30 de minute pt. a patrunde sarea si piperul.Din faina de grau 70% si 30%faina de malai fina,punandu-se apa foarte ...
 Pangasius cu solzi si sos Pangasius cu solzi si sos
Fileurile de peste se ajusteaja frumos,se spala si se sterg bine.Cartofii curatati se feliaza subtire apoi se decupeaza rondele mici.Cartofii se oparesc in apa cu sare apoi se scurg.Fileurile de peste se sareaza si se pipareaza .Cartofii se ung cu ...
 Peste de rau, prajit Peste de rau, prajit
Pestele de rau, curatat (e mai bun daca e prins de mana ta) se sareaza si se trece prin faina amestecata cu boia. Se prajeste in ulei incins, pana face o crusta aramie, si pe o parte, si pe alta.Se serveste cu mujdei de usturoi sau cu zeama de ...
 Fish finger (file de peste pane) Fish finger (file de peste pane)
Fileul de peste se curata bine, se taie bucati de cca 2/10 cm. Se stropeste cu zeama de lamaie (dupa gust), se presara cu sare, piper si chilli.Se amesteca cele 2 oua cu sare, piper, usturoiul zdrobit (cei 4-5 catei), mustarul, coaja de la o lamaie ...
 Pastrav umplut Pastrav umplut
Se curata, se spala si se taie dupa preferinta morcovul, 1 ceapa si telina. Se calesc in 20 ml ulei incins si se asaza in tava. Se taie in felioare ciupercile curatate si spalate. Se taie julien ceapa ramasa. In uleiul ramas se calesc ciupercile, ...
 FILE DE SALAU UMPLUT, SOS CREVETI FILE DE SALAU UMPLUT, SOS CREVETI
Dovleceii, ardeiul gras, ciupercile se taie marunt, dupa care se gatesc in tigaie cu putin ulei de masline, oregano, sare si praf de usturoi.Fileul de salau se aromeaza cu sare si piper, dupa care se asambleaza o bucata peste cealalta , la mijloc ...
 Hamsii prajite Hamsii prajite
Pestele se curata de intestine si se spala foarte bine sub jet de apa rece.Se pune pestele intr-o stracuratoare si se sareaza dupa gust.Se lasa sa se scurga bine.Apoi intr-un vas amestecam in proportii egale faina cu malaiul.Luma scobitorile si ...
 File de peste,prajit File de peste,prajit
Pestele se prajeste in toate tarile;difera,uneori,garniturile;in Romania se maninca,de obicei,cu mujdei,aici,de obicei,cu o salata de patrunjel("baqdonisie";am pus reteta) si piine (lipie) prajita.Fileul de peste spalat se lasa citeva ore,in ...
1-1011-12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste cu faina - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z