SiteDeBucate » ou

Retete cu ou

 Branzoaice pentru copilasi Branzoaice pentru copilasi
Pregtim aluatul la fel ca la chifle cu branza, am inlocuit oul intreg doar cu galbenusul, insa la copilasii peste 1 an se poate pune oul intreg, noi mai avem vreo 2 sapt de asteptat. Intre timp pregatim umplura:  amestecam branzica proaspata cu ...
 Supa vieneza Supa vieneza
legumele se curata , se spala , se taie fideluta ,. carnea se spala , se taie cuBulete si se pune la fiert cu legume , sare , piper. taiteii se fierb separat in apa clocotita cu sare , se strecoara si se aduga la supa cand aceasta este gata . serviti ...
 Dovlecei patison umpluti cu legume Dovlecei patison umpluti cu legume
Spalam dovleceii, le taiem un capacel apoi le scoatem miezul ajutandu-ne de un cutit si o lingurita. Ii presaram cu sare si ii lasam cu gura in jos sa se scurga de apa. Pentru umplutura: Tocam toate legumele in cuburi mici, inclusiv miezul scos de la ...
 Intorsuri dulci si sarate Intorsuri dulci si sarate
Se face un aluat din faina, ou, apa sau lapte, branza rasa si zahar . Se framanta pana nu se mai lipeste de mana. Se imparte in bilute nu foarte mari. Fiecare bila se intinde in foaie foarte subtire cu sucitorul, se ruleaza si se strange melc. Se ...
 Cherry Pie Cherry Pie
Intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt si zeama de lamaie. Untul se taie in mici bucatele si se framata bine cu faina. Se adauga si apa. Daca aluatul este prea moale atunci se mai adauga 2-3 lg de faina. Se impacheteaza in folie de plastic ...
 Covrigei Covrigei
Se freaca bine smantana,margarina RAMA si untura - like there is not tomorow - si apoi se adauga jumatate din faina. Se face o maia din drojdie, lapte si sare si se adauga peste aluat. Se mai pune si galbenusul si se framanta bine. Va rezulta un ...
 Melci cu branza si chimen Melci cu branza si chimen
Facem o maia din drojdie,  zahar,putin lapte caldut si o lasam sa creasca. Punem faina intr-un castron,adaugam oul,sarea, restul de lapte, untul moale si maiaua. Framantam bine aluatul si il lasam 20-30 minute la dospit. Umplutura o preparam ...
 Salata de broccoli Salata de broccoli
Se desface broccoli in bucati, se spala si se pune la fiert pentru 20’. Se scoate in strecuratoare si se lasa la racit. Intre timp curatam usturoiul si-l pisam. Dintr-un galbenus, ulei si zeama de lamaie facem maioneza, in care adaugam si ...
 Bacalao a la Riojana Bacalao a la Riojana
pestele se scurge de apa cu servetele de bucatarie. se sareaza, pipereaza si se dau prin faina si oul batut, apoi se prajesc in ulei de masline , la foc moderat. salsa: se caleste ceapa cu uleiul de masline, se adauga usturoiul feliat si apoi  ...
 Tagliatelle integrale cu pui si smantana Tagliatelle integrale cu pui si smantana
Pentru cosulet: Aluatul framantat si dospit se intinde pe fundul unui ceaun foarte bine uns cu ulei. Marginile se incretesc din loc in loc. Se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste. Tagliatelle: Se amesteca oul cu faina, putina sare si apa ...
 Rulada cu lamaie Rulada cu lamaie
Blatul: Ouale se bat spuma,se adauga zaharul si zaharul vanilat si se continuua mixarea.La sfarsit se adauga faina amestecata cu praful de copt si daca este nevoie 1-2 linguri de apa calduta.Se toarna in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt ...
 Briose pentru cafea Briose pentru cafea
Se amesteca ingredientele solide.  Separat se amesteca cele lichide.  Dupa care se amesteca cele doua compozitii.  Se toarna in forme, iar daca nu folositi hartie, dati formele cu unt inainte de a turna compozitia.  Incalziti ...
 Mini tarte cu fructe Mini tarte cu fructe
Se freaca bine untul cu zaharul si sarea pana se fac spuma. Se adauga putin cate putin faina, si se framanta pana se obtine un aluat mai tare. Se face din aluat o bila se impacheteaza in folie de plastic si se lasa 30 de min sau chiar mai mult la ...
 American doughnots American doughnots
Faina se pune intr-un castron mai maricel, si in mijloc se face o adancitura. Intre timp se face o maia din drojdie, lapte, zahar si ulei. Se lasa maiaua la crescut dupa care se pune in scobitura din faina impreuna cu oul, si uleiul, se framanta ...
 Tarta de primavara Tarta de primavara
Aluatul: Se freaca branza, cu untul, sarea si oul, pana devine moale, se adauga apoi faina framantand aluatul tot timpul. Se impacheteaza in folie de plastic si se lasa la rece 45 de minute. Umplutura: Se desface brocoli buchetele, se toaca ceapa, ...
 Gogosi pufoase Gogosi pufoase
Drojdia o dizolvam in iaurt apoi o incorporam in faina adaugand si celelate ingrediente mai putin uleiul pe care il vom adauga dupa ce obtinem o coca ferma.Coca obtinuta o lasam la dospit 1 ora ,apoi o mai tinem in frigider cca 1 ora . Intindem o ...
 Rollo de pollo a la pimienta Rollo de pollo a la pimienta
pulpele se dezoseaza, se spala si se sterg cu servetel de bucataie.  pe partea din interior se aseaza in mijloc o feliuta subtire de bacon afumat si un triunghi de branza topita. se ruleaza cu pielea spre exterior, se leaga cu sfoara . se ung cu ...
 Tort nemtesc cu branza Tort nemtesc cu branza
Blat: Oul se amesteca impreuna cu untul moale, zaharul, esenta de vanilie si un praf de sare. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se framanta un aluat omogen si nelipicios. Pana pregatim umplutura dam aluatul la frigider. Umplutura: ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Se curata ardeii de seminte se spala si se saraeaza in interior. Mararul si patrunjelul se taoaca marunt la fel si ceapa. Orezul se spala si se lasa un pic la umflat. Se amesteca carnea cu ceapa, verdeturile, orezul, bulionul, si condimetele. Se ...
 Orez picant cu ou Orez picant cu ou
Se fierbe orezul in apa cu putina sare, daca este prefiert se va fierbe mai repede. Dupa ce e gata strecurat, dati-l sub un jet de apa rece si lasati-l la scurs sa se scurga toata apa din el. Pregatiti o tigaie mare si pentru a praji oul batut, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-131
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ou - Pagina 48
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z