SiteDeBucate » ou

Retete cu ou

 Mini tarte cu crema de vanilie si fructe tropicale Mini tarte cu crema de vanilie si fructe tropicale
Se prepara aluatul pentru coji: se pun intr-un vas faina, oul, zaharul, praful de sare si untul rece taiat bucatele mici. Se framanta un aluat caruia i se forma de bila ,se pune intr-o punga si se da la rece cam 1 ora. Dupa ce a stat suficient la ...
 Masa festiva, de Paste Masa festiva, de Paste
     Ii ignoram pe cei mai in varsta, preocupati de marinate, umpluturi, ciorbe si fripturi si incarcatul aparatului foto! Si ne pregatim o masa asa, pe gustul nostru! ...
 Pasca cu branza Pasca cu branza
Pentru blat: amestecam toate ingredientele, scoase din frigider cu cateva ore inainte (sau lasate peste noapte) si aflate la temperature camerei, pana obtinem un aluat omogen. Invelim aluatul in folie si-l dam la rece pentru 30 minute. Intre ...
 Inele de ceapa pane Inele de ceapa pane
se taie ceapa rondele si se da la frigider pt o ora( de ce nu stiu :D )., puneti o folie peste ea k sa nu fie nevoie sa luati frigiderul la spalat :)) pregatim compozitia din toatae ingredientele de mai sus, amestecam pt inceput faina cu laptele, pt ...
 Pizza cu sos de rosii Pizza cu sos de rosii
 Prepararea aluatului: Faina, sarea si drojdia se pun intr-un vas, se adauga uleiul si apa fierbinte cat se cere pentru a forma un aluat moale. Se intinde aluatul pe o plansa unsa cu ulei si se lasa sa creasca aproximativ 15 - 20 min. Dupa ce ...
 Pui inedit Pui inedit
Se spala bine pieptul se pui, se taie in 4 felii, se bat cu ciocanul de snitzele, se tin o jumatate de ora in lapte cu curry la rece. Se toaca foarte marunt ciupercile, ardeiul, ceapa, carnea de vitel,verdeata si usturoiul. Se bate oul cu o lingura ...
 Cornulete umplute-bestial de gustoase Cornulete umplute-bestial de gustoase
Se framanta  bine aluatul din faina cernuta,sare,galbenusuri ,coaja de lamaie,esenta de vanilie , unt si smantana.Smantana o punem treptat ca sa vedem cat inghite aluatul,care trebuie sa fie usor elastic. Se formeaza un sul din aluat si se ...
 Cookies asortate Cookies asortate
  Facem un aluat fraged mixand componentele de mai sus, amestecand la inceput untul cu zaharul si oul si apoi punem faina cu praful de copt in ea. Am pus aluatul la frigider petru 30 de minute pentru a se lucra mai usor. Facem apoi bilute mici ...
 Hachis parmentier Hachis parmentier
 Retetea e simpla ca idee, avem la baza un strata de legume si carne ( rereta spunede vita eu ampus de pui ) tocat fin si gatit putin in prealabil si un piure de cartofi mai consistent cu galbenus de ou si cascaval ras in compotitie ca si patura ...
 Cascaval pane Cascaval pane
Se prepara din ou, faina, lapte si un praf de sare un aluat ca de clatite, putin mai gros. Cascavalul se taie felii groase de un deget, se dau prin faina, prin aluatul de clatite, apoi prin pesmet. Se tapeteaza bine bine cu pesmet, altfel la prajit ...
 Tarta cu banane si caramel Tarta cu banane si caramel
De preferat e sa pregatiti caramelul mai devreme pentru ca trebuie lasat 3 ore la racit (ceea ce eu nu am facut si nu s-a intarit foarte bine_) Pregatiti aluatul amestecand toate ingredientele si il coaceti intr-o tava de tarta sau de care aveti.Sa ...
 Cozonac cu mac Cozonac cu mac
  1. intai si-ntai am facut maiaua: am incalzit (nu fiert) 2-3 linguri de lapte, in laptele incalzit am pus o lingura de zahar si drojdia... ...am turnat faina intr-un castron si am facut o gaura in mijloc...apoi am turnat maiaua in gaura din ...
 Gogosele fitoase Gogosele fitoase
Laptele si iaurtul se incalzesc putin, se amesteca bine impreuna cu oul, sarea, zaharul, se adauga faina si drojdia si se framanta cam 20’, dupa care se lasa coca la dospit aprox. 30’. Se intinde coca pe masa de lucru si se decupeaza ...
 Foetaj cu mere si nuca Foetaj cu mere si nuca
Se curata merele de coaja si seminte apoi se dau pe razatoarea mare. Intr-o cratita, se pune untul la topit,  se adauga merele si le lasam cam 15’, la calit, amestecand din cand in cand, sa nu se arda. Adaugam zaharul, stafidele si ...
 Cornuri umplute Cornuri umplute
Pregatim o tava de copt, tapetata cu hartie si unsa cu putin ulei. Intr-un bol amestecam branza, stafidele, 6 linguri de zahar, esenta si galbenusul. Luam cate un corn, il sectionam pe partea interioara si cu ajutorul unei linguri, umplem cornul cu ...
 Paine de casa Paine de casa
         Intr-o cana se dizolva  drojdia, frecand-o cu o lingurita de zahar si o ceasca de lapte cald, apoi punem si 2 lingurite cu faina.       Faina  ( un kg.) se pune toata ...
 File de pangasius in crusta File de pangasius in crusta
Se dezgheata fileul si se sterge bine. Se face un sos din zeama de lamaie,o lingura de masline si condimente si se unge fileul cu aceasta compozitie,se lasa sa stea la rece 30minute.Sebate un ou cu putina sare.Fileul se da prin pesmet si prin oul ...
 Stiuca umpluta Stiuca umpluta
Se curata stiuca de solzi,.i se scot intestinele si urechile, apoi ajutandu-ne de lama unui cutit curatam carnea cu oase de pe piele,lasand numai pielea cu un strat subtire de carne. Se caleste in putin ulei,ceapa tocata marunt,ardeiul feliat ...
 Pachetele cu pui, lamaie si cartofi noi cu patrunjel si unt Pachetele cu pui, lamaie si cartofi noi cu patrunjel si unt
Se incalzeste cuptorul la 200⁰C. Cartofii se pun sa fiarba in apa cu sare pana cand s-au inmuiat, aprox.20 minute, apoi se scurg , se decojesc si se amesteca cu patrunjelul tocat si sare dupa gust. Puiul se freaca cu sarea de mare cu ierburi ...
 Tort Kodrit Kadir Tort Kodrit Kadir
Pentru blat se amesteca ingredientele foarte bine cu mixerul, apoi se lasa deoparte. La fel se procedeaza si pentru crema. Se caramelizeaza cele 5 linguri de zahar intr+o cratita nu prea mare si cand am obtinut un caramel clar se lasa deoparte ca sa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-131
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ou - Pagina 33
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z