SiteDeBucate » Preparate din peste » Bacalao a la Riojana

Bacalao a la Riojana

Ingrediente - Bacalao a la Riojana


2 bucati file de cod
ulei de masline pentru prajit
3linguri de ulei pentru salsa
1 ou
2 linguri de faina
pentru salsa riojana:

1/2 ardei rosu si 1/2 ardei verde  decojit
1 ceapa mica
2 rosii decojite si fara samburi
1 dinte de usturoi curatat de coaja si feliat subtire
piper si sare dupa gust
20 ml vin rosu
Mod de preparare - Bacalao a la Riojana
pestele se scurge de apa cu servetele de bucatarie.
se sareaza, pipereaza si se dau prin faina si oul batut, apoi se prajesc in ulei de masline , la foc moderat.
salsa:
se caleste ceapa cu uleiul de masline, se adauga usturoiul feliat si apoi  ardeiul si rosiile taiate cubulete, sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba la foc moderat pana cand uleiul se ridica deasupra sosului(aproximativ 15 minute)
La final se adauga vinul si se lasa sa mai fiarba inca 10 minute la foc mic.
Timp de preparare: sub 30 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Bacalao a la Riojana
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z