SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste cu faina

 Sufleu cu salau Sufleu cu salau
Pestele se pune la fiert in 300 ml lapte, impreuna cu ceapa curatata si taiata in patru, sare si piper. Se fierbe 10 minute de cand incepe sa clocoteasca, la foc mic. Se scoate apoi pestele, se strecoara laptele ramas, iar in aceeasi craticioara se ...
 File de pangasius la gratar cu garnitura de cartofi si sos de smantana File de pangasius la gratar cu garnitura de cartofi si sos de smantana
Se taie fileul de peste si se condimenteaza. Cartofii se curata se taie bucati mai mari si se pun la fiert .Se pune pestele pe gratar pana se face pe ambele parti. Se face sosul de smantana: se pune o lingurita de unt in tigaie apoi faina si apa se ...
 Caras marinat in sos de legume a la Horia Virlan Caras marinat in sos de legume a la Horia Virlan
Spalati pestii, stergeti-i cu o cirpa curata si uscata, apoi taiati-i in bucati si sarati-i usor. Taiati morcovii in rondele, iar ceapa in solzi. Incingeti jumatate din ulei intr-o tigaie si prajiti bucatile de peste pe ambele parti, dupa care le ...
 Pastrav in crusta de malai Pastrav in crusta de malai
Se spala fileurile si se sterg cu un prosop de hartie. Se taie in bucati de trei degete de late, se dau prin faina, prin ouale batute si apoi prin malai. Se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.Pentru mamaliga, se pune ...
 Creveti cu susan Creveti cu susan
Sosul: Se amesteca bine toate ingredientele (eventual intr-un bleneder). Inainte de a-l folosi gusta sosul, poate iti place mai sarat (adauga sos de soia) sau mai acru (adauga lamaie).  Crevetii: Intr-un castron bate bine oul. Amesteca faina cu ...
 PANGASIUS LA GRATAR CU SOS SI SALATA PANGASIUS LA GRATAR CU SOS SI SALATA
Pangasiusul se taie in doua,se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la rece 15-30min.Se unge apoi pestele cu putin ulei de masline si se pune pe gratar cateva minute.Se topeste o lingura de margarina RAMA in care se punfaina si smantana,se ...
 Tempura cu creveti Tempura cu creveti
Mai intai se pregatesc crevetii, cam 500 g, decongelati si stersi ca sa nu fie uzi. Intr-o tigaie nu foarte mare, dar adanca, pune ulei sa se incinga foarte bine. Uleiul trebuie sa aibe o inaltime de aproximativ 4 cm, daca nu mai mult. Tempura se ...
 PANGASIUS CU CRUSTA MSM LA CUPTOR PANGASIUS CU CRUSTA MSM LA CUPTOR
  bucatile de file de pangasius se spala , se portioneaza , se stropesc cu zeama de lamaie , se ung cu o pasta de ardei si usturoi pisat . se bat bine cele doua oua cu furculita . se amesteca macul , susanul si faina de malai pangasiul se trece ...
 Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri... Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri...
Deci, filozofie mare sa pregatim pranzul... Am tavalit pestele prin faina, oua, pesmet si l-am pus la prajit intr-o tigaie de tefal. Ca sa ma simt si eu cu constiinta impacata le-am fiert si niste brocolli (inabusit in unt). Gata? Nu mai am nimic de ...
 Clatite cu spanac si somon Clatite cu spanac si somon
 Se spala bine spanacul cu vreo 100 ml de apa  si se pune intr-o tigaie la fiert pentru 3-4 minute, din momentul inceperii fierberii . Dupa aceiea,  se scurge de toata apa , pe masura posibilitatii si intr-un bol se amesteca ...
 Fish fingers - crochete de peste Fish fingers - crochete de peste
Intr-un castron faceti un amestec din: apa, faina, sare , piper, boia, verdeata . Fileul se taie pe latime in fasii de 1 cm. Il dam prin compozitia cu faina, apoi prin pesmet .Il puneti la prajit in ulei incins, dupa 2-3 minute il intoarceti si il ...
 Creveti prajiti Creveti prajiti
Se curata si se spala bine crevetii! Se usuca poi se trec prin faina.Se incinge uleiul bine,apoi se pun crevetii la prajit(cam 3 minute pe parte).Se scot pe hartie de bucatarie si se sareaza dupa gust.  Se servesc cu lamaie stoarsa deasupra sau ...
 Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi
Pentru peste, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Taie pestele in 8 fasii si stropeste-le cu zeama de lamaie. Intr-un vas, amesteca faina de malai cu pesmetul, coaja rasa de la 1 lamaie verde si 1 lingurita condimente pentru peste.Da fasiile de peste prin ...
 Chiftelute cu peste afumat Chiftelute cu peste afumat
Pestele crud se fierbe in apa cu putina sare si putin otet. Cand e gata se curata de oase. La fel se curta si pestele afumat. Se pun la robot, se adauga si oul, condimentele, praful de usturoi, ceapa rasa pe razatoarea mica si se mixeaza bine. Pasta ...
 Macrou in sos de rosii Macrou in sos de rosii
Se spala si se taie macroul in felii groase de aproximativ doua degete. Se sterge cu un prosop si se condimenteaza. Se trece pestele prin faina si se scutura de surplus. Se prajeste putin in ulei incins. Se scoate pestele si se pune pe servetele sa ...
 File de pangasius pane File de pangasius pane
Spalam bine pestele,il portionam il condimentam dupa care il trecem pe rand prin faina ou si dupa aceea prin pesmet. Se prejeste in ulei incins pana capata o culoare aurie, se serveste cu lamaie. Sa aveti pofta! ...
 File de pangasius pane File de pangasius pane
Filele de pangasius se taie bucati potrivite,se sareaza,se pipereaza si se pun intr-un castron unde am stors zeama de lamaie si se lasa 30 min la marinat. Oul se bate cu o lingura de apa si sare. Bucatile de peste se trec prin faina,ou,pesmet si se ...
 Pastrav pane la cuptor Pastrav pane la cuptor
Pastravii nu mai miscau, altfel nici n-as fi avut curajul sa-i prind de coada... Intai am condimentat pestii bine spalati cu sare, si piper, apoi i-am tavalit succesiv prin faina, ou si pesmet. I-am aruncat pe urma intr-o tava impreuna cu cativa ...
 Pangasius in aluat crocant cu bere Pangasius in aluat crocant cu bere
intr-o farfurie se amesteca oul cu pesmet si faina   dupa care turnam bere pana obtinem un aluat putin mai tare decat cel de calatite ,saram si piperam.Prin acest amestec se trec bucatile de pangasius,dupa ce au fost  tamponate cu un ...
 Peste prin malai Peste prin malai
Se curata bine pestele se spala si se condimenteaza cu sare si piper  apoi se lasa la rece -2-3 ore dupa care taie bucati   se da prin faina de malai si se prajeste in ulei Se servest cu mamaliguta si cu mujdei de usturoi ...
1-1011-12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste cu faina - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z