SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Salata de varza alba cu susan Salata de varza alba cu susan
Se amesteca sarea, piperul, mustarul si otetul. Se adauga uleiul si se omogenizeaza compozitia. Varza si stafidele se pun intr-un castron, se stropesc cu otet si apoi se amesteca usor. Branza se taie in cuburi. Se taie merele in felii si se ...
 Turtite cu pesmet Turtite cu pesmet
Bateti ouale putin si turnati peste ele laptele caldut. Adaugati coaja rasa de la lamaie, zaharul, drojdia faramitata, sarea, pesmetul si 2 linguri faina. Amestecati bine si lasati compozitia la cald, timp de 15 minute, ca sa creasca. Dupa aceea ...
 Patison pane Patison pane
Patisonul se taie in doua, se curata, se indeparteaza semintele, apoi se taie in felii cu grosimea de un deget. Se sareaza si se lasa sa se scurga 1 ora. Se sterg feliile cu un servetel, se trec prin faina, ou batut si pesmet si apoi se rumenesc in ...
 Salata cu orez Salata cu orez
Rosiile se taie felii. Orezul se fierbe si se amesteca cu rosiile, cu ardeii grasi taiati fideluta si ceapa taiata rondele. Se amesteca putin ulei, cu otet si sare si apoi se adauga peste compozitia pregatita in prealabil. Pe deasupra se ...
 Crochete de cartofi Crochete de cartofi
Fierbeti cartofii, pasati-i si amestecati-i cu 2 galbenusuri, cascavalul ras, sare si piper. Formati din amestec crochete, treceti-le prin faina, ou batut si pesmet si prajiti-le in ulei incins. (Emilia Dinescu - }itesti, Valea Stanii, Arges) ...
 Crochete cu sunca si ciuperci Crochete cu sunca si ciuperci
Dati carnea, sunca, ciupercile si ceapa prin masina de tocat. Pasta obtinuta trebuie sa fie cat mai fina, eventual, puteti s-o treceti de 2- 3 ori prin masina. Adaugati in compozitie 3 oua, ierburile, usturoiul pisat, sare si piper. Omogenizati cat ...
 Biscuiti cu parmesan Biscuiti cu parmesan
Se ancalzeste cuptorul pe 190 grade C. In doua tavii se pune hartie de copt. Se amesteca otetul sau zeama de lamaie cu laptele si se lasa deoparte pentru 7 minute.Antr-un bol se amesteca: faina, malaiul, praful de copt, bicarbonatul. Untul trebuie ...
 Peste cu susan Peste cu susan
Pestele se taie in fasii subtiri si scurte, se da cu sare, piper si se da deoparte. Se amesteca pesmetul cu susanul, sarea si piperul. Bucatile de peste se dau prin ou batut, apoi prin amestec de pesmet si susan. Se prajesc intr-o tigaie ...
 Salata cu branza Salata cu branza
Painea se taie in felii. Acestea se pune putin pe gratar pana se prajeste. Se pune apoi pe fiecare felie cate o bucata de branza. Se adauga condimente, putin ulei si se mai lasa putin pe foc. Otetul il amestecam cu zeama de lamaie, otet, mustar, ...
 Soia cu rosii si usturoi Soia cu rosii si usturoi
Fierbeti soia in apa sarata, timp de 15 minute, apoi scoateti bucatile din apa, lasati-le sa se scurga bine. Puneti-le intr-o tava si turnati peste ele uleiul. Taiati rosiile in felii rotunde si puneti-le peste bucatile de soia. Adaugati sucul de ...
 Berbecut cu sos de prune Berbecut cu sos de prune
Amestecati ingredientele pentru bait si turnati-l apoi peste carnea de berbecut taiata in cubulete. Tineti carnea cu bait la rece, timp de 24 - 48 ore. Trageti carnea la tigaie, la foc puternic, timp de 1 minut. Turnati peste ea sosul de prune, zeama ...
 Cartofi cu masline Cartofi cu masline
Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se spala in apa rece.Ceapa se curata,se taie marunt si se innabusa in putina apa si ulei infierbantat,apoi se stinge cu pasta de rosii.Se adauga cartofii,piperul si maslinele fara samburi si ...
 Vinete cu orez Vinete cu orez
Fierbeti al dente orezul in apa cu sare. Caliti ceapa in ulei, adaugand sare si scortisoara. Adaugati usturoiul curatat, intreg. Dupa ce ceapa s-a inmuiat, eliminati usturoiul si adaugati vanata, curatata, taiata in cubulete. Lasati vasul la foc ...
 Placintele de porumb Placintele de porumb
In iaurtul pus intr-un castron mai mare adaugati, pe rand, ouale batute, fulgii de porumb, chimenul, zaharul/mierea, sare si faina de malai macinat foarte fin. Adaugati atata malai pana cand compozitia rezultata are consistenta smantanii mai groase. ...
 Supa de scoici Supa de scoici
Scoicile se spala bine si se pun la fiert in apa. Se pune putina sare in functie de preferinte. Cand incepe sa dea in fiert, se face focul mai mic si se adauga usturoiul si ceapa taiate rondele. Dupa ce scoicile incep sa se deschida se mai lasa ...
 Rata cu castraveti Rata cu castraveti
Curatati rata de tuleie, parliti-o la flacara, apoi spalati-o si taiati-o in bucati. Puneti bucatile de carne intr-o cratita, impreuna cu untura, 1 cana apa fierbinte, ceapa si telina curatate, spalate si tocate marunt. Acoperiti cu capac si puneti ...
 Ficatei cu ceapa Ficatei cu ceapa
Ficateii sunt excelenti indiferent de momentul pregatirii lor. Ce parere aveti de niste ficatei cu ceapa? Ceapa se taie in felii si se pune la calit in putin ulei. Se pune piper si frunze de dafin (dupa preferinte). Dupa ce se inmoaie ceapa, ...
 Supa de rosii cu paste fainoase Supa de rosii cu paste fainoase
Spalati legumele, curatati-le de coaja si pielite. Taiati cartoful, morcovii si ceapa in cubulete, puneti-le la fiert in 1,5l apa cu putina sare. Dupa 10 minute, adaugati rosiile decojite, taiate in cubulete. Cand legumele s-au inmuiat, luati vasul ...
 Orez cu lapte si dulceata Orez cu lapte si dulceata
Se curata orezul de impuritati, se spala bine in doua, trei ape si se pune la fiert in 100 de mililitri de apa cu putina sare. Cand a scazut apa, se adauga laptele, untul si se continua fierberea, la foc potrivit. Zaharul si aromele se pun la ...
 Crochete din paste Crochete din paste
Fierbeti pastele in apa cu sare, scurgeti-le de apa si tocati-le marunt. Amestecati-le cu sunca tocata, cascavalul ras, chimenul, 3 oua batute, sare si piper, dupa gust. Formati din compozitia bine omogenizata crochete alungite, treceti-le prin ou ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 335
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z