SiteDeBucate » dafin

Retete cu dafin

 Chiftele marinate Chiftele marinate
Peste carnea tocata se pun cele doua cepe taiate marunt, usturoiul bine pisat,mararul si patrunjelul tocate marunt, cele 3 oua, sare, piper si se amesteca bine. Din cantitatea rezultata folosim doar o parte din care modelam chiftele rotunde pe care ...
 Bame cu pui la cuptor - specific tarilor arabe Bame cu pui la cuptor - specific tarilor arabe
Se spala bamele si se usuca; se aseaza intr-un bol si se presara cu ½ lingurita de sare si otetul.Se lasa la marinat 1-2 ore.Se spala puiul si se usuca; se taie in bucati de marimea dorita si se freaca cu boia si condimentul mixt pe ambele ...
 Inima cu ciuperci Inima cu ciuperci
Taiati inimile in doua, fasonati partea alba, puneti-le in apa si indepartati bine sangele. Feliati apoi foarte subtire bucatile de inima si puneti-le la calit in ulei intr-o tigaie antiaderenta. Spalati si feliati subtire ciupercile si cepele rosii. ...
 Paine de casa umpluta cu mancarica de fasole Paine de casa umpluta cu mancarica de fasole
Pentru prepararea painii:1. Se pun in masina de paine la programul pentru aluat 400 ml de apa, 50 ml ulei, dupa preferinta, sare, zahar si putina faina.2. Se amesteca bine, iar apoi se adauga drojdia uscata.3. Se amesteca in continuare si se adauga ...
 Cotlet de porc marinat Cotlet de porc marinat
Prin marinare cotletul capata fragezime, un gust si o aroma aparte.Se pun doua cani de vin rosu intr-un vas. Se adauga, potrivit 1 ligura de ulei de masline si usturoiul pisat pentru a da gust carnii si a diminua usor din puterea vinului rosu. ...
 Mancare de cartofi cu carne afumata cu mazare Mancare de cartofi cu carne afumata cu mazare
Se taie carnea bucatele mai mici si se pune la prajit. Dupa ce s-a prajit se pune ceapa la prajit pana capata o culoare aurie. Se ia de pe foc. Se curata cartofii astfel incat sa umple trei sferturi de cratita, se pun foile de dafin, pasta de ardei, ...
 Supa de nalba cu pui "Mlukhieh-Specific tarilor arabe Supa de nalba cu pui "Mlukhieh-Specific tarilor arabe
Se spala puiul si se pune la fiert in apa cu sare impreuna cu ceapa, rosiile intregi( doar crestate putin) si condimentele intr-o cratita de fiert sub presiune 30 de minute.Cand puiul este fiert se scoate intr-un vas termorezistent, se asezoneaza cu ...
 Friptura de miel la cuptor cu legume si masline verzi Friptura de miel la cuptor cu legume si masline verzi
Carnea de miel se curata bine de grasime si se spala.Se impaneaza cu usturoi.Se sareaza si se condimenteaza cu condimentul mixt, cimbru , tarhon, ulei de masline si sucul de lamaie. ( Se poate condimenta si cu condiment pentru fripturi sau miel daca ...
 Snitele de vita Stroganoff Snitele de vita Stroganoff
Snitelele se sareaza, se bat si se pipereaza.Se pot lasa bucati mai mari sau taia in fasii subtiri.Uleiul se incalzeste intr-o tigaie anti aderenta si se soteaza mai intai ciupercile feliate cca 5 minute, apoi se pun pe un platou.Se caleste ceapa in ...
 Varza acra cu afumatura si masline negre Varza acra cu afumatura si masline negre
Se taie varza fideluta, se stoarce bine de zeama si se pune intr-o cratita. Se pune cimbru, ulei, sucul de rosii, piper, foile de dafin, apa pana se acopera varza si se baga la cuptor pana este aproape gata. Din cand in cand se mai adauga apa calda ...
 Musakhan - Pui a reincalzita -specific arab Musakhan - Pui a reincalzita -specific arab
Puiul se curata cu o zi inainte , se sareaza si se condimenteaza.Se pune intr-o farfurie adanca si se stropeste cu 2 linguri ulei de masline si sucul de la o lamaie.Se lasa la frigider pana a doua zi.Intr-o cratita de fiert subpresiune se fierbe ...
 Inima in sos vanatoresc si cartofi piure Inima in sos vanatoresc si cartofi piure
Taiati inimile in doua si spalati bine toate cheagurile de sange. Indepartati cu un cutit bine ascutit partile ingrosate, albe apoi feliati inima foarte subtire. Curatati si feliati foarte subtire cepele taiate in doua si puneti-le la calit in ulei, ...
 Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt  cu garnitura de orez Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt cu garnitura de orez
Se scot miezul si semintele dovleceilor cu un cutit semicircular special.Se spala dovleceii si se lasa la scurs.UmpluturaSe pune uleiul la incins intr-o tigaie neaderenta si se adauga semintele de pin ; se prajesc usor pana iau o culoare aurie si se ...
 Gulas de oaie Gulas de oaie
Se cutata ceapa si cartofii. Carnea de oaie se curata bine de pielita si grasime si apoi se taie in cuburi de 2 cm. Ceapa toacata marunt se prajeste in untura pana devine aurie.Se adauga boia, se amesteca si apoi se pune carnea de oaie. Se sareaza, ...
 Sarmale combinate Doina Sarmale combinate Doina
Se vor prepara patru compozitii de umplutura astfel:caliti in ulei cepele tocate si morcovul ras pe razatoarea mare, impreuna cu ketchup, zahar, verdeata tocata, adaugati orezul si condimentati cu sare, piper, paprika, cimbru. Impartiti in patru ...
 Biryani cu pui-reteta testata Biryani cu pui-reteta testata
Ceapa curatata si taiata solzisori si usturoiul presat se calesc in putin ulei pina se inabusa bine.Se adauga foaia de dafin, scortisoara, cardamomul si cuisoarele si se prajesc 1 minut.Se adauga condimentele pisate(pudra) peste ceapa apoi adaugam ...
 Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita) Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita)
Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si orezul si lasati pana scade zeama. Amestecati cu carnea tocata, verdeata tocata si dregeti gustul de sare, piper, cimbru, paprika.Taiati frunzele de varza ...
 Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita) Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita)
Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si orezul si lasati pana scade zeama. Amestecati cu carnea tocata, dregeti gustul de sare, piper, cimbru, paprika.Scobiti mai adanc cotorul verzei si puneti-o ...
 Sarmalute banatene in foi de vita Sarmalute banatene in foi de vita
Tocati ceapa marunt, radeti morcovul pe razatoarea mica si caliti-le in ulei la foc mic, adaugati putina apa sa nu se arda uleiul. Dupa cateva minute adaugati pasta de rosii si de ardei (sau rosiile dejite si tocate marunt si jumatate din ardeiul ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Curatam ardeii de cotoare si seminte si ii oparim 2-3’, apoi ii lasam cu deschizatura in jos, la scurs pe un servet sau intr-o strecuratoare.Taiem ceapa marunt, curatam si dam pe razatoarea mica, morcovul. Maruntim frunzele de marar si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-67
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu dafin - Pagina 48
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z