SiteDeBucate » marar

Retete cu marar

 Pulpe de pui cu dovlecel gratinat Pulpe de pui cu dovlecel gratinat
Punem ceapa tocata marunt cu uleiul la incins si atunci cand sfaraie adaugam pulpa de pui. Lasam sa se rumeneasca putin si adaugam apoi sare si piper si lasam la foc mic pret de cateva minute. Dupa aceea adaugam rosia curatata de seminte tocata ...
 Salata mixta Salata mixta
Se rup frunzele de salata si spanac iar castravetii  si rosiile se taie la dimensiunea dorita, peste care se adauga  otet, ulei, sare si piper dupa gust! ...
 Tartine cu somon Tartine cu somon
Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina RAMA moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie, mararul  si patrunjel tocat si se amesteca pana se incorporeaza. Cine doreste poate sa puna mai multa smantana . De ...
 Fasole scazuta Fasole scazuta
Fasolele se spala in multe ape. Apoi se pun la inmuiat 3-4 ore in apa calda(intre timp apa se mai schimba). Intr-o oala se pune pe 3 sferturi cu apa,se pune pe aragaz si cand incepe sa fiarba se pun fasolele in oala.(puneti la fiert 3 catei de ...
 Spanac cu chiftelute Spanac cu chiftelute
Carnea tocata se macina inca o data. 1/2 usturoi, cartoful se curata si se taie marunt ( se macina) Felia de paine sa inmoaie in apa , apoi se stoarce si se macina si ea impreuna cu verdeturile. Amestecam bine carnea cu usturoiul, cartoful, painea, ...
 Ciuperci cu sos bechamel Ciuperci cu sos bechamel
Feliem ciupercile si le calim in ulei 3-4 minute. Preparam sosul bechamel :topim untul,adaugam faina si la urma laptele ,lasam sa clocoteasca 2 minute.Asezonam dupa gust cu sare ,piper si nucsoara. Sosul il turnam peste ciuperci ,apoi le mai punem pe ...
 Friptura in ulei cu garnitura de ciuperci si smantana Friptura in ulei cu garnitura de ciuperci si smantana
rasfoind zilnic blogosfera culinara, îmi fac cu ochiul foarte multe retete. daca ieri m-am oprit la fasolea scazuta cu cârnacior, pentru astazi am ales o combinatie ce s-a dovedit a fi  delicioasa:  friptura la cuptor in ulei ...
 Iahnie de fasole cu carnati Iahnie de fasole cu carnati
Fasolea se spala, se pune in apa si se lasa la inmuiat peste noapte.A doua zi se scurge de apa in care a stat  si se umple oala cu apa fierbinte .Se pune pe foc si se lasa sa fiarba. Scurgem apa si inlocuim cu alta, fierbinte,de trei ...
 Pangrasius pane cu garnitura de orez Pangrasius pane cu garnitura de orez
Se spala fileurile si se lasa la scurs. Se face urmatorul amestec:faina se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamiae cu vinul si usturoiul zdrobit. Fiecare bucata de fileu se ...
 Omleta de primavara Omleta de primavara
Se taie ceapa, mararul si patrunjelul si se amesteca cu ouale batute bine cu un praf de sare si putin piper. Se pun 2 linguri cu ulei in tigaie iar cand acesta s-a incins adaugam o parte din compozitia de oua. Din trei oua eu fac trei omlete. Pun ...
 Supa de varza Supa de varza
Se pune varza tocata julien la fiert intr-o oala cu apa si sare.Se adauga morcovul taiat rondele.Separat tocam pulpa de la 2 rosii mari si o calim putin impreuna cu usturoiul taiat feliute subtiri (lasati putin doar sa se inmoaie bucatelele si ...
 Varza de post Varza de post
Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt. morcovul se curata,se spala si se taie cubulete. ardeiul se scoate semintele si se toaca si el. mararul si patrunjelulse spala,se indeparteaza cozile si se toaca marunt marunt. varza se ...
 Salata mozaicata Salata mozaicata
Salata verde se spala , se scurge bine si apoi se taie fideluta, la fel ca si varza. celelalte legume se curata , se spala, se scurg bine de apa si se taie marunt. Morcovul , telina si gulia se dau pe razatoarea cu gauri mari, la fel si oul fiert. ...
 Placinta cu salata (asortata) Placinta cu salata (asortata)
se framanta un aluat si se lasa la  dospit  20 min intre timp se spala verdeturile se  taie se sareaza si se scurg de apa dupa care punem ulei si amestecam .      Luam din aluat si facem mingiute mici se intinde foita ...
 Oua umplute cu castraveciori murati Oua umplute cu castraveciori murati
Ouale le puneti intr-o oala mai mica la fiert. le lasati pe foc pana sunt fierte tari. cand s-au fiert le luati de pe foc,le puneti sub jetul de apa rece la racorit apoi le decojiti. le taiati in doua si scoateti galbenusurile. pateul il amestecati ...
 Pui Gradinar Pui Gradinar
Preparam puiul :Pregatim maioneza de usturoi cu care ungem bine puiul ,il asezam in tava ,presaram coaja de lamaie ,condimentele ,pasta de ardei iute si il stropim cu zeama de lamaie .Inainte de al pune la cuptor adaugam apa.Inainte cu jumatate de ...
 Salata de crevete cu pepene galben Salata de crevete cu pepene galben
Pregatire ingrediente: Fierbeti crevetele decorticat cca. 5 minute. Dupa ce ati fiert crevetele puneti-l la scurs, intr-o strecuratoare, si lasati-l sa se racoreasca. Intre timp tocati mararul, scoateti samburii din rosii si taiati-le felii, dupa ...
 Mancarica de dovlecei si ciuperci Mancarica de dovlecei si ciuperci
      Ceapa, morcovul si telina se taie fideluta si se calesc in putina apa cu ulei, pana capata o culoare aurie. Completam cu o cana de apa, apoi adaugam cartofii taiati cubulete, ciupercile si la final dovleceii. Cand sunt ...
 Parjoale delicioase Parjoale delicioase
Carnea tocata se toarna intr.-un vas mai mare . Painea uscata se pune la inmuiat in lapte, si dupa ce este inmuiata se adauga cu tot cu lapte peste carnea tocata . Se toarna sarea si condimentele – piperul si mararaul. Se adauga ouale ...
 Salata dobrogeana Salata dobrogeana
    Se taie rosiile  si ceapa in bucati mici, branza se da pe razatoare, iar mararul si patrunjelul se toaca marunt. Se pune totul intr-un castron, maslinele se taie felii si se pun si ele in salata,  se adauga ulei de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-111
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu marar - Pagina 27
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z