SiteDeBucate » dafin

Retete cu dafin

 Boeuf Bourguignon/Carne de vita in sos de vin Boeuf Bourguignon/Carne de vita in sos de vin
O noua reteta din Turul Frantei care mi-a placut in mod deosebit, din Burgundia, pe care am incercat-o, si nu imi pare rau. Te imbata gustul si mirosul.Se taie carnea si slanina cubulete, carnea mai mare si slanina mai marunt. Se condimenteaza si se ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Carnea tocata se amesteca cu ceapa, orezul, mararul, sarea si piperul. Frunzele de vita se spala si se oparesc putin in apa fiarta, dupa care se lasa la racit. Se ia o frunza de vita, se taie codita, se pune o lingurita din compozitia de carne si se ...
 Rasolul de porc cu varza calita Rasolul de porc cu varza calita
Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza intr-un vas. Se adauga putin ulei cat sa acopere fundul vasului, foile de dafin, vinul si putina apa. Se incalzeste cuptorul, se introduce vasul in ...
 Fasole cu costita si orez alb(Feijoada de Entercosto) Fasole cu costita si orez alb(Feijoada de Entercosto)
1)Condimenteaza costita cu putina sare,piper,pasta de ardei si usturoiul tocat.Se lasa la rece cel putin 1 ora.2)Intr-o tigaie antiaderenta pune uleiul la incalzit,adauga costita si carnatul, lasa sa friga cateva minute la foc mediu.Adauga ceapa ...
 Varza cu costita Varza cu costita
Costita o taiem in bucatele si o rumenim in ulei sau untura,apoi o scoatem si lasam deoparte.Adaugam ceapa taiata maruntel o calim ,adaugam sare ,morcovul razuit sau taiat bucatele,ardeiul taiat marunt si lasam la foc mic pana se caleste .Dupa aceea ...
 Varza calita cu ciolan crud Varza calita cu ciolan crud
Puneti carnea la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, la foc mic cu capac, aproximativ o ora. Daca varza murata este prea acra sau foarte sarata e bine sa o tineti in apa rece 2-3 ore, apoi sa o stoarceti.Curatati si tocati marunt ceapa, ...
 Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane
Pulpa se curata bine de pielite, se spala, se portioneaza si se bate putin la o grosime potrivita ca sa se patrunda bine. Se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Se frige apoi in tava in care s-au incins doua linguri de untura. Dupa ce se patrunde ...
 Tocanita de vitel. Tocanita de vitel.
Se lasa intr-o forma de yenna carnea la macerat cu o cana de vin rosu,o lingura de sos soia,sare piper boabe si o frunza de dafin.Toate aceste ingrediente se lasa cel putin 8 ore la macerat(fezandat),inainte de a o pregati.A doua zi spalam carnea de ...
 Friptura de vita marinata Friptura de vita marinata
Probabil retetele postate anterior sunt deja un indiciu asupra preferintelor mele si ale familiei mele fata de carnea de vita. Intr-adevar, noua ni se pare cea mai savuroasa dintre toate carnurile, la care se adauga beneficiile de a fi si foarte ...
 Sarmalute de manzat in frunze diferite Sarmalute de manzat in frunze diferite
Carnea se toaca (sau folositi carne tocata).Intr-o tigaie mai mare puneti putin ulei si incepeti sa caliti ceapa verde tocata, ciupercile tocate, concentratul de costita. Adaugati verdeata tocata, ketchup (sau o rosie si un ardei tocate marunt).Dupa ...
 RASOL CU CARTOFI RASOL CU CARTOFI
Se fierbe rasolul(in ceaun-iese si mai bine),iar cand aproape este gata(la mine a durat 2 ore),se adauga 2 crengute de leustean,foi de dafin,piperul boabe,ceapa verde,cartofii si sare daca mai este nevoie.Se scoate pe platou si se orneaza cu verdeata ...
 VARZA CALITA CU COSTITA VARZA CALITA CU COSTITA
1. Se calesc ceapa si morcovul, adaugam varza tocata marunt si stoarsa foarte bine.2. Calim carnea si o punem peste intreaga compozitie de mai sus timp de 15 minute la foc pe aragaz.3. Adaugam cimbrul, foile de dafin , piperul si bulionul.4. O ...
 Jumari de fleica cu ciuperci Jumari de fleica cu ciuperci
Se taie fleica in jumari potriviteSe taie ceapa si se caleste. Apoi se adauga jumarile peste care se toarna vin si putina apa. Se calesc sub capac. Se urmareste cand scade sosul si se mai adauga apa si vin.Se taie ciupercile felii mai mari si se ...
 Oso-Bucco Oso-Bucco
Intr-o farfurie punem faina si tavalim feliile de carne in faina dupa care le prajim in putin ulei intr-o tigaie adinca cu fund dublu. Se adauga ceapa si usturuioul mirodeniile, se mai lasa putin sa se prajeasca dupa care se adauga vinul si supa si ...
 Rulada de carne Rulada de carne
Tocam carnea de vita,cea de pui,si prosciutto,amestecam totul impreuna,adaugam ricotta,ouale intregi,parmezanul,sare si piper;Intindem o bucata de hartie ,asezam compoziotia obtinuta in forma de dreptunghi,ornam cu fasiile de ardei,si rulam cu ...
 Tochitura dobrogeana Tochitura dobrogeana
1.Se taie carne cubulete, ca pentru masina de tocat.2.Se pune uleiul in tigaie si se incinge. Cand este fierbinte se adauga carnea cubulete. Se lasa pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foile de dafin si piperul boabe.3.Se ...
 Perisoare in sos de ceapa si bulion Perisoare in sos de ceapa si bulion
*Pinea se pune la inmuiat in lapte cu 5 minute ininte de a incepe cu perisoarele.*Se amesteca toate ingredientele in ordinea de mai sus , formam perisoarele cu ajutorul unei lingurite pentru a iesii toate aceeasi marime.*Intr-un platou presaram cu ...
 Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman
Carne se curate bine de pielite,se taie in bucati care se pun in vasul roman impreuna cu uleiul,supa,vinul si condimentele.Se acopera vasul si se da la cuptor la 200gC pentru o ora.Se scoate apoi vasul,cu atentie se ridica capacul sa nu va ardeti de ...
 Tochitura Tochitura
Carnea se taie bucatele mici si se prajeste in ulei pana se rumeneste, apoi se pun doua cani de apa si se lasa sa fiarba pana cand carnea s-a patruns. Se pun foile de dafin, bulionul dizolvat cu apa rece si sucul de rosii, se completeaza cu apa si se ...
 Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez curry Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez curry
Mod de preparare :Se spala carnea si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se taie cubulete mai mici pentru a se patrunde vita mai bine si se condimenteaza bine, se adauga putin ulei de masline si se « maseaza » carnea bine. Eu am lasat-o la ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-67
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu dafin - Pagina 49
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z